Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Nwn 2'nin multisi hala oynanıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 multisi nasıl oluyor onun tam olarak direk girip oradan halledebiliyor musun işi öyle lobby tarzı bi olayı var mı? hiç oynamadım multi ama saygıdan alıcam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 map modül yapıyosun yada çoğunlukla çekiyosun. DM oluyosun npc ynetiyosun spawn ediyosun vs millet bağlanıyo kapışıyo pve pvp fln sonra sen dragon spawnlıyosun oyundan çıkıyorlar. sanırım öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 peki mesela ben yaptım diyelim mapi korsan olan arkadaşlar girebilirler mi? anlamadım o mapler böyle lobbyde mi çıkıyor server listesi gibi herkesin girdiği yoksa lan tarzı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 valla tam hatırlamıyom ki. ilk oyun bile olabilir bu dediğim :/ ondan snaırım dedim. kur dene, sadece 14 gb fln üstüne saatlerce patchi var (platinum değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamlar portali sokmuşlar indirime oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 O değilde downloadlarda kanser olmamak için hangi serveri seçmek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 london kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 terraria alsam mı ya :S pof multide burdan oynayan var mı hala? magicka aldık kimse oynamıyor. birde nwn alın beyler modul yapar frp havası buluruz oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 magicka bana alırsan haftada 1 gün garanti oynarız birlikte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 terreria ve portal 2 indirimleri iyiymiş. hatta hitman de çok ucuzmuş. zamanında oynamamıştım. alsam mı? nasıl iyi mi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bak para harcamayacam dedim, en fazla 10 dolar dedim bu portal indirimi olmadı... Portal-NWM-Terr.-X falan hepsini istiyorum almak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 x'i bende alcaktim da yazcaydim sonra ya splinter cell aldim yetsin onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 valla kendimi frenledim terr. ile sam and max all season aldım sadece asfsda yeter bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 x alacam neverda da gözüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nwn aldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bunca zamanlık steam account um var sadece l4d2 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu x için sıralama nasıl neler almak lazım kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 steam error veriyor install etmiyor too many request varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne güzel 4 dolardı l4d2, kaçırdım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 minecraft çok gereksiz bayıcı geliyor bana, terreria da aynı olur değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şu x hakkında bilgi versenize hangileri exp hangileri kendisi beyond the frontier 1 tension bunlar ilk oyun 1 the treat ikinci oyun 2 terran conflit 3. oyun mu öyleyse 3 1. oyunlar neden 2010 yılında cıkmış kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 x gold ile nwn aldım ohhh içimin yağları eridi umarım oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 duke nukem'a icim gitti ama indirimli hali bile 25 dolar ya. uhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hic gitmesin, kis indiriminde 10 dolar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar