Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başımız Sağolsun...

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

ya acik solemek gerekirse

intahar ettiyse x derece loser
intahar edip basaramadiysa x^x derece loser diyorum

kim ne derse desin
nasil olursa olsun
nasil bi cikmaz nail bi sorun yigini olursa olsun
insan isterse sifirdan baslar erseyi yapmaya
atyim kesiyim kendimiyle olmaz bu is
dragonlancede yasamiyoruz gercek dunya bu

bu arada olayda fasonsa hic sasirmam
en son prawler intaar etmisti
camdan atmsti kendini
zemin katta oldugundan pek bisi olmamisti
Sosyal ağlarda paylaş

Selin Ezgin ile ilgili acil bir durum
BEn uludağ sözlük yazarlarındanım. Sizinde listenizde bulunan "Selin Ezgin"'de sözlük yazarı. Kendisine 2 gündür ulaşılamadığı için hakkındaçeşitli spekülasyonlar çıktı. Belki size de ulaşmış olabilir. Kendisine ulaşabildiğiniz bir telefonu veya ailesien ulaşabilecek bir telefonu ya da ona ulaşabilecek herhangi bir şey var mı acaba?

Yada şuan facebook'ta msnde onu tanıyan ve ulaşabilecek birileri var mı?

Böyle bir mesaj geldi facebooktan. Ama diğer arkadaş ise bizzat telefon geldiğini ve intihar edip öldüğünü yazmıştı. Ben anlamıyorum gerçekten ve bunun gerçek olup olmadığını sadece Selin gelip buraya bir mesaj attığını görünce ölmediğine inanırım sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de, boyle devrim sehidi gibi "basimiz saolsun" mesajlari, farkinda olmasaniz veya sizin icin onemsiz olsa da Pati'yi okuyan 9x yas grubunu etkileyebilecek potansiyele sahip.

Intihar edecek kadar kayip bir insan icin suradaki 50 kusur mesaj dahi ego tatminidir. O yuzden cidden boyle biseye ihtiyaci olabilecek genclerimize gaz vermeyin boyle basliklarla. Sakincali yani kisaca.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Bir de, boyle devrim sehidi gibi "basimiz saolsun" mesajlari, farkinda olmasaniz veya sizin icin onemsiz olsa da Pati'yi okuyan 9x yas grubunu etkileyebilecek potansiyele sahip.

Intihar edecek kadar kayip bir insan icin suradaki 50 kusur mesaj dahi ego tatminidir. O yuzden cidden boyle biseye ihtiyaci olabilecek genclerimize gaz vermeyin boyle basliklarla. Sakincali yani kisaca.

hak vermedim değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...