Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 oha ben glorfindeli elf olarak hatırlıorm lan noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Saeros said: çok saçmaymış o zaman, şu an lotr kitaplarımı yakıyorum. Glorfindel babanın Frodo'yu kurtarırken her iki dünyayada geçiş yapabildiği LOTR'de yazıyor. Elrond bi de Glorfindel en baba elfler ( Eldar Beyleri) LOTR zamanında. Ben LOTR'de olmamasını zaten geçtim bari Hobbit'te bi şekilde olsaydı diyorum. Tom Bombadil ve Glorfindel'e ben film çekecem kararlıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Suark said: oha ben glorfindeli elf olarak hatırlıorm lan noluyor elf zaten panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tamam atla gelio kurtarıodu, filmde arwen gelio onun yerinde. Biraz testisli bi agaydı ama sonuç olarak elfti yani istari mistari karıştırmayın olm. silmariondaki onun önceki halidir bişidir. nası mesela celeborn var, galadrielin kocasının adı da celeborn ama aynı celeborn deil onlar ( celeborn 2 falan deniodu dimi ) yani elf diyorum da, elfler zaten baba? bizim ortadünyadaki son posta elfler biraz ezik, logalaz arwen zart zurt, onların en babası galadriel bile sürgün-genç-ezik kategorisinde zaten ( diğerlerine, hali balrogları kesip baş balgoru döven psikopat bi elf vardı, bide bitanesi melkora çizik falan atıodu sdsf ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Suark güzel bir noktaya değinmiş aslında celeborn 2 değil. Çünkü tolkien belirtmiş elf isimleri tamamen unique yani cüceler yada insanlar gibi değiller. Bu arada elrond eldar beyi felan değil kıçı kırık bi yarı insan yarı elf galadrielin damadı aynı zamanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 reampage said: Bu arada elrond eldar beyi felan değil kıçı kırık bi yarı insan yarı elf oha adamda maia kanı var daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Suark said: tamam atla gelio kurtarıodu, filmde arwen gelio onun yerinde. Biraz testisli bi agaydı ama sonuç olarak elfti yani istari mistari karıştırmayın olm. silmariondaki onun önceki halidir bişidir. nası mesela celeborn var, galadrielin kocasının adı da celeborn ama aynı celeborn deil onlar ( celeborn 2 falan deniodu dimi ) yani elf diyorum da, elfler zaten baba? bizim ortadünyadaki son posta elfler biraz ezik, logalaz arwen zart zurt, onların en babası galadriel bile sürgün-genç-ezik kategorisinde zaten ( diğerlerine, hali balrogları kesip baş balgoru döven psikopat bi elf vardı, bide bitanesi melkora çizik falan atıodu sdsf ) Orta dünyadaki elflerin arasında geriye kalanlardan en güçlüsü galadriel kadın melkoru ve agacları biliyor. Valara isyana katılmış bir kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 reampage said: Bu arada elrond eldar beyi felan değil kıçı kırık bi yarı insan yarı elf aa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 evet malesef ama tabi earandilin oğlu (maia kanı) var yes güçlü bir zat kendisi kıçı o kadar kırık değil tamam geri aldım lafımı lakin öle bir kaynana bende olsa herhalde elflikten soğurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Galadriel en yüce ve güçlü elflerden biri. Gil-galad bile yanında basit kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 .,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 dur yaf, elrond kıçı kırık bir kere, ama kime göre? orta dünyaya gelmeyen, silmarillion zamanında ötede kalanlara göre. Galadrielde, ordan buraya göçtüğünde daha zibil, genç,çocuk diye hatırlıyorum. E haliyle onlara göre ibiş olması muhtemel. yamuldummuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 galadrielden çocğum olsun adını Osmaniel koyacam. half-türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Galadriel çocuk degil de genç kız o zamanlar ama yüksek elf. Vaların dipinde yetişmiş agacların ışıgını görmüş ,teleri kıyımını görmüş biri. Elrond da kendine göre iyi asla bir galadriel degil. Elfleri zaten silmarillion ve lotr dönemlerine bakarsanız resmen çökmüşler. Yani koskoca melkora bire birde kafa tutanmı, Balroglarla tek tek dövüşenmi kahramanlıkları dolu ama git gite bir zayıflık hakim oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 pardon ya balrog döven elf abi buymuş http://en.wikipedia.org/wiki/Ecthelion_of_the_Fountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 reampage said: Bu arada elrond eldar beyi felan değil kıçı kırık bi yarı insan yarı elf YUH arkadaş yuh. Gil-Galad ve Noldor'un High Kinglerinden sonra belki en yüksek rütbeli kişidir Elrond, hele hele 3.çağda. kıçı kırık yarı insan dediğin soy Eärendil'in soyudur ki kendisi de zaten yarı elftir ve annesi Gondolin prensesi, babası da Tuor yani Valinor'a gidebilen ve Elf kabul edilen yegane insandır kendisi ki bu da tek olan bişidir war of wrath'dan önce valar yasağının kaldırılması bu ikisi için. yani zaten yarı "insan" dediğin insanlık kısmı inanılmaz az olmakla beraber en soylu insan soyudur geri kalan elf kanıda hem maia hemde noldor'un en yükseklerindendir çünkü annesinin babası fingolfin'in oğludur. ki Imladris'i kuruşunu ve 3lerden birine sahip oluşunu saymıyorum bile PES. nerd out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Hafızandan yazdıysan bunu sana bazı haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 legolas'a falan desen anlayacam da elrond'a denecek bi laf değil densizlik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 elrond'un yeğeni çıktı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Lopeth said: Hafızandan yazdıysan bunu sana bazı haberlerim var. hafızadan da şimdi wikiye baktım orada daha iyi özetlemişler işte alınız His parents were Eärendil and Elwing. He was thus Half-elven: Eärendil was the child of the mortal Tuor and the elf Idril, while Elwing was the grandchild of Beren (a Man) and Lúthien (daughter of the Elf-king Thingol and the Maia Melian). Consequently, Elrond was descended from all three tribes of the Elves (Vanyar and Noldor through Idril, Sindar through Luthien), a Maia, and all three houses of the Edain (Hador, Haleth and Bëor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 adam elrondun teyzesi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 herkes haddini bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben de osman beyiyim. hiç osmanlı tokadı yemiş mi o elrond? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 İstinyepark IMAX 3D yapalım diyoruz da gencturkcell geçerli oluyor mu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar