Bleda Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Gabıç a mı internete mi nereye açsam bilemedim... Az önce kalktım, tekrar uyuyacak gibi değilim, makinamı açtım. Msn e bir baktım gece gece böyle hoş sohbet takılınılıcak biri varmı die. Baktım 2 unread new messages var (ki 5 saat önce yoktu). bir tanesi klasik spam, sildim. Bir tanesine "indirim kuponunuz" adlı bir maildı. Açtım baktım. İçerik aynen bu: Akos Sexshop Tebrikler 30,00 Ytl Degerinde indirim Kuponu Kazandınız. İndirim Kodunuz 01.01.2008 tarihine kadar geçerlidir. İndirim kodu: [censored] (olurda kullanırım :P) www.akossexshop.com İndirim Kodunuz 100 YTL ve üzerindeki alışverişlerde geçerlidir.İndirim Kodunu kazanan her talihliye kazandınız bilgisi ,E-mail yolu ile anında yapılmaktadır OHA!!! dedim gece gece. (mailkda mynet uzantılı bir yerden geliyor). Anlamadım gitti gece gece. Hayatımda mynete girmisligimi bırak böyle internetten (ebay den 2-3 parça eşya hariç, birde gitti gidiyordan ekran kartı) herhangi bir eşya satın almışlığım yok. Yok sadece OHA!!! diyorum. Paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 surekli musterilerine gonderiyolar o kuponlari, yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 asdasdasdsa. Aqu, beni bendden aldın valla gece gece. ne diyim, keşke müşterisi olsaydımda alsaydım.. Şimdi huylandım bunlar mailimi nerdne buldu die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 büyük ihtimalle facebooktandır. "nazar boncuğu", "kim bakmış", "nereliyim?" gibi hiç bi işe yaramayan saçma sapan ve email toplamak için yapıldığı besbelli applicationları yüklemeyin. "bu application tüm bilgilerime ulaşabilsin" seçeneğini açtığınız anda (ki kurarken default açık geliyor) sizin mailinizden yaşınıza şehrinize okulunuza kadar bütün bilgilerinize ulaşabiliyorlar. sonra da tabi ki spamlistlere satılıyor bu bilgiler. ben artık çok güvenmedikçe türk applicationlarını yüklemiyorum. (nazar boncuğu nedir yarabbim? neden profilimde duracak bu? milyon tane "istediğin resmi koy profiline" applicationı varken neden nazar boncuğu'nu yüklüyor insanlar anlamıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 gazanfer bunla gelen bir attachmnt yok. facebookada üye deiglim. Saol ginede. Başka fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Sarı sayfalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 forward maillerden de çok güzel mail adresi toplanıyo. sağolsun kimse cc nedir bcc nedir bilmiyo. bi forward mail gelince bakıyorum 1000 tane mail hazır önümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aynı mail banada gelmeye başladı ve mailimide heryere vermem, forward felan yapmam vs komplo teorilerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 forward yapmanıza gerek yok. birisi size mail forwardlayınca, siz bişey yapmasanız da forwardladığı herkes de sizin mail adresinizi görüyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Banada geldi :D Ki facebook'ta heralde minimum application yüklerim.2-3 tane anca var zaten,onlarda gereksiz değil.Forward falanda etmem.Ama mail'ımın bi 8-9 senesi var rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bana da geldi. Şaşırmadım, sapık bir ruhum var. Sanala yansımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Gazanfer, neden türk app.lara güvenmiyosun merak ettim. Bu spam tekniklerini türkler mi buldu, diğer tüm dünya masum mu yani O.o yani güvenme tabi de, güvenmiceksen hiç birine güvenme ne bileyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 atıyolar internete botları onlar topluyor d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mail adresleri satılıyort parayla. Oralar düşmüş olabilir adresin. CD'de onbin tnaee satıldığını gördüm, Türkiyede bulunan mail adresi hepsi, megavizyondfa mı neydi, gayet lisanslı Cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kişisel ile alakasinin aciklanmasini taleb ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar