OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Anelor said: steamde niye blizzard oyunları yok? Blizzard casual steam kitlesini istemiyordur belki de ^^ . Battlenet tayfası > valve ile alakası kalmayan steam tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 haklisin blizzard'in son 5 senedir butun politikalari casual kitleleri uzak tutmak uzerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 valve'a yüzde bilmemkaç pay bırakmamak için istemiyor olmasın, satışların %100'ü blizze (veya activision hede hodo işte neyse) kalacak deseler nasıl atlarlar kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 AC2'yi alsammı ki, tonla oyun oldu oynamadığım ama içimden bi ses alıver diyo du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben hiç AC oynamadım ona rağmen almıyorum çünkü hiçbir zaman oynamayacağımı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 steam uzerine bir de kafam kadar ubisoft drm'i var di mi hala AC2'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 drm gıcıklık çıkartır diyosanız almıyım hiç AC'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ilk ciktiginda insanlar aci cekmisti de simdi ne durumda bilmiyorum... yanlis bilgi vermeyeyim, oyle meraktan sordum steam'e ragmen (ki steam'in kendisi drm) hala kendi drm'i aktif mi diye her halikarda o ubisoft drm'i olan oyuna para verilmez o ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 steam extradan drm olduğunda yazıyor oyun özelliklerine DRM diye. bu arada düşündüm ve DRM manyaklığı yüzünden ubisoft'a para kazandırmamak için almamaya karar verdim oyunu. buluurm bir yerden oynarım, böyle mal adamlar para kazanmasın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya bu steamdan kredi kartımızı nasıl siliyoruz alışveriş yaparken bi dahakinde kaydetme dememe ragmen her seferinde kayıtlı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 e orjinal alıyoruz zaten DRM'nin ne zorluğu oluyor ki bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 arada gocuyor ya drm servarlari sikinti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 DRM ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 digital rights management Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Digital Rights Management ama kısaltması DRM korumaları yerine kullanılıyo. SecuROM falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oyunun illegal kopyalarını oynanamaz kılmayı hedefleyen ve hep fail olan sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hmm annadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 tom clancy de indirim var alınır mı bu serinin oyunları? complete pack var alsam mı diyorum edit: ya amma oyun varmış arkadaş oynayanlar hangilerini tavsiye eder? edit: 2 splinter cell serisinin videolar ne öyle ya sam fisher reizzzzz mgs ye benzettim biraz oyunu tarz olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 acayip oyunlar var. ben bi tane vegas 2 alıyorum walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 splinter cell oyunları güzel ama ben çok sıkılıyorum oynarken ama double agent vardı mesela ps2de 2 kişi akıyorduk arkadaşla çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vegas 2 yi çok oynadım ya ben bakalım bütün splinter cell oyunları totalde 22 dolar yapıyo alsam mı almasam mı karar veremedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 HAWX 2'yi alında multiplayer oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yalnız her indirimde mutlaka 1-2 oyun alıyorum. bağımlılık yapmaz umarım. bone gibi harbi library yapmayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vegas2 alırım belki, unutursam onu da almam sdfsd yalnız iyi ki EU kapsamına almıyorlar bizi yoksa http://steamunpowered.eu/ubiweek-in-steam-23rd-30th-may/#more-7895 efsane fiyat farkları var 2 kattan fazla falan bazıları ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 pounda cevirirken dikkat ediyolar da euro ile dolar'ı niye bir tutuyolar onu da anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar