Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öeahrg ama...

Bleda

Öne çıkan mesajlar

Gabıç a mı internete mi nereye açsam bilemedim...

Az önce kalktım, tekrar uyuyacak gibi değilim, makinamı açtım.

Msn e bir baktım gece gece böyle hoş sohbet takılınılıcak biri varmı die.

Baktım 2 unread new messages var (ki 5 saat önce yoktu).

bir tanesi klasik spam, sildim. Bir tanesine "indirim kuponunuz" adlı bir maildı.

Açtım baktım.

İçerik aynen bu:

Akos Sexshop

Tebrikler 30,00 Ytl Degerinde indirim Kuponu Kazandınız.

İndirim Kodunuz 01.01.2008 tarihine kadar geçerlidir.

İndirim kodu: [censored] (olurda kullanırım :P)
www.akossexshop.com

İndirim Kodunuz 100 YTL ve üzerindeki alışverişlerde geçerlidir.İndirim Kodunu kazanan her talihliye kazandınız bilgisi ,E-mail yolu ile anında yapılmaktadır

OHA!!! dedim gece gece. (mailkda mynet uzantılı bir yerden geliyor).

Anlamadım gitti gece gece. Hayatımda mynete girmisligimi bırak böyle internetten (ebay den 2-3 parça eşya hariç, birde gitti gidiyordan ekran kartı) herhangi bir eşya satın almışlığım yok.

Yok sadece OHA!!! diyorum.

Paylaşayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle facebooktandır.
"nazar boncuğu", "kim bakmış", "nereliyim?" gibi hiç bi işe yaramayan saçma sapan ve email toplamak için yapıldığı besbelli applicationları yüklemeyin. "bu application tüm bilgilerime ulaşabilsin" seçeneğini açtığınız anda (ki kurarken default açık geliyor) sizin mailinizden yaşınıza şehrinize okulunuza kadar bütün bilgilerinize ulaşabiliyorlar. sonra da tabi ki spamlistlere satılıyor bu bilgiler.

ben artık çok güvenmedikçe türk applicationlarını yüklemiyorum.

(nazar boncuğu nedir yarabbim? neden profilimde duracak bu? milyon tane "istediğin resmi koy profiline" applicationı varken neden nazar boncuğu'nu yüklüyor insanlar anlamıyorum.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...