mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sigaranla cakamgini unutmussun, laraken cok mutlu oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 . ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 süperdi çok eğlendik gelmeyenler çatlasın en güzel buluşmalardan biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 feciydi atlı karıncaya bindik . at kafası yedik. 10 numaraydı 500 kişi falandık önce polisleri gördük sonra bi ses duyduk ardından ben bayılmışım uyandığımda etrafımda bi kalabalık vardı tanıyamadım kimseyi.sonra biraz bekledim iyice kendime gelince kalktım baktım az ilerde bi adam var şiit baksana dedi .. yanına gittim bi gözü kör bi kulağı sağır ayaklarından biri yok ellerinden birinde 12 parmak var garip bi adam.allah rızası için bi ekmek parası dedi tamam dedim verelim bişeyler elimi cebime bi attım cebimde para yerine bi not var.açtım baktım notta;dilenciye bak yazıyo kafayı kaldırınca şak diye bi ses noluyo diyemeden adamın bana NAH çektiğini gördüm.herif gülerek uzaklaştı... iyiydi ya hoştu eğlendik o ev senin bu araba benim diye birbirimize nispet yaptık.içimizden bazıları çok korkuyordu mağra karanlık ve sessizdi.ben; - az ilerde benzinlik var celalettin abi dedim.mağradan çıktık birer kutu sentetik yağ alıp içtik kafamız güzel keyfimiz yerinde teşekkürler iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 fotoları koy temmuz : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 evet fotoları koyun cidden süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 güzeldi vallahi feci eğlendik. ilerleyen saatlerde 3 milf hunter siyah beyaz a girelim dedik. adam anladı direk. bugün özel dedi ve almadı. neyse bir dahakine. ee kapısına işedik ama adamların. asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Hayırlı ossun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 mADmaXimus said: sigaranla cakamgini unutmussun, laraken cok mutlu oldu :D eet ya çok sonra farkettim. neyse afiyet olsun hehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 sori gelemediğim için özcanı belemekten saat 8 oldu saolsun bi ara telde şarjım bitti aramışsınız felan sori. sonra fatihdeydim gelmek 1 saati bulacaktı dönmekte ayrı problem o yüzden gözüm kesmedi pek . sınavlardan sonra gelirsem bu sefer kesin gelirim bol bol vaktim olur. 2 saat sonra otobüsüm kalkıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 güzeldi süperdi dedik de foto falan koymadınız hiç not: gitmedim ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben disaridayim evden ayrildim ucaga binecem az kaldi, amerikaya varayim yollarim resimleri dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kermit said: sori gelemediğim için özcanı belemekten saat 8 oldu saolsun bi ara telde şarjım bitti aramışsınız felan sori. sonra fatihdeydim gelmek 1 saati bulacaktı dönmekte ayrı problem o yüzden gözüm kesmedi pek . sınavlardan sonra gelirsem bu sefer kesin gelirim bol bol vaktim olur. 2 saat sonra otobüsüm kalkıcam... AHAHAHAH Agali bir kere de şaşırt beni sdfhashdashdhsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 dün gece çok şaşırmıştın hani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 SAygılar bende isterim ya gelmek haha. Fistan bizim arkadaşlar lla onlar : D Okan cenk falandır o kaykaycı gençler neyse saygılar. Herşeye rağmen 220 . D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar