Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bende onu diyorum bütün göğüsler bizimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 destrance said: duke nukem 3d deki en favori mekanınız neresiydi diye sorsam? benimki bar sahnesi. dansçılar,müzik vs. Tabii herkesin orasıdır. O bardan sopnra iki nci favori mekanım elektirikli sandalyede damage yiyerek başladığımız bölüm. Hatta episode1in 3. bölümü desem yanılmış olmam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cok gaza geldim radyoyu acin Duke nukem Theme euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ya duke zaten kaslıydı da abarmışlar biraz. surat incecik kalmış. oyun 12 senedir yapılırken, duke u de body salonuna mı bıraktılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Müziği duyunca zaten insan gülümsüyor , eski günleri anıyor :) Çıksında isterse teaser'daki grafikle çıksın ( o kadarda kötü değil be ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yalan bu grafik motorunu yenilemeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 O kadar yıl bu grafikleri mi yapmışlar komedi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=g-y0MdPXslo Gözleriniz dolsun, aklınıza gelsin biraz, daha bir harmanlanmış versiyonunu postladım ahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 "I'm looking for some alien toilet to park my bricks... Who's first?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 "I'm gonna rip your head off and sh*t down your neck." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Rakursi said: O kadar yıl bu grafikleri mi yapmışlar komedi ya :) bu mantığı anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar