adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Madcat said: aquila said: PENNY SUTYEN GIYMEMIS 0_0 SANA GELIYORUM ALLAHIM allahım memelere bak SS or plz didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Sonu harikaydi bolumun :D Genel olarak idare ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 genel olarak en çok güldüğüm bölümlerin başında geliyor bu bölüm :D en azından bu sezon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Wollowitz'in ilk şu mitoz esprisini penny'e açıklarken yaptığı yerde o kadar güldüm ki hakkaten sandalyeden yatağa kadar devrilmeyi başardım :) Çok efsane bir bölümdü of of bu dizi gerçek bir efsane oldu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çok güzeldi be ya o çalan şarkıyı bilen varsa lütfen söyleyebilir mi sürekli geri alıp alıp dinliyorum saçma bi şekilde bu arada leslie winkle'la sheldon arasında bişey olmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Muhteşem bölümdü, kesinlikle en iyilerinden. Maybe when I publish it, I'll include an inhaler AHAhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kesinlikle himym ile birlikte şuana kadar yapılmış en iyi dizilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Eehueh eğlenceli bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ahahaha lolcat. Çok güzeldi bölüm, sheldon olmasaydı öpüşmelerini beklerdim o gerginliklerden sonra muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ben penny'nin "but everybody loves lolcats" dediği yerde az kalsın ölüyordum. Bir daha yemek yerken big bang izlemek gibi bir hata yapmayacagım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 The guy is one lab accident away from being a supervillain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yine çok güzel bir bölümdü sheldon bi duysa leonard ın ispiyonladığını düşünemiyorum neler cektirebileceğini sheldon süper ya penny yine çok çok güzeldi :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 birinci sezonu tekrar izlerken neden birinci sezonu daha çok sevdiğimi anladım sheldon birinci sezonda daha komik bence. biraz daha insani tarafları da var, daha inanılır, laf ediceksiniz biliyorum ama sarılasım geliyo böyle ikinci sezonda ise cidden fazla abarttıklarını düşünüyorum, son bölüm süperdi mesela da, onun dışındaki bölümlerde gitgide insani yanını azaltıyolar gibi geldi. daha yazarken pazartesi olsun da yenisini izleyelim diye heveslendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ya evet ilk sezonda sheldon'a sempati duyduğum bölümler vardı ciddi miktarda. Merdivenlerdeki super mario sahnesi, kravat muhabbeti falan inanılmaz komikti ve de gayet "insancıldı". Bu sezon o kadar rahatsız ediyor ki, 3üncü bölüm dışında çok antipatik duruyor. Ancak inanılmaz komik de yapıyor aynı anda hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 son bölümde telefonda da iyiydi baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ahah rüyamda sheldon'ın iddia oynadığını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Eyvah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 rock paper scissors lizard spock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 spock rulzzzzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 e kağıt yapsalar ya o yeniyomuş spock'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 baştaki "pick up artist" göndermeleri süperdi bi de sonda dikkat ettiniz mi bilmiyorum, dizinin sonunda George Lucas'a bi yazı yazmışlar.. özür dilemişler dalga geçtikleri için ama ondan sonra bi laf daha sokmuşlar.. sonuna da PS: To William Shatner, director of Star Trek 5, go ahead sue us. yazmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ahahahah süperdi ya of hastasıyım şunların. ama how i met your mother gibi konudan alakasız bir şekilde gidiyorlar. zaten konu yoktu, penny e aşıktı platonik fln götürdü gene de, şimdi öyle gündelik şeyler. sheldona daha az kısım ayırmışlar fakat, terazilerine tıkladım yapımcıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 süpermiş sondaki yazı, sağol, farketmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 daha az sheldon daha çok wolowitz. güzeldi bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar