Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Guzeldi de bu batman ne alaka gormedim ole bisi ben bolumde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gecen bolumdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bu haftaki bolumu begendim, guzeldi... ama penny push up bra konseptini iyice abartti bu bolumde valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 güzel gayet niye şikayet ediyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sikayet etmemin tek sebebi canimin cekmesi :P (sutyeni degil, penny'i :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sheldon'ı Türkiyede askere gönderseler ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 şuan cnbc-e de edit: tekrarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Gittim 5. kere falan izledim aynı bölümü haha. Grab a napkin homie. You just got served... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ahaha ilk defa izledim cnbc-e de çok komik dizi. indirelim bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Sheldon diziyi götürmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sheldon'ın s2e01 de kullandıgı tshirt katlama aleti süper ama :D varmı acep oyle bisey hiç gormedim halen yurdum magazalarının tamamında mal gibi elle katlıyolar saatlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 lol benim de aklıma takıldı o alet. soruşturdum kimse öyle birşey görmemiş. hatta anneannem o aletten hızlı katlayabileceğini iddia etti hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ohoo o aletin youtube da naısl yapılcağının videosu bile vardı, 2 sene olmuştur izleyeli tabi dizideki plastik olan fabrikasyon olmuş kartondan bile yapılıyordu sanki ek not olarak tr altyazısı çok kötü olmuş 2. bölümün, diziyi izlemeden direk text dosyasından çevrilmiş sanki veya ilk bölümdeki kadar espiri yoktu yavan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İyiydi bence yine baya. Sheldon döktürmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya çok teknik terim olduğundan gülmemiz gereken yerde anlamayıp(ingilizce altyazıyla) gülemiom bazen. kötü oluo o zaman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya ben arada yakaladıkça bakıorum ama çok sevmedim sanki. nadir gülüyorum dizi byunca. belki ilerleyen bölümler çk daha iyi olur. (bu arada ben 1. sezonu yeni izlemeye başladım cnbc-e) de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 forgiver said: ohoo o aletin youtube da naısl yapılcağının videosu bile vardı, 2 sene olmuştur izleyeli tabi dizideki plastik olan fabrikasyon olmuş kartondan bile yapılıyordu sanki http://video.google.com/videoplay?docid=-2682303921218573071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 2 gunde bıtırdım ılk sezonu gayet güzel dizi.. sheldon efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 işte paticik ahalisinin dizisi.. dünyada bu dizinin hedef kitlesine bu kadar uyan başka bi forum yoktur. olağanüstü. belki de bugüne kadar izlediğim en iyi dizi. hoş , eldeki malzemeyi çok daha iyi kullanabilirlermiş , ama daha çok yolu var dizimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 OMG PENNY AOC OYNUYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bu haftaki bolum yargiladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sonunda noldu, ben goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi ben hep kaciriyorum sunlari eve gec geliyorum gerci reklam eziyetindense boylesi daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 she thinks she's rich at level 3... what a noob... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mmorpg'lerle biraz alakası olanlar için muhteşem bir bölümdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar