moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 progamer said: Bazinga! Bazinga! Bazinga! Bazinga! (tu)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 paten sahnesiii offffffff kıyafetler ne ya
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 son zamanlarda izlediğim en güzel komedi dizisi bölümüydü cidden.
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çok eğlenceli bir bölümdü gerçekten bu arada penny'nin misketlere basıp düştüğü sahnede ayağında ugg olduğu dikkatimden kaçmadı
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mokoko said: son zamanlarda izlediğim en güzel komedi dizisi bölümüydü cidden.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tokasra said: çok eğlenceli bir bölümdü gerçekten bu arada penny'nin misketlere basıp düştüğü sahnede ayağında ugg olduğu dikkatimden kaçmadı penny daha oncede ugg giymişti ya.
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 önceki bölümleri kıytırık video izleme sitelerinde rmvb formatıyla izlediğimden olacak ki dikkatimden kaçmış :D
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi top havuzu ve bazinga en iyi ya cok guldum
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lütfen biri bazinga sahnesinden tekno şarkı yapsın
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bazinga hariç gerisinde baya baya güldüm dizinin ama bazinga'da pek gülmedim. tam tersi herkes bayılmış. bu arada gitgide daha kısa bölümler yapıyolar. 18 dakkalıktı bu seferki. 15'e kadar yolumuz var herhalde.
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 su bazingayi 10 kere izledim of asdaghdgafasda
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sheldon gibi biri var mıdır acaba 8-)
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sheldonun bi bölümde kız arkadaşı olucak inş
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İlk 5 dakikada nedense gereksiz ve çok fazla konserve kahkaha efekti kullanmışlar gibi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Delucia said: sheldonun bi bölümde kız arkadaşı olucak inş birkac bolum once kendi dairelerinde kızın birine saat de epey gec oldu fln dedi kız da heycan yaptı sonra uyumam lazim iyi geceler diyip odasına gitti bu adamdan daha ne beklentin var anlamadım dogrusu
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pascalnouman said: Delucia said: sheldonun bi bölümde kız arkadaşı olucak inş birkac bolum once kendi dairelerinde kızın birine saat de epey gec oldu fln dedi kız da heycan yaptı sonra uyumam lazim iyi geceler diyip odasına gitti bu adamdan daha ne beklentin var anlamadım dogrusu onu bırak kız bunun odasına geldi burda kalıyım mı die. olur bende leonardın odasında kalıyım ozaman dedi buda
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sheldon gittikce daha irrite edici oluyo, azalsin artik, moar raj.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sheldon'ın Bazinga! sı tuttu diye dayamak çok etkili gelmedi bana açıkçası. Raj ın nadiren söylediği laflara daha çok güler oldum.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Duble kapı çalma kombosu süperdi bence
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fena degildi howardin ben olsam sheldonu goturup isvicrede bırakir gelirdim demesi raj in o kadar sızlanmasindan sonra isvicreye yanci kimin gittigini tahmin etmek zor olmadi aslinda
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Firefly göndermesi inanılmaz başarılıydı :)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Evet Firefly çok iyiydi :D Fena bölüm değildi. Son sahne tam bir Raj klasiğiydi.
Öne çıkan mesajlar