dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 evet 3 4 gun icinde 2 sezonu da devirdim. cok basarili bi dizi how i met your mother ve coupling (UK)'den sonra boyle guldugum dizi olmamistir sanirim. dizideki karakterlerin hepsi ayri ayri kendisine hasta edebiliyor insari YENİ BOLUM NEZMAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 güzel dizi, bi aralar sadece sheldon a odaklanmışlardı. şimdi dağıttılar konuyu süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 IT Crowd ile mukayese edilemez ama, Ingiliz ve Amerikan espiri anlayisi cok cok cok farkli seyler ve diziler de nerd tema disinda ortak birsey paylasmiyor. Iki dizinin de hastasiyim ama cok farkli seyler belirteyim. bu hafta cikmadi dizi sanirim, onumuzdeki sali gunu indirebilecez yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 evet it crowd ve big bang espirileri farklı ama ikisi de çok eğlenceli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Azmodai said: bu hafta cikmadi dizi sanirim, onumuzdeki sali gunu indirebilecez yenisini. bitti sanırım bu sezon tvcountdown'dan takip ediyorum artık. myepisodes saçmaladı son 1-2 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İzlediğim tek yabancı dizi.Bugüne kadar izlediğim en komik Amerikan dizisi ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 15. bölümü izlerken sandalyeden düşüyordum resmen, Leonard yine yardı geçirdi. Leonard She said "shush", I should've shushed. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 16. His right hand is calling? Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 LathspeLL +1 Penny süper süper süper süper laf koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çok güzeldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 evet bölüm çok güzeldi ve penny'nin o lafı harikaydı feci güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yeni bölüm çıktı konu ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 summer glau var yeni bölümde geyiğini yapıolar baya bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Biraz boşça bi bölümdü ama yine de iyiydi. Penny iyi laf yedi Sheldon'dan bölüm başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Baya bos bolumdu hakikaten, ilk 3-4 dakika icindeki sheldon tripleri ve raj disinda son zamanlarda tutturduklari tempodan baya uzak bi bolum olmus. Summer glau da terminator rolune iyice isinmis, tbbt den sonra scc izleyince resmen fark goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Biz onu Firefly'daki Kerrigan çakması manyak saykik ghost olarak sevdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben hic sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yok tip olarak ben de pek sevmedim de o rol daha çok yakışıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu bolumu sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben de valla, 24 de üzdü zaten, kötü bir hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 HIMYM de kötüydü bu hafta, bu da kötüydü, BSG de bayıktı, olmadı :/ Ama sürpriz at Heroes bi anda çok güzel toparladı hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bence de kötüydü rajın tavlama sahnesi güzeldi o kadar hem raj kızı kapmayınca üzüldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Raj süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 summer hot ilk defa sheldonun bir teorisi hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ya bu bölümü eksik bi şekilde mi izledim acaba herkese şöyle mi oldu? şöylemioldu Penny koltuğa çöktü böyle Leonard yardım etmiceğini söyledikten sonra, sonra da lazer lunch oynadılar? Penny o tokaları sattı mı satmadı mı ne oldu kopuk oldu orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar