tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 en güzeli ev partisi walla bencede en temizi geçen yıllarda bende öle yapardım ama bu sene bi farklılık yapcaz işallah günlük uludg time sınırsız içki,sucuk ekmek,rus tatyanalar vs. klasik planlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Diissscooriiiummm da sayarız sonrada ev partisi gider sonrada yatarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 fizban said: ev + tekila + margarita + viski + karadut şarabı + bilimum masa oyunu çabuk etki etsin istiyosanız küp şarabı alın d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bizde atacak.... ev bulamadik Gümüşyaka'da yazlıkta donucaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bizde pazar gecesi gümüşyakanın biraz daha ilersinde Sultanköy de yazlıkta kalıyoruz ordan discorium ordan geri sultanköy :) biraz uzun mesafe ama sırf mangal uğruna işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 andy moor @ saklıkent jack daniel's @ home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 folding @ home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ne yapacam bilmiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sınıfcak oteldeyiz 2 gece 3 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 tanıdığım kim varsa bir kayak bişey merkezinde bir tek ben 31 inde matematik ve ardından fransızca görüyor olacağım. sağol be gsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 her seneki gibi super planlar yapacagiz soyle super olacak boyle sahane gececek gibi, sonra hepsi patlayacak ve yine olaysiz gececek. yok arkadasim, bu yil plan falan yok, cikacam kiz arkadasimla oturacam bir yerde bisiler icip 12:00 de eyoo diyip yatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 makine elemanları vizesi sonrası gönlümün el verdiği yere gidicem . antepte lapdance yaptırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 plan yapma girişimleri içersine girip yine fos geçiricem bu yılbaşını sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hiç plan yapmadık, en kötüsü kız arkadaşım ve ailemle birlikte evde girmek olacak sanırım en iyisi de kız arkadaşımla evde girmek.. pek seçeneksiz gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 raid yaparım muhtemelen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben ingiltere'ye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Tek Gecelik Kiralık ev bulucaz orda geçiririz yılbaşını muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ANGARADA UCUZ GÜZEL CLUB R&B TARZI Bİ YER ARIYORUM gören bilen duyan? Gerçi Evde dewam edecek ama mekanda başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben naapcaamı bilmiyom :( ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Akşam geç saate kadar çalışacağım sonra eve gelip tv yi açıp uzanıp biraz dinleneceğim. herhalde kırmızı şarap falan bana eşlik edecektir. Ne kadar asosyalim yaw. Lise de hoca herkese yılbaşı gecesi naptınız diye sordu kanal 7 de Ömer Muhtar'ı izleyip yattım dedim kadın beni irticacı zannetti 5 olan notum 3 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kitlesel yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Eğer hadi yeni bi görev var diyen olmazsa büyük ihtimalle komutanlarımızla ve askerlik arkadaşlarımda mandalina yiyerek gireceğim. Göreve gitmiş olursak elimizde silahla mermi sesleriyle yeni yıla gireceğiz heralde. Her yılbaşı bir öncekinden kötü oluyor benim için bakalım daha ne kadar böyle gidecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 12 de ozze venu yada dungeonda olucaz tabii kafamız çoktan uçuşlara da olucak oda ayrı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tekel bayiden 2 bira alırım oturur tuzlu fıstıkla yerim parkda arkadaşlarda gelirse mükemmel eğlenirim 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Geçen yıl mıydı önceki yıl mıydı tam emin değilim ama bir yılbaşınsa Orgrimmar'daydım. 20-30 kadar asosyal toplandık bankanın oraya (TBC öncesi devirlerdeydi) Napıyoruz lan burada biz diye bir konuşma başladı. Asosyallik geyikleri falan. En sonunda gidip SW'yi bastık. Nerd Raid diye adlandırılan güzel bir raid di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar