Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 sanssizsansli said: imax de en iyi sıra g ve h abi o nasi genelleme. Salona göre degisir o dedigin.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ankara ankamall dışında türkiyede tek imax salon istinye parkta olduğuna göre pek değişmez salonuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Şimdi bitirdim şu videoyu, bütün hislerime yine tercüman olmuş RedLetterMedia. Özellike 20. dakika. http://www.youtube.com/watch?v=kFh6c_CwdBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 güzeldi beğendim ben kitapla bi alakasının olup olmaması da zerre umrumda değil kitapla uyumusuz yerleri olsa bile havayı verdi bana o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xunn420 said: Şimdi bitirdim şu videoyu, bütün hislerime yine tercüman olmuş RedLetterMedia. Özellike 20. dakika. http://www.youtube.com/watch?v=kFh6c_CwdBg zuncum öncelikle yeni hesabın hayırlı olsun. sonralıkla, filmi nerede 48 fps izledin çünkü 20. dakikasından sonrası 48 fps olayına takılıyor. Bombok bir eksperiyans olduğunu duymuştum, kendi gözlerimle görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 2.ye gittim bugün of çok iyi ya 3'e de giderim heralde bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Ayfon said: sanssizsansli said: imax de en iyi sıra g ve h abi o nasi genelleme. Salona göre degisir o dedigin.. lol imax salonları standart.. ben de istinyedekini ufak sanıyordum ama hepsi öyleymiş. internette vardı mantığı. Bence en iyisi en arka sıra Bu arada 48 fps olayınında güzelliğini öğrendim rahatladım. Mantıklıymış baya 48 fps çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şahsen ben filmi izlerken kamera hareketlerinde gözüm feci derecede yoruldu ve motion blurdan bişey göremedim. yani ya 2d 24 fps izliceksin ya da 3d 48 fps sonucunu çıkarıoyrum ama istanbulda yok galiba bu 48 fps olayı. hatta türkiyede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 IMAX'te I serisinde oturduk, filmin yarısı blur'du ya bi bok anlaşılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 3D kendi başına bi kanserken üstüne 48 fps yapmaları baya absürd. Dayıcan 24 fps, 2D, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 şu kafayla gidip lotr serisini de remake yapıp 9 filme çıkarsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Gangren said: IMAX'te I serisinde oturduk, filmin yarısı blur'du ya bi bok anlaşılmadı. senin gözlerde sorun olmasın? biz de I sırasında izledik de gayet iyiydi. (ya da ben astigmat kafasıyla hep blur görüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 e bizde yoktu 48fps gösterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Pardon imax de seyrettin sandımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu kitabın nesini 3e bölmüşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 içeriğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dworgian said: Pardon imax de seyrettin sandımdı Hatta IMAX demişsin evet. IMAX lerde 48 fps değilmiydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 benım bildiğim kadarıyla değil. bizim melekette 48yoktu bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 IMAX ler zati 48 fps diyor wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/IMAX IMAX 3DFurther information: 3D film ....Alternatively the two projectors take turns displaying each frame (while one projector's image is displayed, the other is blocked) at an effective rate of 48 frames per second. The viewer dons LCD shutter glasses that contain LCD panels that block or transmit light in each eye in sync with the projector, such that each eye only sees the image intended for it... hummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xenocide said: Xunn420 said: Şimdi bitirdim şu videoyu, bütün hislerime yine tercüman olmuş RedLetterMedia. Özellike 20. dakika. http://www.youtube.com/watch?v=kFh6c_CwdBg zuncum öncelikle yeni hesabın hayırlı olsun. sonralıkla, filmi nerede 48 fps izledin çünkü 20. dakikasından sonrası 48 fps olayına takılıyor. Bombok bir eksperiyans olduğunu duymuştum, kendi gözlerimle görmek istiyorum. Benim bildigim yok, bizim izledigimizde zaten yoktu. O da olsa zaten vertigo'danm kusarmışız goblin şehrinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 IMAX farklı şey, 48 fps HFR farklı şey, 3D farklı şey... farklı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 imaxin olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuda yazmıştık daha evvel, IMAX 70mm film demektir. Normal sinemalar 35mm film ile çekilen filmleri oynatır. Yüksek çözünürlüklü film kameraları 70mm film kullanır, çok daha fazla detay, çok yüksek çözünürlük sunar. IMAX sinemalarda bu filmleri "native" oynatabilen projektörlere ve büyük perdelere sahiptir. HFR yani 48 FPS filmin saniye de 24 yerine 48 kare kaydedilmesi demektir. HFR gösterimi için sistemlerin yenilenmesi gerekebilir. Her sinema oynatamaz HFR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 istinyeparkta yok hfr (48 fps). bütün imaxler 48 fps değil bu arada ama bazı projectorler firmware upgrade ile 48 fps oynatabilecek hale geliyormuş fiziksel bi değişiklik yapmadan. bi kaç sayfa öncesinde vardı bişeyler bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 gidiyim kesin o zaman o kadar fark varsa ama 3d kötü cidden belki imaxin ki bi derecedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar