sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 arcane said: Helal olsun nasıl bildin :P başkası yazmadan düşüneydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 hahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi son bölüm hahaha. Sheldon yardırdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 asdfaseras datdaraddaaa diye kosmaya baslayinca yikildim. yalniz sheldon yetmiyomus gibi bi de female versiyonu cikti basimiza, ariza vericem yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yaa bu sheldonın insan olmaya başlaması çok hoşuma gidiyo ama öteki kızınkine uyuz oluyorum.slumber party de kırılır belki diyodum ama ı ıh olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu kız Sheldon bu sezonun içine etti, etmeye de devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Kızı seven tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sevilmez ki o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben de sevmiyorum. cok yuzeysel. 1 sheldon yeter. sheldonun gulusu de kotu ama neyse sheldon sheldondur diye idare ediyorum ama kiz? i ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sheldon iyi rol kesiyor. öteki kız versiyonu ı-ıh.. bi de ona tip olarak çok benzeyen birini tanıyorum.. ki kendisinden gerçekten nefret ederdim! tipe bak allam ya! nefret etmemek mümkün mü! soru işareti bile koymuyorum çünkü evladın olsa sevmezsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sheldon'la ikisinin iletişim biçimlerine çok gülüyorum da, kız tek başına sevimsiz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 biraz? biraz? biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tamam ya pijama partisini izlerken kafasını duvarlara vurayım ağzından kan gelsin istedim sdf. HELE NE ZAMAN ÇIKAR DEDİ OJELERİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 GERGE said: Kızı seven tek ben miyim? sheldonun kardeşini seviyoruz bis O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 E zaten komedi fonksiyonu sevimsiz oluşundan ve sosyal etkileşimlerdeki başarısızlıklarından geliyor yani ben de kızı sevmiyorum ama güldürüyor sonuçta. Ben gülüyorum en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 vaaay naber captain obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 E iyi de amacına ulaştıktan sonra sorun yok, hala gayet komikse sezonun içine de etmemiştir. Hani bence de ölebilir problem olmaz ama eleştriler haksız geldi :( Çogüzel dizi ya öyle demeyin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kız komik değil itici ve can sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kız güzel olaydı böyle demezdiniz lan hiç biriniz. açlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben gulmuyorum kizin her davranisinda kaka yapasim geliyor. (terbiyeli olayim diye sicasim geliyor demedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sheldon: komik kız: itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi nerd tayfadan hintli hariç hepsi ayrı bi vajinal suratlı. nerd olcaklar diye en beti benzi abomination gibi adamları niye seçt...oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu söylediğimden sonra allah çarptı ağzım yüzüm eğildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sheldon replik +knock knock -whos there? +hue -hue who? +hue people need to listen to me! gürültülü kahkaha patlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar