Jandor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benide yazın 1.5 1.6 source her sürümü mevcuttur bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benide sayın 1.6ns için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1.6 sevmesem de ben de oynarim, fakat 1.5'ten sonra koptum ben bu yeni versiyonlardan. Steam, non-Steam muhabbetlerinden anlamiyorum, biri anlatsin plx, ne download etmem lazim, ne kurmam lazim vs. Bir de bu 1.6'da config yazmak icin 1.5'dekilerle ayni komutlari mi kullaniyoruz, var mi fark vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bir de bu yeni versiyonlardan birinde Zoomshotin icine etmislerdi, hangisiydi o, 1.6 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1.6'da delay var evet awp'de falan. komutlarda bir fark yok betalardan beri aynı her şey, yeni komutlar gelmiş olabilir ama eskilerinin yazımı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bone said: Fly said: pro only falan diyorsanız vazgeçeyim. lol. burdan da çok pro çıkar ya zaten :) eğlencesine oynuycaz zaten oynanıcaksa. çıkmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Türkiye'de pro mu var ki buradan pro çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 source var 1.6 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pro dan kasıt nedir çok sağlam playerlar war türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pro iyi oyuncu değil, sözleşmesi olan, para kazanan (adeks turnuvalarına gidip 50 yetele kazanan değil, aylık belli bir geliri olan), vaktinin çoğunu oyuna veren, vs. en azından profesyonelliğin sözlük anlamı bu ve progamer da yukardaki gibi biri. CB NationsCup Macaristan macında mesela Türkiye'de y4sin ile coLLy oynadı, bunlar Almancılar ve her ikisi de Almanya'daki kendi takımları ile sözleşmeli oyuncular. onlar pro işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 anladım ya adamın belli bir geliri varsa çalışmaya ihtiyacı yoksa ve sürekli cs oynuyorsa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 zevk için oynayan ortayaşlı insan oluyor her halde veya baba parası yiyen össci genç de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ee oynamıyoruz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 çok değişmiş cs yahu bi girdim servera frag yapamadım.Çatır çatır oynuyor adamlar.Yok basede durursan serverdan ban yok hile programı tarıyor bekle ne len bu Nerde 6.5 7.1 cs_militia de_dust günleri be yaşlanmışız gençler fena oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1.5 e gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1.5 sux, bozuk oyun. Akıllı adam, hardcore CS'ci, bilgisayardan anlayan insan 1.5 oynamaz derim ve ezer giderim. O derece nefret ediyorum 1.5'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Nazmi var neydi nick'i hatırlamıyorum pro.. ben varım.. Sürekli maç yaparım.. Biri kaç kişi olduğumuzu yazsın hatta aramızda turnuva yapalım.. kaç takım çıkarki? turnuvayı salla da 4 takımlık lig yapabiliriz. karma olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1.6yı yükliyim tekrar bari de oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 KillJoy said: Nazmi var neydi nick'i hatırlamıyorum pro.. ben varım.. Sürekli maç yaparım.. Biri kaç kişi olduğumuzu yazsın hatta aramızda turnuva yapalım.. kaç takım çıkarki? turnuvayı salla da 4 takımlık lig yapabiliriz. karma olarak.. AimZn* :) maç yapsak fena olmaz aslında böyle topluca pati olarak yada bi server ve saat belirleyin beraber pub atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sxe olmayan yerde oynanmaz sxeli yer bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 diablo angel ı hatırlamadım olm aimzn imzan nazmi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 KillJoy said: diablo angel ı hatırlamadım olm aimzn imzan nazmi.. :) alt+tab yapıp msnedemi bakamadın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ne bileyim yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 LathspeLL said: 1.5 sux, bozuk oyun. Akıllı adam, hardcore CS'ci, bilgisayardan anlayan insan 1.5 oynamaz derim ve ezer giderim. O derece nefret ediyorum 1.5'ten. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 pati cs serverı açılsın plzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar