Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mecidiyeköy'de bomba alarmı

Mike

Öne çıkan mesajlar

Metroya bomba koymuslar koyarken yakalamıslar sıfatsız arkadasımızı.
Yılbaşı cok kotu gecicek gibime geliyor, taksim tehlikeli.

NTVMSNBC said:

İstanbul’da polis patlayıcı ele geçirdi. Mecidiyeköy’de şüpheli bir paketten, 3 kilogram A-4 tipi patlayıcı çıktı. Paketi bıraktığı öne sürülen kişi yakalandı.

said:

İSTANBUL - Öğle saatlerinde Mecidiyeköy’deki Akbil dolum gişesinin arkasına bırakılan bir pakette bomba olabileceği şüphesiyle bölge boşaltıldı.

Güvenlik çemberi oluşturulan bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Bombayı 30 yaşlarında bir kişinin sırt çantasında getirdiği, daha sonra şüpheliyi takip eden sivil ekiplerin bu kişiyi etkisiz hale getirdiği öne sürülüyor.

Zanlının sırt çantası polis minibüsünde yaklaşık 15 dakika incelendikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelinin sorgusu devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

metro? o_O!

die hard3! yalnız bizde vagolar arası kapılar açılmıyor.

bu arada bayramdan önce iett parasını taşıyan otobüs mü ne soyulmuştu.. ben de altına "molotof kokteyli atıldıysa kesin bi organizasyon yapılıyordur, bayrama dikkat etmek lazım" falan yazmıştım. bulamadım şimdi.. neyse, adamlar bayrama değil, yılbaşına falan kasıyorlar galiba.

hadi hayırlısı.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
ben de haberlerde gördüm az önce, büyük şerefsizlik doğrusu.

bi de bomba imha uzmanı koruyucu giysi bile giymeden müdahale etti bombaya, nası bi cesarettir, inanamadım.

yeterli zaman yok dedi tv de ondan hemen müdahale edebilmek için kıyafetini bile giyemeden daldı dedi
bomba patlamadığı için kimse önemsemiyor Allah korusun patlasaydı o zaman bu ne sorumsuzluktur vs diyeceklerdi

+dikkatli olmak lazım azdılar iice ha bu arada sivilhalka karşı bişi yaparlarsa avrupadaki desteklerini de kaybederler bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...