ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Macaristan ile Fransa alındı ya? @efe Brezilya oynayamam ben havaya giremem: Yüce Diktatörümüz Carlos De Souza konuşuyor: Viva Brazil, Viva SAmba.... Military parade yerinde Rİo KArnavalı var:DDD Birde Armament Minister'in adı Bobo, Zico falan olursa hayatım kayar. Ayrıca oyun dışı eleman fasulye gibi olurum. Aksiyondan uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 macaristan icin ozurler heh. Fransa benim zaten; degiselim babimda dedim. Gimli'nin dedigi gibi brazilya cok ilginc bir ulke. Murat: brezilya çok büyük Murat: rare meterialı da var Murat: petrolü de Murat: etrafındaki devletler de çok güçsüz Murat: faşizan bi ülke Murat: almanyadan kaçan savaş suçlularının hepsi Murat: brezilyaya kaçmışlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Rommel, you magnificent bastard! I read your book! yok valeron ile efe (gölge diyecem bundan gayri :P ) almanya ile fransa'yı değişecekler sanırım da valeron herhalde almanya'ya gönlünü kaptırdı pek razı değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 heh sam.. gorsel cok hos olmus oyle ya da boyle olay su iki fotograftan birini yerlestirecegim foruma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fazlasıyla luke skywalker posterleri bunlar : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sovyetler kol kanat gerecekse çin olarak comitern olabilirim. mantıklı olması gerekiyosa communist china olayım fakat önce bırakıcaz gimli nationalisti alıcak da sonra giricez biraz daha uzun sürer ... yada alternative outcome eventi olarak: direk annexlenirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 dersime calismaya basladim ben :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ya su almanya fransa meselesine bi cozum bulmak lazım, hmm dogru diyosun aslında gunluk gorusme olmadıkca o ortak yonetim olayı yalan. Bana iyi bi ulke oldugu surece Almanya'yı veririm ama iste olmadıkca olmaz :P SSCB'de aslında ortak yonetim iyi gidebilir cunku baya buyuk ulke ya da ne biliym İngiltere de olabilir; onların yanına gelebilirim +1 olarak ama onu da oynayanlara sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 stalin iktidara ortak istemiyor bulasmamak en iyisi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 O zaman oyunda fransa kesin var mı? Bu mudur :P Hmm hemen hazırlıklara baslamam lazım. 37de oyun bitebilir ama ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 efe.hizar said: heh sam.. gorsel cok hos olmus oyle ya da boyle olay su iki fotograftan birini yerlestirecegim foruma : ) İkinci fotorafı çeken Hitler galiba? Di mi? :p SSCB ile Almanya anlaşacak mı? Anlaşmazsa ezilir gibi, anlaşırsa da çok abartı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Heh.. ya zaten birkac secenek var: 1- sen almanya, ben fransa 2- ben almanya, sen fransa 3- sen almanya, fransa YZ; ben yugoslavya ya da brezilya sen onceden soyledigin icin tum soz hakki sende. Sahsen 3. secenek benim icin son tercih : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla mao 1936 itibariyle çok ezik maalesef heh, hatta oyunu oynarken zaman zaman kendime "yuh nasıl çan kay şek yenilmeyi başarabilmiş" diye sorduğum oluyor. (:P) gomnis çin ilginç olabilir esasen, doomsday'in güzelliği soğuk savaş eventleri içermesi. sphere of influence altındaki başkentler rakip güç odağına geçerse savaş başlatmak için event çıkıyor abd ve sscb'ye. (eğer savaşta değillerse mihver'e karşı) oyunu bitirmeyip devam edebiliriz eğer mihver yenilgisiyle sonuçlanırsa dünya savaşı. biz de üretime başladık demokrasinin galibiyeti için! (lol çok ironik herşeyiyle abd'yi oynamam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sahsen almanya olursam, ruslardan pek korkmuyorum, gimliyle kiskaca aliriz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kanımca oyun başlasın sonra herkes işine nasıl geliyorsa öyle anlaşsın :) ayrıca almanya + sscb ye karşı kimse duramaz gibi. almanya ile sscb yi ukrayna hizasında kitleyip fransa + ingiltereyi darma dağın ettiğimi bilirim ki amerika ile uğraşmaktan bıkıp bırakmıştım oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İtalya da var burda, hepten yok saymayın canım :))) Allyları da ezeriz, komünistleri de, heeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aaa ayipsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben barışçıl ispanya elçisi lucra luci luci bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorum. denge politikası rulaz. tradelerinizde bi joker gibiyimdir, arkadan vurmayı da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Abi siz Gimli ile ortak oynayamaz mısınız, olmuyo mu :P Fransa'da manpower olsa bayagı zorlarsınız Almanya'yı ama yetmeyeginden yuksek ihtimalle 6 ay sonra Fransa coker zaten. Ya da her yere fort dikmek de bi taktik tabi ama o da eh yani ne biliym. Vichy France yaratıldıgında nasıl olur peki uymaz mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 supply basip satip koseyi donen ulke modeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hop bi dakka Franco abime ayıp oluyo :P Almanya olursam Cebelitarık'a kadar ordumu gecirme izni isterim ama, sonrasına karısmam ama bu teklifim reddedilirse B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 heh o zaman ben Fransayim.. bakalim dayanabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 O zaman Führer'in emriyle Almanya da hazırlıklara basladı: Bu arada eger yenilirsen Vichy'e gec bence, yenersen zaten ben Federal Almanya olarak İngiltere ile Fransa'nın tarafına gecerim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Macaristan da lucretia85 zaten. Kim kaldı ülke almaayn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar