Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 BonePART said: bone nasil bi dunyada yasiyosun bilmiyorumda sony ole bisi yapmiyo yane cok buyuk organizasyonlara sponsor olursa belki ama yane sen okulunda yaptigin partide oyun oynatcan diye stand kurmaz sana e ben de zaten şirketler ve büyük okul organizasyonlarından bahsettim. yoksa küçük okul partileri felan varsa tabii vermezler. ama o tip küçük okul partilerinde felan haklı olabilirsin. evden playstation getirmekten daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 güselmiş :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 mawiman said: bizim burda günlük 10 YTL kiralanıyor ama neyse 10ytl güzel fiyat aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 BonePART said: zorla deil sonucta isteyene kiraliyolar beni sokakta çevirip kiralamadım diye dövdüler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ardeth said: beni sokakta çevirip kiralamadım diye dövdüler d: yalan söyleseydin, "kiralamıştım ben" felan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 gayet iyi bi olay her akşam pes oynayan biriyseniz ztn buyuk ihtimalle ps3 alırsınız ama ayda yılda oynamak için ps3 alınmaz.30 ytl çok iyi fiyat yok 30 pahalı veremem diyosanız 3 e 5 e bölüp yine kiralanır kiralamayı düşünoyurm.yılbaşından sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hdtv yok beraberinde tv yi de kiralayalım güzel olur ddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 o değilde pes 2008 de yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar