Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ahaha bilim tekniğe bi soru yolluyalım bizde ilginç bişi:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 sevgili bilim teknik, petrol olup fışkırmak istiyorum, nerede ne pozisyonda gömülmeliyim?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 abi en iyi soru işte: ben xmendeki adamlar gibi gozumden ısık fırlatmak, manyetik güc sahibi olmak, vadaaaa diye bağıran mor canavar olmak istiorum , ne yapmaliyim?ne tür bi mutasyon geçirmeliyim?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 hahahahahahah süper cevaplamış. Adam kısaca xtir git demek yerine bu kadar yazmış, uğraşmış helal olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Öldüm yarıldım dirildim fosil oldum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 adamlar bilimden kafayı yemişler biraz içlerini boşaltmışlar işte :), soru: nasıl voltran oluşturabiliriz?[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 LOL :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: -Legendary-, 22 January 2004 12:21 tarihinde demiş ki: soru: nasıl voltran oluşturabiliriz? Cvp: Nebula Admini Silencer ve yeni imajı[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 HEhe ne sanıyo kendini bu okur dinazor falan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 "Ancak dünyaya insan olarak gelmekle başlangıçta hata yapmışsınız." evet çok haklı adamlar.. ne biliyim kuş ol böcek ol özgürce dolaş gez ne dert var ne tasa uheuheuhe[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 "Alternatif olarak çok hızlı bir şekilde gömülmeye bakmalısınız. Bu, cenaze merasiminizin kısa sürmesi gerektiği anlamına gelmemeli. Çok doğal ve dramatik bir gömülme için volkanik bir patlama veya ''Aman Tanrım bu ne...'' ile başlayan ancak tamamlanamayan cümlelere yol açan doğal felaketleri tam yerinde ve zamanında yakalamalısınız." cidden Bilim Teknik'te yazmış mı bu eheh çok ilginç ya.. sahneyi düşünmek aynı bir komedi.. "aman tanrım bu ne" diyorsun ve fosilleşmeye başlıyorsun eheh.. diğer komedi de, halk diliyle konuşulması ve bilimsel bir olaya Tanrı'nın karışması eheh Allah deselerdi bari... "Bir başka seçenek de patlamaya hazır bir yanardağın eteklerinde piknik yapmaktır." hobilerim arasında patlamaya hazır yanardağların eteklerinde piknik yapmak gelir.. "Hatta araştırmacıları şaşırtmak için bu yolu seke seke veya hoplayarak kat edin. Böylece ne menem bir yaratık olduğunuzu keşfetmekte biraz zorlansınlar." eheuhe nedir bu ya gülmekten çıldırcam burda [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 January 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: OutTrader, 22 January 2004 02:59 tarihinde demiş ki: abi en iyi soru işte: ben xmendeki adamlar gibi gozumden ısık fırlatmak, manyetik güc sahibi olmak, vadaaaa diye bağıran mor canavar olmak istiorum , ne yapmaliyim?ne tür bi mutasyon geçirmeliyim? canı yürekten katılıyorum abi.. adamantiyum zırh ve hızlı iyileşme bir de örümcek çevikliği bana yeter de artar bile.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 January 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya ben geçen uyumadan önce national geograpic de bişi izledim.adamın biri ,ünlü bi anatomist, ölüleri içlerini plastitle doldurup ince ince kıyıyo.evet yanlış duymadınız ince ince kesiyo.bazılarını lazerle. sora bunları asıp kurutuyo.bunlarda dünyada anatomi biliminin çok ileri gitmesini sağlayan bi olaymış.ama adam da bildiğin sıyırmış.iniş izni istiyo resmen. başka ölükere isim takardım.şimdi bu işimi zorlaştırıyo diyo.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 o plastitle doldurma hede hödö işi cidden acaip bişey.. yani ben izlerken bi garip oldum adam işini güle oynaya yapıyodu.. soru meselesi de iyiymiş cidden.. e öyle soru sorulursa başka türlü cevap beklenmesin :)[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Hmm birde Oluleri Plastik bir madde ile plastik'le$tiriyorlar ve butun vucut yapısını kaslarını , kemiklerini , organlarını korumaya alıyorlar ... Canlı insanın icini gormu$ gibi oluyorsunuz .. Aynı $eyden bahsetmiyoruzdur i$alla :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 aaa 1k olmu$ gratz me !! :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 adamlar ucmus[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Apache, 21 January 2004 22:27 tarihinde demiş ki: Bilim teknikte cıvımıs artık gerçekse yazı,evet...cıvıtmışlar..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar