bega Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu Mobil Cihazlara mı açmam gerekiyordu bilemiyorum ama bugün okulda tlf.um çalındı :( Çok pahallı bir şey değildi, benq siemens markaydı, ama insan bir garip oluyor,çok seviyordum telefonumu... Neyse faturalı hattımı iptal ettirdim ama telefonumu da çalan kişiye yar etmek niyetinde değilim. Savcılığa mı dilekçe vermek gerekiyor? Başına böyle bir olay gelmiş olan, ya da konu hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 önce karakola gidip bildiriyorsun.. imei numaran falan yanında olsun. sonra savcılıktan işlemleri yapılıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 benim de gidiyordu okulda bi defa arkadaş kurtardı, ya kafayı yedirtir bu insanlar, okula gelip telefon çalıp gidiyor, yakalasan anca okuldan atılır, yeditepede hırsızlık felaket düzeyde, adamın parası var ama adam genede çalıyor, ihtiyacı olduğundan da değil, eşofman üstümü çaldılar ya, lol ya, bi tarafına sok e mi napıcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 geçmiş olsun, dasaaaaaaaa nın dediklerini yaparsan bir de telefon garanti kapsamındaysa yenisi geliyor sanırım onun dışında chem emin ol eşofman üstünün sana ait olduğunu bilseler çalmazlardı heralde dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 garanti kapsamındaysa değil o şimdi Kvk larda özellikle sigorta olayı var hırsızlığa karşı.Benim yeni aldığım telefon öyle Çalınınca kvk ya da bildiriyorsun sana yeni telefon gönderiyorlar . Yani öyle diyorlar ben onların yalancısıyım =) umarım öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 o telefon bulunmaz.polisler o tip ufak kayıplarla uğraşmıyor bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 telefon bulunmaz. ancak kapatılabilir en azından (sonradan açılabiliyor maalesef) ha ayrıca polis epeyce canını sıkacak büyük ihtimalle, haberin olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Gerçi hırsızlık değil de, 2 kere kaybettim ben telefonumu, ikisinde de süper insanlar bulmuş sağolsunlar, aradım, benim için yakında bir yere bıraktılar. Hatta bir tanesinde Mecidiyeköy otobüsünde düşürmüşüm telefonu eve dönerken, amcam Mecidiyeköy'e giderken bulmuş, staj yaptığım yere kadar götürüp bırakmıştı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yeditepeden malesef çok fazla hırsızlık haberi geliyor. işin ilginci bizim bölüme sadece kartla giriş yapılıyor dışardan kimse giremiyor. Artı güvenlik kamerası var.. Ben de rahat rahat bıraktım çantamı lab.a her zaman bıraktığım yer işte 2 senedir hiçbir şey olmuyordu. Ama daha önce bir hocanın labtopu gitti odasından.. O derece abarmış durumda hırsızlık. Bedrettin Dalan'ı göreve çağırıyorum burdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Atmayın. Telefonu gayet de buluyolar. Kapkaççılar çaldı, bulundu sonra polis saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bir benim bir de babamın telefonu çalındı, biri 6 yıl biri 4 yıl önce oldu, polise de gittik her türlü bilgisini verdik bulunan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şans işi heralde biraz da, bulunan bulunuyor bulunmayan kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 heee bedrettin dalanı göreve çaarıyormuş gelsin bölümde nöbet tutsun di mi:P 7tepede kim çalıyor bilmiyorum da ben hademelerden şüpheleniyorum hepsi piskopat tipli hele hazırlıkta bi tanesi vardı direk katil number 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yeditepe'de okuyup da hırsızlık yapan insana tecavüz edilip videosu izletilmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 5 sene once 3310 vardı maçta elimden alıpdılar tam o sırada gol oldu gümbürtüye Gitti :D gülmeyin öle oldu aynen. 2 sene once telefon istanbulda bulundu almaya gitmedik bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Telefonum çaldı,yardım,okuyorum başlığı..Çılgınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 polise bilgi ver sonrada bir bardak soğuk su rica et versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 geçmiş olsun bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 polise gider basvuru yaparsan polis zabit tutucak bu zabit 3 ay sonra savciliga gidicek dosya acilcak hede hodo en mantikli metod savciliga gidip faturanla absvurmak su imeili telefonum calindi diye ha bi ise yariyo mu yooo takipsizlik karari neymis efenim imei klonlama yuzunden insanlar haksiz suclaniyormus sacmaliga bak ya imei klonlama zaten yasal olmayan bir sey adam ole bi telefonu aldi diye benim sucum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kimi yarmış, ben hala anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 İmei no.sunu savcılığa verdik zaten. Özel okulun güzelliği işte güvenlik kamerasından kim olduğu saptandı. :) Otuz tane güvenlik kamerasının olduğu bir yerde böyle bir gerizekalılık yapması sayesinde başına baya bir iş açmış oldu. Gelişmeler olunca haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 benim de okulda calinmisti. gittim jandarmaya dilekce verdim komutan "senin iş çoh zor yiğenim" demisti. samsungumun lagecysi bole son bulmustu ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 En bilindik yerlerde oluyor ya... Ben 3. senemdeyim lisede bizim okulda bi kalemin çalındığını görmedim bilmiyorum Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi yani Bursadakiler bilir özel okul değildir hani insanlar zengin tenezzül etmiyor desen değil ama hiçbirşey görmedim üniversitelerde mi ooluyor daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla bizim okulda sıranın üstünde kalemini bırakırsan yandın öyle söyliyim sdf (lise) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bega said: Yeditepeden malesef çok fazla hırsızlık haberi geliyor. işin ilginci bizim bölüme sadece kartla giriş yapılıyor dışardan kimse giremiyor. Artı güvenlik kamerası var.. Ben de rahat rahat bıraktım çantamı lab.a her zaman bıraktığım yer işte 2 senedir hiçbir şey olmuyordu. Ama daha önce bir hocanın labtopu gitti odasından.. O derece abarmış durumda hırsızlık. Bedrettin Dalan'ı göreve çağırıyorum burdan :P oha hangi bölüme kartla girliliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar