moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 progamer said: Bazinga! Bazinga! Bazinga! Bazinga! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 paten sahnesiii offffffff kıyafetler ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 son zamanlarda izlediğim en güzel komedi dizisi bölümüydü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çok eğlenceli bir bölümdü gerçekten bu arada penny'nin misketlere basıp düştüğü sahnede ayağında ugg olduğu dikkatimden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mokoko said: son zamanlarda izlediğim en güzel komedi dizisi bölümüydü cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tokasra said: çok eğlenceli bir bölümdü gerçekten bu arada penny'nin misketlere basıp düştüğü sahnede ayağında ugg olduğu dikkatimden kaçmadı penny daha oncede ugg giymişti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 önceki bölümleri kıytırık video izleme sitelerinde rmvb formatıyla izlediğimden olacak ki dikkatimden kaçmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben hala öyle izliom 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 AHAHAHA B A Z İ N G A !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi top havuzu ve bazinga en iyi ya cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lütfen biri bazinga sahnesinden tekno şarkı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bazinga hariç gerisinde baya baya güldüm dizinin ama bazinga'da pek gülmedim. tam tersi herkes bayılmış. bu arada gitgide daha kısa bölümler yapıyolar. 18 dakkalıktı bu seferki. 15'e kadar yolumuz var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 su bazingayi 10 kere izledim of asdaghdgafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sheldon gibi biri var mıdır acaba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sheldonun bi bölümde kız arkadaşı olucak inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İlk 5 dakikada nedense gereksiz ve çok fazla konserve kahkaha efekti kullanmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Delucia said: sheldonun bi bölümde kız arkadaşı olucak inş birkac bolum once kendi dairelerinde kızın birine saat de epey gec oldu fln dedi kız da heycan yaptı sonra uyumam lazim iyi geceler diyip odasına gitti bu adamdan daha ne beklentin var anlamadım dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pascalnouman said: Delucia said: sheldonun bi bölümde kız arkadaşı olucak inş birkac bolum once kendi dairelerinde kızın birine saat de epey gec oldu fln dedi kız da heycan yaptı sonra uyumam lazim iyi geceler diyip odasına gitti bu adamdan daha ne beklentin var anlamadım dogrusu onu bırak kız bunun odasına geldi burda kalıyım mı die. olur bende leonardın odasında kalıyım ozaman dedi buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sheldon gittikce daha irrite edici oluyo, azalsin artik, moar raj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sheldon'ın Bazinga! sı tuttu diye dayamak çok etkili gelmedi bana açıkçası. Raj ın nadiren söylediği laflara daha çok güler oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Duble kapı çalma kombosu süperdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fena degildi howardin ben olsam sheldonu goturup isvicrede bırakir gelirdim demesi raj in o kadar sızlanmasindan sonra isvicreye yanci kimin gittigini tahmin etmek zor olmadi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ehh.. ortalama bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Firefly göndermesi inanılmaz başarılıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Evet Firefly çok iyiydi :D Fena bölüm değildi. Son sahne tam bir Raj klasiğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar