Trasty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 BulletRide said: GS'nin toparlanıp ciddiye aldığı takdirde bu kupada nerelere gelebileceğini çok iyi biliyorsunuz.İlaç firmasının takımına elenmeyiz. Bunu gerçekten inanarakmı söyledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 peki sizin karşınızdaki takımlar inanarak oynasa napar? gs umarım turu geçer ama pek ümitli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bence Fenerbahçe'yle sidik yarıştırmak veya bir sonraki turdan bahsetmek abes kaçıyor şu anda. Bayer ciddi bir rakip, sert oynuyorlar, oturmuş bir kadroları ve tecrübeli oyuncuları var. Üstelik Gekas gibi skor değiştirecek bir kaç isimleri var. Denildiği gibi bizim en büyük avantajımız Almanları tanıyan Feldkamp ve Almanya'da oynarken leverkusen'i dağıtmış olan Lincoln olacaktır, adamların üstünde pskiolojik baskı kurar. Onun dışında benim umudum başta kaleci olmak üzere 2-3 transfer yapılması, Hakan Balta'nın takıma gelmesi ve sakatlıkların düzelmesi ki sadece son ikisi bile takımı bir gömlek yükseltir. Leverkusen'in bu ara formda olduğu yazılıyor, bu da olumludur çünkü karşılaşmaya 1,5 aydan fazla var o zamana kadar aynı form grafiğinde olmayacaklardır. Galatasaray, sene başındaki oyununu oynayabilirse biz bu turu geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Ben açıkçası Feldkamp'lı Galataray'ın hiç bir avrupa maçında adam gibi oynadığına şahit olmadım. Ligde 3-5 maç baya iyi oynadı tamam da evinde grubun en krtik maçında grubun en zayıf takımını bile yenemedi, en son grupta 1 tane adam gibi oynadıgı maç yok nerdeyse. Çok zor bence işi ama tabi tam kadro çıkıp adam gibi mücadele ederse geçebilir bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 umarım 2 ay sonraki maçlarda da yok şu yoktu ondan ii oynayamadık yok sakattı cezalıydı vs peki teknik adamlar ne iş yapar tek suçlu oyuncu mudur sakatlanmada kart görüp cezalı duruma düşmede vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 turu geçemeyiz tüm fenerliler rahat eder. sakinleşin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Abi şu Galatasaray takımın bi oyuncuya bağlı kalmasına uyuz oluyorum ya nasıl bi olay bu Lincoln olsa tokatlarız ama o yoktu olayı neden?böle bi mantık anlamadım. Lincoln yok diye her puan kaybedilen maçta bahane olmamalı.Bence Galatasaray lincoln e değil lincol un Galatsaraya gee kalması lazım leverkusen i elemk için lincoln e linderota değil takım ruhuna ihtiyaçı var gs nin inş bu ruhu yakalarda gecer turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 doru söylüosun bağlı olmamalı keşke olmasa ama oluo işte etkilio takımı ahengini bozuo aynı şey fb için de geçerli bütün takımlar için geçerli arsenalde fabregas ve 1-2 önemli oyuncu daha yoktu mboro'ya yenildiler ve şansa fln yenilmediler hiç bi hakimiyetleri yoktu oyunda mboro dediğin de ligden düşücek düşmese de kılpayı kalcak fln öle bi takım man utd ı gördük geçen sene gruptan fln nası çıktılar şl de sora favori olan takım ne hale düştü 4-5 sakatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Lincoln'le,Linderoth'u nadasa yatırdık Leverkusen maçına kadar,nasıl olsa onlar olmadan da lideriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Bullet bence Galatasaray Lincoln den çok Linderoth u arıyordur.Çünkü Kalli amca Mehmet Topal verine Sabri den ön libero yaratmaya çalıştığı için sizin orta saha bir anda kevgire dönüyor. Birde Fenerbahçe maçında Kalli nin Sabri yi oynatmasının sebebi Mehmet Topal dan daha hızlı olduğu içinmiş bu da bi hassa çok komik geldi bana. Bence Lincoln ne kadar yetenekli olursa olsun keyifine göre top oynadığı için pek yararlı olamadı şuana kadar inşallah toparlanır Galatasaray uefa da yükselir eğer Lincoln bunu yapacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 BulletRide said: Lincoln'le,Linderoth'u nadasa yatırdık Leverkusen maçına kadar,nasıl olsa onlar olmadan da lideriz... lol ya harbi lol bu kadar ezildiği halde bi takım taraftarı bunu söylememeli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 lüzumsuz insan alarmı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ezmode said: BulletRide said: Lincoln'le,Linderoth'u nadasa yatırdık Leverkusen maçına kadar,nasıl olsa onlar olmadan da lideriz... lol ya harbi lol bu kadar ezildiği halde bi takım taraftarı bunu söylememeli ya =]. Mesaj içeriği doldurmiicam...Seviyeni yükselt biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 hmm anlamadnz heralde ben futboldan bahsettim ezilen takım oldu anlamnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 BulletRide said: Lincoln'le,Linderoth'u nadasa yatırdık Leverkusen maçına kadar,nasıl olsa onlar olmadan da lideriz... Lider derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 sivasdan bahsediyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bence 4 yer galatasaray iki maçta da..fenerbahçeli herkes sevinir.hatta fener kupayı da alır.off çok kötü galatasaray ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar