Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bye Bye Love Hello Loneliness

MuDo

Öne çıkan mesajlar

bir sabah kalkıyorsun,güneşin doğduğunu fark ediyorsun.
"Ulan güneş sensiz de doğuyormuş,o halde niye sana bu kadar ihtiyacım olduğunu düşünüyordum ki bugüne kadar" diyorsun ve bir güzel paketleyip eski sevgililer rafına kaldırıyorsun,sonra da biri gelip onu o raftan alıyor,daha mutlu oluyorsun. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mad şu an mantığım senin %100 haklı olduğunu savunuyor fakat.. Off ne bileyim kabullenemiyorum içinde bulunduğum acizlik mi denir yoksa ne denir onu bile bilmiyorum. Beynimin bir tarafı; kendini çok güçlü, bu olayları saçma, ve yarınların daha parlak ve madin dediği gibi güneşin onsuz da doğabileceğini söylüyor. Diğer tarafı ise "hadi len ordan sen onsuz yaşayamazsın" diyor. Bunları söyleyen mantığımla kalbim mi yoksa beynimin iki tarafı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında zevkli bile olabilir lan. Valla bak. Aşağıda yazacaklarım tamamen benim kişisel görüşümdür.

"Bitti." kelimesini söyledikten sonrası aslında o kadar kolaydırki. Önemli olan onu söyleyebilmek diye düşünürsün bazen. Ama çoğu zaman korkarsın. Tabi burada ayrılırken olan evreyi konuşmuyorum. Olay bittikten sonra kendi kendine bu durumu kabullendirebilme mevzusu hakkında konuşuyorum.

Ben derim ki, sen madem o kelimeyi rahatça söyleyebilmişken unut gitsin. Her şeyi unut. Hani yapabilirmisin bunu bilmiyorum ama gerekirse umursama. Değmediğini anlıyorsun çünkü üzüntünün. Üzülüyorsun da eline ne geçiyor? Kendini harap edince ya da? Ne kazanıyorsun?

Boşver gitsin. Sen geri kalan hayatını mutlu yaşa. Onun için çabala. Gerisi boş gerçekten. İnsan hayatı çok kısa. Ve bir daha gelmiyorsun hayata. O yüzden son nefesini verirken şöyle bir geçmişini, yaşadıklarını düşündüğünde "Güzeldi lan" gibi bir tepki verebilmelisin bence. Kimisine göre çok zor bu, kimisine göre de aşırı kolay.

Hangi tarafta olmak istediğini sen seçeceksin elbette. Yolun sonuna geldiğinde o büyük oluşuma adım atarken son kez arkana baktığında "Güzeldi lan." mı demek istersin? Yoksa "Bu muydu?" mu demek istersin?

Takma hiçbir şeyi kafana. Umursamaz ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...