bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 o değilde doryle karıştırdım daha bi kötü oldum. Donitayı hiç görmedim tanımadım kişiselde bi aldatılma muhabbetini görmüştüm sonuç ne şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Hiçbir tanıdığım intihar etmedi daha önce ama oğlu intihar etmiş bir anneyle tanışmıştım. Üzerinden 10 küsür yıl geçmesine rağmen hala boş gözlerle etrafa bakıyordu. Her genç insan gördüğünde gözleri doluyordu. Çok kötü birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 afedersiniz ama sonuç ne şimdi? (maç kaç kaç gibi oldu bu) kızın durumu hakkında bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 İntihar olayına karşıyım zaten. Ama gelip de buraya oh olsun filan yazılmaz sevenleri filan vardır. Öyle ya da böyle Penth'e katılıyorum her türlü. Hmm bir de şey, umarım intihar etmek gibi bir salaklıkta bulunmamıştır kendisi. Gerçi hiç tanımıyorum da. Yılın bu dönemlerinde demişsiniz diğer intihar eden kişi için. O zaman bu dönemi intihar sezonu olarak belirleyelim tam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 neyse abi insallah yalandır,donita iyidir.ancak bole konularda daha dikkatlı olmak lazım biz tanımadan uzulduk bole bir de tanıyanları nolmustur bole bi haberden sonra (lafım topigi acan arkadasa degil)kim yaydıysa artık bi de kendisinden mesaj alırsak rahatlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 tanimiyorum etmiyorum hatta burda basligi acilana kadar da haberim yoktu acikcasi boyle birinden. son durumdan kimse haberdar degil sanirim olduyse eger ailesi ve sevenlerinin basi sagolsun, olmediyse ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Eh =/ ... Başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ölmedi diye msg gelio,altına hepsinin başımız sağolsun...Gerisini okuyun birz agasiler,ölmemiş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Penthesilea said: Bir de, boyle devrim sehidi gibi "basimiz saolsun" mesajlari, farkinda olmasaniz veya sizin icin onemsiz olsa da Pati'yi okuyan 9x yas grubunu etkileyebilecek potansiyele sahip. Intihar edecek kadar kayip bir insan icin suradaki 50 kusur mesaj dahi ego tatminidir. O yuzden cidden boyle biseye ihtiyaci olabilecek genclerimize gaz vermeyin boyle basliklarla. Sakincali yani kisaca. Noldu lan gaza mı geldin? Yalandır inş. btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ölmemiş işte. intaar da etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 söyleyecek tonlarca şeyi olan yazar, şoku yeni atlatmış olmakla birlikte nereden başlayacağını bilememektedir. evet kendisi zor günler geçirmiştir, sıkıntıdadır; ama ölecek kadar çıkmaza girmemiştir. baştan başlarsak; sözlükte çok sevdiği iki yazarın fake hesabı olmakla suçlanmıştır kendisi. yine kendisi, hiçbir şeyden emin olunmadan bu zatlara iftiralarda bulunulmamasını ve zan altında bırakılmamalarını tavsiye etmektedir. kaldı ki ortada hesabı çok güzel şekilde sorulacak bir şaka-vari olay vardır. intihar bir prim aracı değildir, buradan şahsıma bu iftirayı atanlara sesleniyorum. ikincisi şu son yarım saattir epey güçsüz düştüm; laf yetiştirecek halim kalmadı. artı olarak bu olayda en zor duruma kendisi düşmüştür. sanıyor musunuz ki şu an gülüp eğleniyor? bu kadar basit mi bu iş? evet hiçbir you kalmadı ve kendisi "intihar ettim" dedi popüler olabilmek adına. oh ne güzel, alın size popülarite yolu değil mi? kaldı ki kendisi kimseye "intihar edeceğim" lafını dahi etmemiştir. sadece sözlükten birkaç kişi ile dertleşmiştir. allah aşkına bir dakika oturun ve bu yazarın açısından düşünün. üstelik bunu özellikle ve özellikle sözlüğe taşımak gibi bir girişimde (olsa bile) ne diye bulunsundur? bu kadar popüler olma isteği taşıyan entryleri mi vardır bu yazarın? buraya ilgi çekmek için gelmemiştir. "yazmaya" gelmiştir. son olarak size yalvarmaktadır, görmediğiniz bilmediğiniz kişiler hakkında kolaylıkla atıp tutmayınızdır. ve o kişi mi? evet o bahsi geçen kişi de gerçektir; buradan sonrası sadece o kişi ve benim aramda olacaktır. aslında bizzat ben özür beklerken yine de kendimi özür dilemek zorunda hissediyorum. ne kadar acı. Yazmış. Plecyırizm yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Xaenin denilmesi gerkeeni demiş zaten. Yani böyle birşeyi düşünmek bile çok pimpirikli bir yaklaşım. Yapmayın. Hayır arkadaş teen falan da değil, ilgi için intihar etsin. Bogulmuştur sorunlarından o yaşta intihar eden bir insan. Neyse umarım etmemiştir, yoluna devam eder, üzmez bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben demedim, kızcağız demiş. Ben çaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 I PITY THE FOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 donita durumu aciklamis diger bi topicde bunun acik kalmasinin bi anlami kalmamis boyle seyler gormek istemiyoruz, hiç bi arkadasimizin basina gelsin istemiyoruz. hayat guzel arkadaslar, ölüm de cozum değil. esen kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar