Mike Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Metroya bomba koymuslar koyarken yakalamıslar sıfatsız arkadasımızı. Yılbaşı cok kotu gecicek gibime geliyor, taksim tehlikeli. NTVMSNBC said: İstanbul’da polis patlayıcı ele geçirdi. Mecidiyeköy’de şüpheli bir paketten, 3 kilogram A-4 tipi patlayıcı çıktı. Paketi bıraktığı öne sürülen kişi yakalandı. said: İSTANBUL - Öğle saatlerinde Mecidiyeköy’deki Akbil dolum gişesinin arkasına bırakılan bir pakette bomba olabileceği şüphesiyle bölge boşaltıldı. Güvenlik çemberi oluşturulan bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. Bombayı 30 yaşlarında bir kişinin sırt çantasında getirdiği, daha sonra şüpheliyi takip eden sivil ekiplerin bu kişiyi etkisiz hale getirdiği öne sürülüyor. Zanlının sırt çantası polis minibüsünde yaklaşık 15 dakika incelendikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben de haberlerde gördüm az önce, büyük şerefsizlik doğrusu. bi de bomba imha uzmanı koruyucu giysi bile giymeden müdahale etti bombaya, nası bi cesarettir, inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 of galiba tam o sırada metrodaydım tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aga yılbaşında meydanlar it kopuk dolu o gün bomba konmasında bir skaınca yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yılbaşı günah zaten kutlayanları patlatalım hatta di mi? bre deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bi yılbaşında taksimde bomba patlamıştı değil mi ? Merak ediyorum nasıl önlediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Voys said: yılbaşı günah zaten kutlayanları patlatalım hatta di mi? bre deyyus hırvat kızını taciz eden 1500 kişiden bahsediyorum, ona buna laf atan kavga çıkaran kenar mahalle kırolarından bahsediyorum, saça jöle sürmekle kız tavlandığını sanan apaçilerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 onlara apaçi değil abazan veya ahlaksal kimliği oturmamış falan diyebilirsiniz sen git koca kabile reisini rumuz et bi guruha yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ölsünler yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 metro? o_O! die hard3! yalnız bizde vagolar arası kapılar açılmıyor. bu arada bayramdan önce iett parasını taşıyan otobüs mü ne soyulmuştu.. ben de altına "molotof kokteyli atıldıysa kesin bi organizasyon yapılıyordur, bayrama dikkat etmek lazım" falan yazmıştım. bulamadım şimdi.. neyse, adamlar bayrama değil, yılbaşına falan kasıyorlar galiba. hadi hayırlısı.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sir said: ben de haberlerde gördüm az önce, büyük şerefsizlik doğrusu. bi de bomba imha uzmanı koruyucu giysi bile giymeden müdahale etti bombaya, nası bi cesarettir, inanamadım. yeterli zaman yok dedi tv de ondan hemen müdahale edebilmek için kıyafetini bile giyemeden daldı dedi bomba patlamadığı için kimse önemsemiyor Allah korusun patlasaydı o zaman bu ne sorumsuzluktur vs diyeceklerdi +dikkatli olmak lazım azdılar iice ha bu arada sivilhalka karşı bişi yaparlarsa avrupadaki desteklerini de kaybederler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bugün uzun aradan sonra Hisarüstünden Şişliye direkt gitmektense Leventten metroya atladım... Polisin karşısındaki İETTdeki oalyları göremedim. Saat 6 gibi o civardaydım aslında. Sonra BAkırköy otobüsüne binip gittim bir atraksiyon yoktu Mecidiyeköyde görüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 lan haftanın 3 günü o metroyu kullanıyorum, allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aynen okul yolu duz gider yani benim için metro...saat1.30 gibi ordaydım bişi gormedim.olsada gormem ama sanki yolda cok ökuz yuruorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar