Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aquila said: carsida indirim goren hanimlar gibisiniz lan. hak verdim onlara lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi bende aldım sf4'ü. yalnız nokta koyuyorum şu an. oyun moyun almayacam bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Gimli said: Rainbow Six Las Vegas 2 yi aldım 5 dolara lan. Alın atarız beraber Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 2 $4.99 USD aldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 of süper, steam'de buluşalım sizinle bugün yükleyeyim. :P senko said: abi bende aldım sf4'ü. yalnız nokta koyuyorum şu an. oyun moyun almayacam bi süre. vegas 2'yi de al öyle kapa, süper multi atılır! al! al! al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 olm sakin, sermayeyi oyuna yatirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 heh toplam 22$'lık filan oyun aldım ki bir aylık mmo sub filan, birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bone profilini niye saklamış bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Noel tatilinden sonra iş/okul hayatlarınız baya aksayacak sanırım. Hakkaten alışveren yapan kadınlar gibisiniz, her gördüğünüzü alıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sf4 bende mi alsam dedim de kol falan yok ya. şimdi klavye ile çok sıkıcı olur sittir faytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 min. sistem ihtiyaçlarına pad, recommended'a da arcade stick yazmaları lazım zaten. klavyeyle bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 padle de cok sıkıcı bence sf4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pad dediğiniz ney? gamepad mi yoksa arcade stick mi? bu arada klavye ile de çok kötü değil oyun, ha bi stick olsa dadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 stick degil gamepad diyorum ben. sf4 ü genel olarak sevmedim ondan gıcıklık yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Sam said: of süper, steam'de buluşalım sizinle bugün yükleyeyim. :P senko said: abi bende aldım sf4'ü. yalnız nokta koyuyorum şu an. oyun moyun almayacam bi süre. vegas 2'yi de al öyle kapa, süper multi atılır! al! al! al! hep içimde ukteydi rainbow serisi yarın kartıma para yükleyeyim de bunu da aliyim bari :) babamın karttan çektiydim diyerlerini, bunu da çeksem şimdi adam diyecek netten çeksene ne para verion diye, sonra gel de anlat derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sam&max complete 15 dolar alıcam bunu evet(: mass effect i de 3 kere bitirdim ama 5 dolar alasım var tekrar oynamasam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Mass Effect 5 dolar. Ya işte böyle deallar iyi. Ama Portal'a 5 dolar isteme Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 oha mass effect 5 dollah. :o doom pack complete de güzelmiş ama multisi olmaz artık onun. yalnız bu kadar indirimi nasıl yaptırıyor o şirketlere cidden merak ediyorum. gabe newell'in dediği gibi satışlar %500 artmıyorsa ne olayım heh. daha bile artmıştır. meh me almaya çalıştım ama sanırım limiti doldu sanal kartın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 oh be mass effecti bekliyordum kaç aydır <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ME alinir ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ME harbiden alınır, ME2'de gelecek sene bu zamanlarda 5 dolar olur zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yaa steam geçen weekend deal'da 9.9$ yapmıştı me'i, ben de aynı para diye 20tlye kutulu aldık OFfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 adamlar çok iyi pazarlıyor, önce yarıya düşürüyor, ertesi ay dörtte bir yapıyor, almayan bırakmıyor. psikolog çalıştırıyorlar kesin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 OFFF gittim ME aldim, allah belani versin steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 burada görünce heyecanlandım aldım, nası bir oyun bu güzel mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ya sam max nasıl, ben hiç oynamadım daha önce, pek tanıdığımıda söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar