Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 böyle bi yarışma var http://www.bilbakalimbenneyim.com/ burada 3 soru cevaplayıp yarışmaya katılıyoruzda. hepsi doğru olsun diye beraber cevaplayalım isteyen üye olsun yazsın cevapları çekilişe katılsın. ilk soru Dizüstü bilgisayarın DAHA HIZLI çalışmasını sağlayan parça nedir? a) güç kaynağı b) anakart c) işlemci teknolojisi d) dvd sürücüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İşlemcili olan cevaplar doğru olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Soruların hepsinin cevabı işlemci, zaten site de işlemci reklamı yapıyor. Neyine konu açtın ki? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hepsini doğru yaparak çekilişe katılma hakkı kazandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 belki kazanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Asteroth said: Soruların hepsinin cevabı işlemci, zaten site de işlemci reklamı yapıyor. Neyine konu açtın ki? sdf ahah @Voys, abicm kendine bi sürü rakip kazandırdın alemsin valla ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bi gece bi cin gelse, bunu sorsa ne korkunc olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 iyide hepsi dogru cevap ne calistirdiginiza bagli dvdden film izlicekseniz dvd surucu onemli ekren karti abancaksa guc kaynagi yeteri guc vermeli anakart sikkoysa islemci en kral olsa bile performans alamassiniz Voys said: böyle bi yarışma var http://www.bilbakalimbenneyim.com/ burada 3 soru cevaplayıp yarışmaya katılıyoruzda. hepsi doğru olsun diye beraber cevaplayalım isteyen üye olsun yazsın cevapları çekilişe katılsın. ilk soru Dizüstü bilgisayarın DAHA HIZLI çalışmasını sağlayan parça nedir? a) güç kaynağı b) anakart c) işlemci teknolojisi d) dvd sürücüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 o kadarını karıştırmıcan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu arada, mal arkadasim voys, yanlis cevap verirsen iyi bi dusun diyo illa katiliyosun cekilise o sitede. mail toplayip spam yapicaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ne aciyorsun voys ne guzel kimsenin haberi yok fantezisi ile katilmistim yarismaya fdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 çok basit olmuş :) doğrusu pek katılmayı tercih etmiyorum çünkü bu konularda pek şansım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hediyesi ne bunların çekilişten ne çıkacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 1 sony vaio laptop 10 ipod touch galiba yanlis hatirlamiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sadece mail toplasalar iyi bi de telefon istiyolar, sittir cektim ben valla. ne oldugu bile belli değil, işlemci oldugunu anladık da neyin nesidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bunun yerine gider milli piyango bileti alırım cıkma ihtimali daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 meteliksizim her türlü ankete katılıyorum sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kampanya kurallarını okudum ve kabul ediyorum diye seçenek koymuşlar, yanında kutucuk var. Ama kampanya kuralları yok ortada. Hadi ordan.. Edik: Sağ tarafa katılım şartları diye kamufle ettikleri zımbırtı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 intel in yarışması. ekşide bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 zaten en on intel duo centrino reklamı geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar