Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ispark otopark ve harac ucgeni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun kadikoye indim, yarim saat suren bi isim oldu. bu sirada eskiden ozgurce park ettigim hep park yeri buldugum rihtimdan modaya cikan yolu kullandim. yaklasik 100 metrede bir ispark gorevlisi vardi, 4 milyon vermek zorunda kaldim elemana. resmen harac olmasini gectim, bu kadar elemana ne gerek var?

500 metrelik bir sokakta 5-6 gorevli var, paralelleri de ayni sekilde. belediyeci amcalarin memleketlilerini besliyoruz resmen.

bi an aklima geldi simdi, baya sinirlendim yazayim dedim. baska sinir olan olduysa buna sinerji olusturalim.
Mesaj tarihi:
bizim okulun ordaki yol yıllardır bedavaydı. otoparka bırakmayanlar ve erken gelenler yola parkediyodu.
bu sene her 4metreye bir ispark adam dikmisler.
utanmadan okulun her yerine yazı yazmıslar bi de.
ulan ogrenciyiz biz, otopark zaten sacma pahalı. her giris cıkısta ayrı para.
otopark mafyasına darbe bence ispark.
vallahi onlara verecegime su otopark mafyasına veresim geliyo cogunlukla.
Mesaj tarihi:
o bisey degil ya lol

sahilde bizim burda gima ve migros var

marketin direk onu haric oranin otoparklarina el attilar (ki sittin senedir marketler otopark oalrak kullaniyordu ucretsiz)

bu gidisle sokak sokak parselliycek belediyenin offical mafyasi

zaten bu marketlerin guvenlikcileri vardi mafya filan yoktu

otopark mafyasini bitiriyoruz bahanesiyle kendisi ele egciryor
ne para donuyor varya bu iste
Mesaj tarihi:
pwnbot said:
bugun kadikoye indim, yarim saat suren bi isim oldu. bu sirada eskiden ozgurce park ettigim hep park yeri buldugum rihtimdan modaya cikan yolu kullandim. yaklasik 100 metrede bir ispark gorevlisi vardi, 4 milyon vermek zorunda kaldim elemana. resmen harac olmasini gectim, bu kadar elemana ne gerek var?

500 metrelik bir sokakta 5-6 gorevli var, paralelleri de ayni sekilde. belediyeci amcalarin memleketlilerini besliyoruz resmen.

bi an aklima geldi simdi, baya sinirlendim yazayim dedim. baska sinir olan olduysa buna sinerji olusturalim.

chemical mı yazdı diye üç kere baktım,
yok valla dela yazmış.
Mesaj tarihi:
yav said:
çok saçma lan. nası ülkede yaşıyoruz yarabbi :/

avusturyada parkschein yazmadan 5 dk bırakamıyosun arabanı çat veriyo eline.iyi oluyo alsınlar 3-5 ytl
zaten milyon araba var herkes kadiköyde önüne gelen yere park etse yürüyemeyeceksiniz sokakta.
az da olsa caydırıcı.nitekim belediyelerinde işine geliyo
Mesaj tarihi:
yav said:
yok bir de cok ulke gormus gibi yazmiyor musunuz, ben ona bitiyorum.

benim gittigim gordugum her avrupa ulkesinde evin onunden de para alinir, parkettigin sokaktan da. hatta park ucretleri genelde turkiyenin 2-3 katidir.

onun da ustune, oyle kafana esip sehir merkezine arabanla gittiginde turkiyede varligi kaale alinmayan yaya gecitlerinde yayalara yol vermekten 100 metre sokagi 6-7 dakikada gecersin.

araba 21. yuzyilin araci degil arkadaslar, bosuna savunup ulkeyi de kotulemeyin. pasa pasa toplu tasima kullanin.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
yav said:
yok bir de cok ulke gormus gibi yazmiyor musunuz, ben ona bitiyorum.

benim gittigim gordugum her avrupa ulkesinde evin onunden de para alinir, parkettigin sokaktan da. hatta park ucretleri genelde turkiyenin 2-3 katidir.

onun da ustune, oyle kafana esip sehir merkezine arabanla gittiginde turkiyede varligi kaale alinmayan yaya gecitlerinde yayalara yol vermekten 100 metre sokagi 6-7 dakikada gecersin.

araba 21. yuzyilin araci degil arkadaslar, bosuna savunup ulkeyi de kotulemeyin. pasa pasa toplu tasima kullanin.

Yalnız o ülkelerdeki toplu taşıma kalitesiyle bizim ülkedeki toplu taşıma kalitesini karşılaştıramazsın bile ..
Mesaj tarihi:
Ankarada bende öyle birşey başıma geldi kızılay'a inmiştim Meşrutiyetin orada bir yere bıraktım. Cocuk geldi para istedi bende sorun cıkmasın diye 5 YTL verdim cocuk 5 YTL begenmedi benden birde corba parası istedi :D

Yuh dedim bu kadarda olmas
Mesaj tarihi:
mafya ile fiyatın ne alakası var? mafya boş bulduğu yeri kendi ilan ediyor sonuçta, eğer devlet işletirse bunu da yapamaz herhalde? devletle çatışacak değil ya. fiyattan bağımsız olaylar yani. kaldı ki 4ytl çok uçuk bir rakam değil. ha bende araba olsa baya koyardı orası ayrı :)
Mesaj tarihi:
Avrupa'da toplu taşıma diye bir şey var, bizde ise toplu işkence. İstanbul trafiğinde balık istifi otobüste saatlerce tıkılı ayakta kalıyorsun, sonrada kalkıp 21. yüzyıl toplu taşıma demek diye ahkam kesilirse bunun adı ya insanlarla dalga geçmektir ya da düpedüz aptallıktır.
Senelerdir bizi yönetenler özellikle İstanbul Belediyesi rantın allahını yaptı; sağı solu gökdelenler 10 katlı binalarla doldurdu. Fakat nerde altyapı yatırımı nerde toplu taşıma nerde raylı sistemler? Sonra da kalkıp hususi araba kullanmayın derler.
Mesaj tarihi:
eldar said:
Avrupa'da toplu taşıma diye bir şey var, bizde ise toplu işkence. İstanbul trafiğinde balık istifi otobüste saatlerce tıkılı ayakta kalıyorsun, sonrada kalkıp 21. yüzyıl toplu taşıma demek diye ahkam kesilirse bunun adı ya insanlarla dalga geçmektir ya da düpedüz aptallıktır.
Senelerdir bizi yönetenler özellikle İstanbul Belediyesi rantın allahını yaptı; sağı solu gökdelenler 10 katlı binalarla doldurdu. Fakat nerde altyapı yatırımı nerde toplu taşıma nerde raylı sistemler? Sonra da kalkıp hususi araba kullanmayın derler.

+1
Mesaj tarihi:
isparktan o kadar memnunum ki
eskiden 15 dakka arabanizi bi yere birqakirdiniz
adam anahtar alirdi
kafasina gore bide para keserdi
vermem desen arabani cizerdi
lastigi yarardi

simdi para veriyosun ama en azindan araban guvende en ufak bisi olsa
sikayet rapor tutturma sansin war
cidden cok cok memnunum
Mesaj tarihi:
Bana en ilginç gelen uygulama ise her ispark görevlisinin sizden yeniden para alması. Mesela arabanızı biryere parkettiniz parasını verip, sonra oradan çıkıp 2 sokak yukarı çıksanız gene para vermek durumundasınız.
Madem hepsi ispark a bağlı, bence bu uygulama çok saçma. Bir kere para verip o gün boyunca parklar kullanılabilmeli bence.
  • Yeni Oluştur...