Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başımız Sağolsun...

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

İntihar olayına karşıyım zaten. Ama gelip de buraya oh olsun filan yazılmaz sevenleri filan vardır. Öyle ya da böyle Penth'e katılıyorum her türlü.

Hmm bir de şey, umarım intihar etmek gibi bir salaklıkta bulunmamıştır kendisi. Gerçi hiç tanımıyorum da.

Yılın bu dönemlerinde demişsiniz diğer intihar eden kişi için. O zaman bu dönemi intihar sezonu olarak belirleyelim tam olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Bir de, boyle devrim sehidi gibi "basimiz saolsun" mesajlari, farkinda olmasaniz veya sizin icin onemsiz olsa da Pati'yi okuyan 9x yas grubunu etkileyebilecek potansiyele sahip.

Intihar edecek kadar kayip bir insan icin suradaki 50 kusur mesaj dahi ego tatminidir. O yuzden cidden boyle biseye ihtiyaci olabilecek genclerimize gaz vermeyin boyle basliklarla. Sakincali yani kisaca.

Noldu lan gaza mı geldin?

Yalandır inş. btw.
Sosyal ağlarda paylaş

söyleyecek tonlarca şeyi olan yazar, şoku yeni atlatmış olmakla birlikte nereden başlayacağını bilememektedir.

evet kendisi zor günler geçirmiştir, sıkıntıdadır; ama ölecek kadar çıkmaza girmemiştir. baştan başlarsak; sözlükte çok sevdiği iki yazarın fake hesabı olmakla suçlanmıştır kendisi. yine kendisi, hiçbir şeyden emin olunmadan bu zatlara iftiralarda bulunulmamasını ve zan altında bırakılmamalarını tavsiye etmektedir. kaldı ki ortada hesabı çok güzel şekilde sorulacak bir şaka-vari olay vardır.

intihar bir prim aracı değildir, buradan şahsıma bu iftirayı atanlara sesleniyorum. ikincisi şu son yarım saattir epey güçsüz düştüm; laf yetiştirecek halim kalmadı.

artı olarak bu olayda en zor duruma kendisi düşmüştür. sanıyor musunuz ki şu an gülüp eğleniyor? bu kadar basit mi bu iş? evet hiçbir you kalmadı ve kendisi "intihar ettim" dedi popüler olabilmek adına. oh ne güzel, alın size popülarite yolu değil mi?

kaldı ki kendisi kimseye "intihar edeceğim" lafını dahi etmemiştir. sadece sözlükten birkaç kişi ile dertleşmiştir.

allah aşkına bir dakika oturun ve bu yazarın açısından düşünün. üstelik bunu özellikle ve özellikle sözlüğe taşımak gibi bir girişimde (olsa bile) ne diye bulunsundur? bu kadar popüler olma isteği taşıyan entryleri mi vardır bu yazarın? buraya ilgi çekmek için gelmemiştir. "yazmaya" gelmiştir.

son olarak size yalvarmaktadır, görmediğiniz bilmediğiniz kişiler hakkında kolaylıkla atıp tutmayınızdır.

ve o kişi mi? evet o bahsi geçen kişi de gerçektir; buradan sonrası sadece o kişi ve benim aramda olacaktır. aslında bizzat ben özür beklerken yine de kendimi özür dilemek zorunda hissediyorum. ne kadar acı.

Yazmış. Plecyırizm yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...