Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben kafam guzelken ne saçmalımışım yıne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tomambas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sphere çok süperdi ya ben bir ara run uo oynayacak gibi olmuştum.Pagan diye bişeydi.Böyle alanda hayvanlar vardı bilgisayara oturmadan 3 saatte kastırıyorlardı tamei.Anında çıktım döndüm Willowuma. Willow gibi bir sphere çok güzel olur.İtem abartısı olmayan,skill kasımı ve pvpsi çok dengeli.Legbra,legbra,legbra... gerçi neden kapandı bilmiyorum da.Legra ve Willow ekibi bana Uo hayatımın en zevkli dönemlerini yaşattılar.Oynarken hep artis lan bu gmler derdik ama kapanınca anladım ki çok über süper bir servermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sphere e destek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 oynamak istiyorum ya yok mu kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bu saatten sonra ultimada skill mi kasıcaz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben kasmak istiyorum şahsen. oturup box yapmak istiyorum gerekirse. öyle 7x başlıym haldır huldur pvp yapıym istemiyorum ki bunu isteyen varsa hala bir çok pvp sphere serveri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kasarsın da 1 gün kasarsın max 2 gün kasarsın. Artık super mario oynamak gibi birşey ultima online oynamak. Kim gidip de haftalarca aylarca uğraşıcak onca aşmış mmorpg varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 skill kasmak için günde 2 saatten 1 ay falan kasarım diye düşünüyorum. ha bir de bütün skillerim tam olsun diye bir derdim de yok. expert halimle gider takılırım çok canım isterse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sphere kurun geleyim artık uo yu yükledim sphere acmanızı bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 paticik bünyesi bize ufak bi sunucu sağlasa yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sphere isteris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Evet ya boks yaparik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 of ağzınızdan bal damlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 cok canim cekti ya eski pati server gibi canlandirsak tekrar keske. sphere fln farketmez ama o boksun falan ayri bi tadi vardi brit koprunun yanindaki karada yapardim bankanin orda ama gz disinda. cibil cibil soyunup donla boks yapardik hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu arada girdim de gecenlerde bir suru hediye birikmis doldurdum cantayi robelarla cloaklarla bi heves ama iki dolastim kimse yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Herkez sphere isterken bos bir RunUO serverini acık tutmanın amaci nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sphere ihtilali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yada vazgectim ya uzun is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sphere olsun hakkatten gerekli reklam yapıldıktan sonra belli takımlar gelir kendi adıma locustaki outlookers guildinden bir kaç kişi alabilirim servera böyle böyle bir oyuncu kitlesi olusur illa ki.ama söyle bir durum var host ne kadar sağlam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 server patlamis sanki verify da takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 server duruyo da client versiyonu yüzünden bişiler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 en son update e kadar var acaba ondan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fikrim geldi madalya sayısı kadar +9 katana ve mustang post sayısı kadar da altın sphere açında oynayalaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 serverın sphere runuo olması değil reklamsıuz olması bu hale getirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar