Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Big Bang Theory (2007) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen hafta conan'da parsons konuşurken "kariyerimin taaa başlarında" falan tadında bişeyler söyledi. ulan 29-30 yaşında eleman niye öle dedi ki diye işkillendim. baktım imdb'den eleman 38 yaşındaymış ya. max 30 gösteriyor valla.

bu da böle bi bilgi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

-hoo
-who?
-zack

muhabbeti çok iyiydi yapmayın ya=)

Dalga mı geçiyosun ya en klasik en çok kullanılan ve korkunç espri türü bence. esefle kınıyorum big bang theoryi bu saçmalık için. sheldonı osurttular da zaten.

ama jim parsons 73lüyse bu bölümdeki 73 olayı iyice komik oldu çok süperdi bence valla şahaneymiş cidden 73.

amy

bi an sheldon amye yavşayacak diye çok heyecanlandım ama umutlarım suya düştü

Mesaj tarihi:
freemaniacss said:

beni artık sıkmaya başladı bu dizi,sırf Kaley Cuoco için izlemeye devam ediyorum artık diziyi.Sheldon android gibi oldu cidden,ilk sezonda ki tat gideli baya bi oluyor.

Kaley da tam bir Redneck amerikan kızı yani öyle böyle bi güzellik değil aslında hehe

bence de kötü bir dizi artık... çabuk bitti malzemeleri
Mesaj tarihi:
smash said:

Dalga mı geçiyosun ya en klasik en çok kullanılan ve korkunç espri türü bence. esefle kınıyorum big bang theoryi bu saçmalık için. sheldonı osurttular da zaten.

ohooo adamlardan mütemadiyen yeni espri türü bekliyorsanız zaten bütün dizileri izleyen insanlar olarak size espri beğendirmek bi süre sonra imkansız olur. izleyin geçin ya, her bölüm karnınızı tuta tuta izlemek gerekmiyor.
Mesaj tarihi:
Xanador said:

Kaley da tam bir Redneck amerikan kızı yani öyle böyle bi güzellik değil aslında hehe

içime doğmuş forumun bir köşesinde haksızlık yapıldığı ki bu başlığa bakasım geldi birden nedense. göözle var, nizam var.
Mesaj tarihi:
ya aslında olay esprilerin sıkıcı olmasından kaynaklanmıyor.ilk sezonu arıyor insanın gözleri.her bölümde fix olan muhabbetler,sürekli aynı bölümü izliyormuşum havası uyandırmaya başladı.ha sorsanız şu an dizi kötü bir dizimi diye,değil,sadece eski tadı tuzu yok
  • Yeni Oluştur...