Apranax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Selamlar Yaklaşık 2 senedir bir US pve serverında oyuncuyum. Artık saat farkına ve lag'a daha fazla dayanamıyorum. Ve hazır EU da 0 dan başlamışken bi pvp serverında Horde oynamak istiyorum. Sanırım büyük çoğunluğunuz EU serverlarında oynuyosunuz sizden ricam serverlarınız, BG gruplarınız hakkında bişiler karalamanız.( factionların bg lerde üstünlükleri sayıca birbirlerine oranları gibi etkenler, veya aklınıza gelen herhangi bişey) Server seçerken bi fikrim olsun harala gürele girip pişman olmak istemiyorum. =) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 pişmanlık=€19.99 Bence Grim Batol a gel, battle groupta ilk 10 da 5-6 takım vardı sanırım s2 de. Belirgin bir Türk niki koy, görünce ganklamıyım :D Ama server çok dolu akşamları 250queue bekliyoruz. Yinede tavsiyem GB dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 diyecegim tek sey grim batol, burning legion gibi kalabalik serverlardan uzak dur yeter. bi de wowwiki den bakabilirsin server listesine bi toplulugun yogun oldugu serverlar genelde boktan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Evet bide o konu var , biz US te alışkınız tek millet, tek dil olayına =) serverlarda herhangi bi milletin yığılması var mı yok mu, konuşulan dil bunlar da önemli. Açıkcası İngilizce ve Türkçe harici diller kullanılıyosa fazla pek iyi olmaz benim açımdan. teşekkür ederim. Değişik tavsiyeler bilgiler ekleyecek varsa lütfen yazın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ravencrest e gelme ne kadar slav varsa toplanmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dunemaul dan uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Horde açıcaksan Sylvanas ta açma sakın, lamer dolu horde tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 karazhanı cok övüyolar.. dunemaulu düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jaedenar da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 cok kalabalik olmayan ama battlegroupu iyi olan bi serveri tercih et bence bos server diye bi servera gidersen eger benim gibi av weekendde 45 dakka av sirasi bekleme ihtimalin war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 deathwing'e gelme soviet russia oldu realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ahn'Qiraj fena değil... Genelde herkez memnun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Magtheridon yada stormscale derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 nihlathak said: Magtheridon yada stormscale derim ben. stormscale resmen isveçli ve yunan dolu aman diyim aman adamlar fena oynamıyo genelde ama guild bulaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ya arkadaşlar bugünlerde en çok merak ettiğim realm ların online oyuncu sayısını gösteren bir yer varmı.. Yada en azından ortalam online oyuncu sayısı hakkında bilgi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Fin said: deathwing'e gelme soviet russia oldu realm. world of the turks var olum!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 vek'nilashı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 fransa'da olmayan sunucu seç kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 magtheridon horde druid aç <3 ayrıca sam fransa yada almanya farketmiyor ping açısından ilginç bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar