hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: celeborn'ada hep içim gider. adam kendi krallığında iç güvesi la sdfs aynen adam çok pasif ya. valinor'u da galadriel'in dırdırı yüzünden tamam lan tamam sus gidiyoruz diye terk edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 galadrielin pesibnden gidilmezmi zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 istanbul avrupa yakasında adam akıllı 2d izlenebilecek yer bilen var mı ? Bakırköy, incirli civarı tercihen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kthxbye said: istanbul avrupa yakasında adam akıllı 2d izlenebilecek yer bilen var mı ? Bakırköy, incirli civarı tercihen http://www.beyazperde.com/filmler/film-119089/seanslar/civarinda/?cgeocode=265098&format=110001 toplam 4 sinemada var, 2 tanesi de türkçe dublaj :'( feriye tek iyi seçenek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 adi adamlar ya tırt bi 3d dir çıkardılar zaten imax dışında bişeye benzemiyor. Ne güzel 2d gözlerimiz bozulmadan izliyorduk -.- Edit: genede teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o necro angmarın cadı kralı değilmiydi, o başka bişeymiydi ya. 9 ların başımıydı benim dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 necro sauron o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 lan yukarıda yazdık ya on paragraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu film için gandalf ve 7 cüceler diyebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 rep yarışına girme lan. paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Red said: bu film için gandalf ve 7 cüceler diyebilir miyiz bu espriyi bugün 13 cüceler şeklinde yaptık film çıkışında. demek ki herkes yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aa bu arada 13 uğursuz olduğundan 14. adamı istiyorlar lan galiba. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/430/3a0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tank dolu parti bide wizard var. rogue lazım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Begenmeyenler nesini begenmemis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 film süperdi bıkbık yapan bokumu yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu hafta lotru 345342. tekrarını izledim bunu izlicem diye sdfs fotr in başlarında lonely mountain falan haritasını görünce gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben bida gidicem ya kesin bu hafta sonu ortaköyde gidiliebilir aslında 3dsiz tek orda var sanırım altyazılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.theonion.com/articles/the-hobbit-to-feature-53minutelong-scene-of-bilbo,30727/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://i.imgur.com/n5E6S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben muhteşem olmuş film. Türkçe çevirisi hariç. Bence Baştaki ejderhanın erebora saldırdıgı ve cücelerin moria savaşı sahneleri gayet güzel olmuşve silmarillion için bir test gibime geldi silmarillionda bir sürü böylesavaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Deacon said: Begenmeyenler nesini begenmemis? beğenmemek değil ama şöle bi eleştri yapayım, lotr serisine göre daha bi seyirciye oynamış bunda. seyirciyi tatmin etmek adına klasik holivud replikleri, aksiyonları falan var bikaç tane. ama beğenmemek mi, haşa. her nörd gibi pantolonum ıslandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Redeagle said: Ravnos said: Redeagle said: Lotr'da var. Lore'un en imba karakteri herhalde =) Cehaletimi mazur gör dostumda ne idüğü belirsiz bi karakter diilmi tom bombadil? Sanki tolkien çok ciddi yazdım azcıkta trolliyim lan kafasıyla yaratmış gibi. Zaten büyük ihtimal filmlerede milletin kafa cortlamasın iyice bu ne iş yapıyo la diye koymamışlar. Mesajının üstüne Bombadil'in kim olabileceğiyle ilgili güzel cevaplar gelmiş. Onlardan okuyabilirsin ama ben sana başka bir şey söyleyeceğim ve bana hak vereceksin :D Bak şimdi. lotr kitaplarını okumayan ve geyik anlayışı olmayan kişiler için spoyler koydum =/ Şu orta dünyada eğer biri çıkıp, "elindeki ne olm" diyip, güç yüzüğünü kendi eline alıp, onu iki üç çevirdikten sonra "haha al bakalım arslan" diye sana geri verebiliyorsa o adama saygı duymak lazım bence :D Kim olabileceği bir kenara bırakalım, lotr'un strateji oyununda Tom'u çağırıp adamın hoplaya zıplaya bütün düşmanları neşeyle yok ettiğini görmek adamı favorim yapmaya yetiyor zaten :D tamam abi işte bende sevmiyorum tom bombadili demedimki.LCD kafası karakter sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 lotr disi bi karakter tom bombadil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar