Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 steami dye yüklemen lazım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 şimdi alsam toptan d ye taşısam sıkıntı yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yok direk kopyala steamapps klasörünü bi sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 galiba yaratmiyordu. dizini direk D'ye al. Steam'i reinstall'et. D'de koydugun yeri göster. library'in check edicek sonra olcak gibi geliyor bana. ama hiç emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bide bide şeyi soriyim mesela ben şimdi bi oyun aldım ya bu oyunun kopyasını indirsem yüklesem sonra steamden açsam görür mü bunu çalıştırır mı gerçi kopyasını indirmesem gitsem kopya cd alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 oluyo o evet diğer oyun klasörleri gibi klasör yaratıp içine atıp sonra steamden de propertiese girip verify integrity yaparsın, eksik bişey varsa indirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hmms anladım çok saol valla replerim yağmur oldu tependen yağıyor 2 gündür dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 steam cok manyak bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 valla öyleymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 1 gün pc başında değildim, HAWX 2 indirime girmiş hay Allah ya :(. Bekle şimdi tekrar indirime girsin pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oyun almadan önce bu testi yapın http://i55.tinypic.com/2nb84tf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hay sokiim yanlışlıkla total war shogun2 aldım d2d'den :D steam'e yazdırdım. ilk defa oynucam total war serisinden bir oyun, teee ilk çıkan versiyonu denemiştim de o sırada çok karışık gelmişti üşenmiştim bir daha yüzüne bakmamıştım. güzeldir umarım bu. güzel deyin de üzülmiim 34 dolar verdiğime ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aha sıçtık leş oyun aldık demek ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yok yok güzel oyun shogun 2 üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Shogun2 güzel ama bir Rome:TW değil, ben bu serinin hastasıyım ama ilk günden aldığıma pişman oldum diyebilirim zira hiç açmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yanlışlıkla nasıl aldın ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Cities XL 40$'dan 10$'a düşmüş, değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 betasındayken bedava bile oynatmadı kendini doğru düzgün. vaktim çok, şehir kurmaya açım diyorsan gameplay izle al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vaktim yok, hiç girişmiyim o zaman. Onun yerine Magicka DLC'si aldım 1$'a, yarısı Japonlara gitti, girip 2dk baktım çıktım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Silphatos said: yanlışlıkla nasıl aldın ya ahah d2d'de dolanıyodum, ucuzluk varsa kesin al beraber oynarız demişti arkadaş. ulan alsam mı dedim, ekledim sepete. sonra ulan tam karar vermedim ama "bi devam et'e tıkliim, paypal ekranında harcadığım paralara da bakıp ona göre karar veririm" dedim. tıkladım continue diye, anaaaaa o da ne, paypal sayfasına falan gitmeden çotank diye "hayırlı olsun oyunu aldın" dedi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aynisi steamde oldu. ben böle kredi kartı giricem falan sanarken bi anda chaos thory'yi almış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 her türlü zombi oyununu oynama gazından L4D2 + Killing Floor aldım... pati grubuna girdim de l4d2'nin; killing floor oynıcak kimseyi bulamıyorum onu denemem lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şimdi aklıma bi soru geldi diyelim ki interentimiz kesildi. dolayısıyla steam accountumıza giremicez ve dolayısıyla aldığımız hiçbi oyunu oyniyamicaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oynayabiliosun abi öyle acımasız bir olay değil steam ahahha offline calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 offline mode var, gerçi çalıştığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar