toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 2 cıktıktan sonra pek de iyi degil aslında. ama onemli olan oynanıp oynanmadıgı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Silphatos said: 3.75'di işte dün, 10 da günlük indirimsiz ama yılbaşı indirimli fiyatı herhalde. Off 3,75 çok iyimiş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 toggie doğru diyorsun da, şöyle hesap yaptım: left 4 dead 2'nin indirimli halini 37$'a filan sattılar. bu 7,5$. 3 gitse 1 left olsa gene ona denk para. (:P) ve aldım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Call of duty world at war eklediler çok ayıp olmasın diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben de laptopa mahkum kalmasam alırdım dusunmeden. l4d oynayamadım hic. sadece 2'nin demosunu oynayabildim 80 derecede elimin bi kısmı yanarken ve takılarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben de ilgilenmemiştim ilk çıktığında ama 2'nin demosu hoşuma gitti, fırsat bu fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 l4d 3 dolar mı oldu? ne ara oldu la hiç sölemiyonuz oynamak nasip olmadıydı alırdım mis gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 7,5$, bitmedi hala devam ediyor satışı 15 saat daha o fiyattan. demin ilk senaryoyu bitirdim ama uykum var, çok delidolu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 7.5 dolar hm. o da fena değil. eve gidince alırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pff alsam mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 alın alın, gayet keyifli. insan çıkıp bir lahmacun yiyor o kadar tutuyor hesap heh. hatta ucuzcular olarak toplanıp voltran'ı oluşturalım online coop sonra. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 de 2si çıkmışken 1ini oynayan olmaz ki yaf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 illa ki bizim gibi ucuz etin yahnisine tamah eden vardır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 l4d i multi oynayan varmı hala 1 i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 satış listesinde birinci sırada şu anda, illa ki oynayan olur. hatta birazdan deneyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 birleşir birleşir oynarız diyorsanız bende aliyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 aldim bile inş serverlarda adam vardır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 steam forumlarına baktım biraz da,2. oyundan sonra bu oyunun serverlarında adam bulmak zorlaşmış,win 7 de sorun cıkartıyormuş vs de sonucta 12 ytl ye 2009 da cıkmış,multisi manyak zevkli(adam olursa) oyun almış oluyoruz. Alalım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 alın tabi ya, akşamları birleşir birleşir oynarız kafa dağıtırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 steamın su salak programında oyunu nereye yükleyecegimizi secemiyor muyuz? sadece c: ye yüklerim diyor,herhangi bi secenekde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 steam klasörün neredeyse oraya kurar, o yüzden steam'i (varsa) oyun sürücünüze kurun. uninstall edip yeniden kurabilirsiniz istediğiniz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yalniz l4d icin 4 kisilik paket var 22.50 :s Bir arkadas yilbasi hediyesi olarak aldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 10 dakika kala aldım l4d hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi bu ne resmen dakika saydım bugünkü indirimler için, rezalet çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çok dandik hakkaten, medieval 2 zaten 5 dolardı. bi de half-life source var ki hl'nin aynısıdır bu, %25 indirim yapmışlar bi de, 0.99$ olsa belki alınır o hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar