Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yilbaşı planlari

dory

Öne çıkan mesajlar

kendimi bildim bileli yılbaşında hiç evde oturmamıştım

ama bu sene evde tek başıma yada 1-2 arkadaşımı çagırıp sakin bi yılbaşı yaşamak istiyorum.2008 e güzel girmek istiyorum

cunku su ana kadar butun yılbaşlarında bi olay oldu.ya kavga cıktı ya birileri komaya girdi.bazolar sarkıntılı yapar millet sapıtır

clublara gitmemek en iyisi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

zaugna, sınırsız içki ve karımız var. evden alıp eve bırakabiliriz. en güzel yanı, bedavayız. hademelik eden bir piyanist de bulduk davet ettik, gelip müzikleri yapacak. ama piyano yok, kaynana dili üfürecekmiş. ailesini bir depremde kaybetmiş, sanırım yıllar sonra kardeşini bu partide bulacak.

bizi seç bizi seç, kadın erkeg fark etmez agsfg. serhata da haber ver, neler döndüğünü anlatalım afdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

Alışıyo insan,genelde keyiflide oluyo aslında.Ama insan özlüyo yau.Sakin sakin geçiremedik,yani enazından hatırlayamıyorum öyle bi yılbaşı :) Bide en kötüsü,bazen onca insanın içinde müzikte yapıyo olsan,aslında kutlayacak kimsen olmuyo.Babada müzisyen olduğundan benim,anne teyzede falan kalırdı genelde.Yine öyle olcak muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

darkness87 said:
özel olan herşeyden nefret ediyorum bayramlardan,yılbaşından,doğum günlerinden eğlenmek için bişeyler yapmak için illa o günleri beklemeye gerek yok. yılbaşında da evde olucam tv seyredicem ve yatıp uyucamB)-

somurtkan şirin :P
şaka bi yana bende sevmiyorum nedense psikolojik sorunlarımmı var? hiç gelemiyorum birsürü birbirini çok iyi tanımayan insanın bi araya gelip eğleniyomuş gibi yapmasına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...