Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Facebook'ta kutladım, burada da kutlayayım dedim, hayatımın anlamı, kadim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 RÖFLOLOL. acaba tam 00:00 damı doğmuştur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İsa'nın doğum günü 1 ocak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İyiki doğdun amcacığım, yarın babaannemlere geliyoruz buradan sesleniyorum sana, kuzenim ne hallerde onu da göreyim. *Ortalığı karıştırır ve kaçar.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 happy birthday jesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 gratz dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben de açıcam ara ara.. iyiki doğdum beowulf.. ne bilim spartanın şanlı zaferi sebebiyle tonite we dine in hell arada tekme falan da atarım, kol kopartırım negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hep pörtlek. gratz. kaç oldu 2008? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bundan tam 2007 yıl 9 ay 10 gün önce. o gün meryemle bir kafeye oturduk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 fakat meryemin bakire olması, senin başarısız olduğunu göstermez mi bu durumda. senden gelicek yardım allahtan gelmiş hatta ahha süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 unuttuğun birşey varki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.trichchristianministries.org/images/TCM_DVD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 geçti artık uzatmaya gerek yok ahah kanka rahat ol sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kanka? rahat ol sen? :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bazen ben cok bunaliyorum.. al işte beni cıkmazda bırakıyorsunuz!! yani doom gunu kutlamak guzel, cicekler bocekler.. pasta kek.. kola cips.. hani hersey tamam bence de cok eglenceli hatta hemen googledan guzel bi pasta resmi de bulabilirim ama JESUS PATİDEN DEĞİL! of gogsumden bi agirlik kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mortis said: İsa'nın doğum günü 1 ocak ! İsa nın doğum günü 24 aralık. 1 Ocak ta Papa gregpry doğmuş yışbaşında onu kutluyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 you rang? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ne biliyorsun arkadaşım Jesus'ı kastettiğimi? ALLAH ALLAH YA SABIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 gerçek doğumgünü 24aralık olmaması lazım yalnız.. kutlamaların 24ünde başlaması bir gelenek ancak doğumu daha önce bişiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 cisıs fakin kırayst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 laraken de bi ara yaş üzüm rakısı ve black metal ist krieg doum günlerini kutlasın! di mi? yihu + konfetii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Werewolf said: Ne biliyorsun arkadaşım Jesus'ı kastettiğimi? ALLAH ALLAH YA SABIR isa bi adim one cik evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 dasaaa said: laraken de bi ara yaş üzüm rakısı ve black metal ist krieg doum günlerini kutlasın! di mi? yihu + konfetii rakı her gün doğuyo, her gece ölüyor lan. suç bende : /. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 HB Hezü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar