Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

inyormaynd said:

di said:

Biz 3D HFR diye bi naneye gittik, frame rate 24 yerine 48 imis dediklerine gore, cekimler boyle BBC belgeseli havasindaydi, moda giremedik adam akilli. Sizde de var miydi acep ayni sorun ? Ya da benzer sekilde dusunen oldu mu ?

Amerikada mısın sen ?

Ingiltere.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

hobbit çocuklar için yazılmış bir kitap

hatta lotrda da aynı şekilde devam etmeyi planlıyor. Fakat lotru yazarken iş daha büyüyor, karanlık hale geliyor bi yandan da hobbiti editliyor lotra bağlamak için vs.

yani, zaten adam hobbiti yazarken kötü düşünceleri fikirleri mümkün odluğudnca arkada bırakmaya calısarak yazıyo. birinci dünya savasından cıkmıs bi gazi, trench fever'dan hayatı boyunca iyileşemiyo. lotr'u yazmaya basladığında, artık savas, faşizm, endüstrielleşme kendi kandıramıycağı kadar aklına yerleşmiş oluyo.

yoksa, daha ciddi bi roman yazıyım bu sefer hmm! gibi bi durum değil.

büyük hobbit spoiler acmayın okumadıysanız.

zaten hobbitte, daha trajik ölümler var.

Sosyal ağlarda paylaş

izledim geldim sonunda,

MÜ-KEM-MEL

harika ötesi olmuş, 3D'sinden tut aksiyonuna, hikaye anlatımına kadar çok güzeldi. Kitapla uyuşmayan yerleri vardı ama Yüzüklerin Efendisi'ndeki gibi büyük ölçüde değiştirilmemişti, Hollywood standartlarına uyum sağlamış harika ötesi bir uyarlamaydı.

Yalnız yanlış hatırlamıyorsam;

Kitabın yarısı resmen ilk filme alınmış, hatta biraz daha fazlası sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Diğer iki filmde bu kadar uzun olacak, ne anlatacaklar hacı :D

12 Angry Men tarzı mı olacak Mirkwood'daki sahneler falan, ne anlatacaksın hacı en az 4.5 saat daha ?

çok şey yazılmış zaten, üstüne koymaya gerek yok. Harikaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

izledim geldim sonunda,

MÜ-KEM-MEL

harika ötesi olmuş, 3D'sinden tut aksiyonuna, hikaye anlatımına kadar çok güzeldi. Kitapla uyuşmayan yerleri vardı ama Yüzüklerin Efendisi'ndeki gibi büyük ölçüde değiştirilmemişti, Hollywood standartlarına uyum sağlamış harika ötesi bir uyarlamaydı.

Yalnız yanlış hatırlamıyorsam;

Kitabın yarısı resmen ilk filme alınmış, hatta biraz daha fazlası sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Diğer iki filmde bu kadar uzun olacak, ne anlatacaklar hacı :D

12 Angry Men tarzı mı olacak Mirkwood'daki sahneler falan, ne anlatacaksın hacı en az 4.5 saat daha ?

çok şey yazılmış zaten, üstüne koymaya gerek yok. Harikaydı.

abi kitapta 19 chapter var. 6. chapterın sonunda ilk film bitio

işte tam bölmüş adam
Sosyal ağlarda paylaş

uu ben hiçbirşey hatırlamıyormuşum demek ki, ortaokulda falandım okuduğumda ya safsdfs

aklımda kalanlar;

fazla ağır spoiler olabilir okuma

Ormana gidiyorlar, Elfler bunları zindanlara falan atıyordu bir olaylar oluyordu kaçıyorlardı. Sonra dağ eteğindeki şehre gidiyorlardı Bard vardı diyaloglar geyikler dönüyordu. Sonra geçitten geçip dağa giriyorlardı. Olayları hiç hatırlamıyorum burada da Smaug ile Bilbo bir olaylar yaşıyordu, diyalog geçiyordu diye hatırlıyorum. Neyse sonra bir geyikler falan 5 Ordular svaşı mı ne oluyordu Elfler-İnsanlar-Cüceler karşıda da kimler vardı hatırlamıyorum da Azog falan mıydı yoksa?

Neyse mutlu son, cücelerin çoğu ölüyordu birde galiba değil mi? En azından Meşekalkan gidiyor diye hatırlıyorum.

Neyse tekrar okuyayım ben asfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

abi kitapta 19 chapter var. 6. chapterın sonunda ilk film bitio

işte tam bölmüş adam

19'u 3'e bolup 6 mi buldun ? Yaziklar olsun!!!!111

Bu arada yemeksepeti turevi biseyin reklamlari cikmaya basladi lan. Kesin senin tez yuzunden. Gitti guzelim is firsati. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorum niye getirmediklerini yada maliyetinin az/çok olduğunu. bazı projectorler firmware upgrade ile direk hfr destekli hale gelebiliyormuş. burdakiler için durum nedir hiçbi fikrim yok ama. al detaylı anlatıyor burda teknolojiyi çok ilgini çekiyorsa

http://www.christiedigital.com/supportdocs/anonymous/christie-high-frame-rate-technology-overview.pdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...