fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 izledim bütün sezonu da, gayet vasat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kessinlikle katılıyorum. en azından bana uygun bir dizi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fizban said: izledim bütün sezonu da, gayet vasat bence. yazik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benim hoşuma gitti, kotalı olmasa adsl, torrentten abanacam da pff yurtta halletcez artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben gecen sezon yayinlanan ve WGA grevi sirasinda yayinlanmaya devam eden dizilere iyi veya kotu damgasi yapistirmiyorum. Gayet rezil oldu cogu bolum. Mesela Big Bang Theory sonlarda adam gibi oldu. Chuck'in baslangici cok basit iken sonlara dogru senaryosal zenginlik kazandi falan. Bu sezon ne olacaklari onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çok fena katılıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dizi cok kral, diayloglar daha da guzel. Ozellikle benim gibi superzeka adamlara hitaben yapilan espiriler daha da guzel kiliyor. ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bugün cnbcede ilk bölümünü (galiba) izledim. Abi çok iyi ya, diyaloglar 10 numara. Da dizinin süresi çok kısa geldi bana, two and a half man bile daha uzundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Herşey iyi tmm da kız şaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 şehla diyelim. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ilk 6 bölüm iyi değildi pek. sonrası iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bende o ilk 6 bolumde bıraktım izlemeyi... Hayır normalde bi 6-8 bolüm izlemeden bırakmam o diziyi ama forumda millet ilk bölümleri izleyip HAHAHArika diyince tamam dedim bu dizi bana göre değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dizi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Orta karar bir dizi. İzlesenizde olur izlemesenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Azmodai said: Dizi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İlk bölümü izledim cnbce'de hiç gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tek bölümle karar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dizi güzel 1 günde bitirdim bütün sezonu fakat çoğu zaman the it crowd la karşılaştırmışlar vs. it crowd la karşılaştırılamaz kanımca çok daha kötüsü fakat hoş zaman geçirmek için izlenilir. bakalım 2.sezon ne olucak,hatun süper o ayrı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aktiftablet said: İlk bölümü izledim cnbce'de hiç gülmedim. evet ikinci bölümüde izledim tebessüm bile ettiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 muhendis veya bilimci falan degilseniz esprilerin cogunu anlamaz ve haliyle diziyi sevmezsiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 teknik kapasitesi olmayanlar anlamaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Penthesilea said: bilimci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Vay be ezildim. Bi an önce almam lazım şu diplomayı. edik: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 basit klişe nerd diyaloglar hepsi Sheldon salağının diksiyonuyla daha da vıcık hale geliyor, nefret ediyorum konuşmasından penny güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar