Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonum çalındı, yardım :(

bega

Öne çıkan mesajlar

Konuyu Mobil Cihazlara mı açmam gerekiyordu bilemiyorum ama bugün okulda tlf.um çalındı :( Çok pahallı bir şey değildi, benq siemens markaydı, ama insan bir garip oluyor,çok seviyordum telefonumu... Neyse faturalı hattımı iptal ettirdim ama telefonumu da çalan kişiye yar etmek niyetinde değilim. Savcılığa mı dilekçe vermek gerekiyor? Başına böyle bir olay gelmiş olan, ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

benim de gidiyordu okulda bi defa arkadaş kurtardı, ya kafayı yedirtir bu insanlar, okula gelip telefon çalıp gidiyor, yakalasan anca okuldan atılır, yeditepede hırsızlık felaket düzeyde, adamın parası var ama adam genede çalıyor, ihtiyacı olduğundan da değil, eşofman üstümü çaldılar ya, lol ya, bi tarafına sok e mi napıcaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi hırsızlık değil de, 2 kere kaybettim ben telefonumu, ikisinde de süper insanlar bulmuş sağolsunlar, aradım, benim için yakında bir yere bıraktılar.

Hatta bir tanesinde Mecidiyeköy otobüsünde düşürmüşüm telefonu eve dönerken, amcam Mecidiyeköy'e giderken bulmuş, staj yaptığım yere kadar götürüp bırakmıştı sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeditepeden malesef çok fazla hırsızlık haberi geliyor. işin ilginci bizim bölüme sadece kartla giriş yapılıyor dışardan kimse giremiyor. Artı güvenlik kamerası var.. Ben de rahat rahat bıraktım çantamı lab.a her zaman bıraktığım yer işte 2 senedir hiçbir şey olmuyordu. Ama daha önce bir hocanın labtopu gitti odasından.. O derece abarmış durumda hırsızlık. Bedrettin Dalan'ı göreve çağırıyorum burdan :P
Sosyal ağlarda paylaş

polise gider basvuru yaparsan
polis zabit tutucak bu zabit 3 ay sonra savciliga gidicek dosya acilcak hede hodo
en mantikli metod savciliga gidip faturanla absvurmak su imeili telefonum calindi diye
ha bi ise yariyo mu
yooo takipsizlik karari
neymis efenim imei klonlama yuzunden insanlar haksiz suclaniyormus
sacmaliga bak ya
imei klonlama zaten yasal olmayan bir sey
adam ole bi telefonu aldi diye benim sucum ne
Sosyal ağlarda paylaş

İmei no.sunu savcılığa verdik zaten. Özel okulun güzelliği işte güvenlik kamerasından kim olduğu saptandı. :) Otuz tane güvenlik kamerasının olduğu bir yerde böyle bir gerizekalılık yapması sayesinde başına baya bir iş açmış oldu. Gelişmeler olunca haber veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

En bilindik yerlerde oluyor ya... Ben 3. senemdeyim lisede bizim okulda bi kalemin çalındığını görmedim bilmiyorum Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi yani Bursadakiler bilir özel okul değildir hani insanlar zengin tenezzül etmiyor desen değil ama hiçbirşey görmedim üniversitelerde mi ooluyor daha çok
Sosyal ağlarda paylaş

bega said:
Yeditepeden malesef çok fazla hırsızlık haberi geliyor. işin ilginci bizim bölüme sadece kartla giriş yapılıyor dışardan kimse giremiyor. Artı güvenlik kamerası var.. Ben de rahat rahat bıraktım çantamı lab.a her zaman bıraktığım yer işte 2 senedir hiçbir şey olmuyordu. Ama daha önce bir hocanın labtopu gitti odasından.. O derece abarmış durumda hırsızlık. Bedrettin Dalan'ı göreve çağırıyorum burdan :P

oha hangi bölüme kartla girliliyo?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...