Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 baska biseyin seli olmasin da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Sheldon ilk başlarda bu kadar android gibi, değişik bir yaşam formu gibi birşey değildi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 geçen hafta conan'da parsons konuşurken "kariyerimin taaa başlarında" falan tadında bişeyler söyledi. ulan 29-30 yaşında eleman niye öle dedi ki diye işkillendim. baktım imdb'den eleman 38 yaşındaymış ya. max 30 gösteriyor valla. bu da böle bi bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 harbiden oha 73lüymüş herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fede said: 10 aralık :( ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Sheldon alem adamsın yaw :P Zack ne kadar mal ve tipsiz bi adamdı o ya,zevksiz Amy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 beni artık sıkmaya başladı bu dizi,sırf Kaley Cuoco için izlemeye devam ediyorum artık diziyi.Sheldon android gibi oldu cidden,ilk sezonda ki tat gideli baya bi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 -hoo -who? -zack muhabbeti çok iyiydi yapmayın ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 MrLevie said: -hoo -who? -zack muhabbeti çok iyiydi yapmayın ya=) Dalga mı geçiyosun ya en klasik en çok kullanılan ve korkunç espri türü bence. esefle kınıyorum big bang theoryi bu saçmalık için. sheldonı osurttular da zaten. ama jim parsons 73lüyse bu bölümdeki 73 olayı iyice komik oldu çok süperdi bence valla şahaneymiş cidden 73. amy bi an sheldon amye yavşayacak diye çok heyecanlandım ama umutlarım suya düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 who - hoo rezaletti gerçekten. garip gurup yürürken, "that should hold me for a while" demesi beni bitirdi ama baya koptum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 freemaniacss said: beni artık sıkmaya başladı bu dizi,sırf Kaley Cuoco için izlemeye devam ediyorum artık diziyi.Sheldon android gibi oldu cidden,ilk sezonda ki tat gideli baya bi oluyor. Kaley da tam bir Redneck amerikan kızı yani öyle böyle bi güzellik değil aslında hehe bence de kötü bir dizi artık... çabuk bitti malzemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 smash said: Dalga mı geçiyosun ya en klasik en çok kullanılan ve korkunç espri türü bence. esefle kınıyorum big bang theoryi bu saçmalık için. sheldonı osurttular da zaten. ohooo adamlardan mütemadiyen yeni espri türü bekliyorsanız zaten bütün dizileri izleyen insanlar olarak size espri beğendirmek bi süre sonra imkansız olur. izleyin geçin ya, her bölüm karnınızı tuta tuta izlemek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 sabonis said: who - hoo rezaletti gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 sheldon hangi bölümde osuruyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mlhHTdDqoBc&feature=related çooooooook iyi sahne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bella said: sabonis said: who - hoo rezaletti gerçekten. daha ziyade sıkıldım. bi duygu uyanmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Xanador said: Kaley da tam bir Redneck amerikan kızı yani öyle böyle bi güzellik değil aslında hehe içime doğmuş forumun bir köşesinde haksızlık yapıldığı ki bu başlığa bakasım geldi birden nedense. göözle var, nizam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ya aslında olay esprilerin sıkıcı olmasından kaynaklanmıyor.ilk sezonu arıyor insanın gözleri.her bölümde fix olan muhabbetler,sürekli aynı bölümü izliyormuşum havası uyandırmaya başladı.ha sorsanız şu an dizi kötü bir dizimi diye,değil,sadece eski tadı tuzu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bu haftaki bölüm http://www.safinaz.com/wp-content/uploads/big-bang-thoery-kaley-wonderwoman.jpg süper olucak gibi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ilk sezon hakkaten iyiydi de benim en çok güldüğüm bölüm 4ün 2siydi. (robot el) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 mükemmeldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 amy çıksın diziden çok sinir oluyorum ya bi olayı yok daha güzel bir karakter getirebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 süfer bölümdü,sonu özellikle asdfghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bölümün ilk üç dakikasını çevirip çevirip izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar