Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea'nin Türkiyenin % bilmemkaçında çekmesi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sintisyzer said:
yazıldımı bilmiyorum da,
avea " türkiye nüfusunun % bilmemkaçı kapsama alanımızda " gibi bi ibare kullanıyo, türkiye yüz ölcümümün % bilmemkaçı degil yani, ona göre düsünün
aynen öle yani adamlar demiyor taşeli platosunun en ucra köşelerinde çekiyor diyee
Mesaj tarihi:
SON_SAVASCI said:
ben her ay 5000 yüklüyorum ve hiçbir mesajımın geç gittiğini veya gitmediğini görmedim.

çağrı veya arama da sorun olduğunu görmedim.

Bazen gitmediği oluyor, onu heç şu 5000 olayı çok fena.
2 kontore 10 dakkada cok fena.
"Aşkım kontorum bıtıo kapatıyorum" diyemiosun hemencecik.
5000 de asla bitiremedim şimdiye kadar max 3000 e düşürdüm ki hayvan gibi mesajlaştım.
ondada sorun var, kontorum bıttı msg atamıorum dıemıosun.
kötüü kötü
Mesaj tarihi:
Avea'nın konuşmanın ortasında zınk diye kapanmasına sinir oluyorum, milleti konuşmaktan yıldırmak için yapıyorlar heralde.. Ayrıca iletildi mesajı gelmesine rağmen gönderdiğim mesajlar gitmiyor bazen. Ya da karşı tarafı arıyorum (ya da aranıyorum) tlf açık olmasına rağmen ulaşılamıyor/meşgul diyor, gereksiz yere sinir harbi yaşatıyor.

Turkcell'ciğimden memnunum ama nasıl bir hizmet anlayışıysa bu Turkcell ile Amerika Avustralya Çin'i ararsan dakikası 4 kontör, Turkcell'li birini ararsan 12, algılayamıyorum kendilerini :P
Mesaj tarihi:
adam günde 100+ msj çekiom demiş ben oraya taklıdım.

yaklaşık bi 7-8 senedir turkcell kullanıyorum. Daha çekmeme problemi diye bişi yaşamadım. bi keresinde tekneyle yunan adalarının birine gidioduk o ara çekmediydi.
diğer oparatörlerle karşılaştırınca harbiden kazık duruyor. gerçi benim gibi telefonu çok acil bişi olmadıkça kullanmayan biri için koymuyor bana. bi şu 3ayda bi kontor yükleme zorunluluğunu kaldırsalar pek süper olacak.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet en son 50 sms kalmıştı kampanya sürem bitti 160 sms gibi bi sayı oluyor günde derste mesajlaş yemekhanede mesajlaş teneffüste hatta tnuvaleette bbile mesajlaş yani benşm durum böyle :D
Mesaj tarihi:
o mesajın neye göre yapıldını bilen yok sanırım =) internetten falan çok merak ettiysen sor yöneticilerine falan =)

avea kıyı kuytularda çekmemesine rağmen yine de fena olmayan bir hat de alışmanız gerekiyor , öle alışınca da çok çıldırtmıyor .

mobil öğrenci tarifesinde ; 150 kontur yuklediğin zaman 1 ay içerisinde 10 dakkası 2 kontür mobil öğrenciyle , diğer hatlara da dakikası 2 kontür .
yani çok ucuz.

ya da 39 konturunu feda edip istediğin gsm şebekesine ayda 500 sms ya da aveadan aveaya 5000 sms hakkın var.

açıkçası öğrenci için en ideali .

kalitesi o kadar da berbat değil bence .
Mesaj tarihi:
5000 smsi kaldırsınlar yoksa delircem 3 haftada bitio bende o smsler bıktım ya bıktım günde kaç msj eder bu siz hesaplayın ve hepsi aynı kıza aynı laflar herşey aynı....
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya boşverin ya turkcell kadar pazarlama ustası görmedim ya abazalar için nil k ibrahimi kullandılar.

sonra anne baba anneanne gibi büyükler için çocukları kullandılar. şimdide obezle için tavuğu kullanıyorlar. yakında ne kullanırlar blmiyorum ya

bunlar kadar insan psikolojisini kullanan görmedim.
  • Yeni Oluştur...