MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Unutmamaya çalışacağım.. Ama yanlızca çalışacağım. Bu güne kadar seni nasıl sevdiysem bundan sonra o derece unutmamaya çalışacağım. Kendine iyi bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bu kadar yorma kendini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bu geceyi atlatabilirsem, hayatımın geri kalanı normal bir şekilde devam eder sanırsam. Şu anda bu olumlu şeyler düşünemiyorum. Uyumam gerekli sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha cidden bunu üzüldüm bak daha ilk başladığı zamanları hatırlıyorum uzun süre inanamamıştın iyide bunlar 2 yıl önce falandı pffff üzülmemeye çalış dicem ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bir sabah kalkıyorsun,güneşin doğduğunu fark ediyorsun. "Ulan güneş sensiz de doğuyormuş,o halde niye sana bu kadar ihtiyacım olduğunu düşünüyordum ki bugüne kadar" diyorsun ve bir güzel paketleyip eski sevgililer rafına kaldırıyorsun,sonra da biri gelip onu o raftan alıyor,daha mutlu oluyorsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 biri gelsin de montla sıç desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hello emptyness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mad şu an mantığım senin %100 haklı olduğunu savunuyor fakat.. Off ne bileyim kabullenemiyorum içinde bulunduğum acizlik mi denir yoksa ne denir onu bile bilmiyorum. Beynimin bir tarafı; kendini çok güçlü, bu olayları saçma, ve yarınların daha parlak ve madin dediği gibi güneşin onsuz da doğabileceğini söylüyor. Diğer tarafı ise "hadi len ordan sen onsuz yaşayamazsın" diyor. Bunları söyleyen mantığımla kalbim mi yoksa beynimin iki tarafı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 3 sene boyunca böyle düşündüm ve bunu söyleyenin g.tüm olduğunu fark ettim. o yüzden ne kadar çabuk atlatıp,g.tünden düşündüğünü görüp ne biçim bir insanım ben dersen o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 2 seneden sora böle harbi harbi ayrıldınız yani ? abi ne olduda ayrıldınız. kesin mi bitirdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 forever is a long time they say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha lan herkes biliyo mevzuyu bi benim haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 En iyisi yatmak.. Olması gerekenlerin olduğu ve olacağına vardığı bir hayatta, gecenin sabahı öperek uyandırdığı güne kadar bana ya uyku yok yada rüya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 MuDo son yazdığın yazıyu okuyunca VAAY BE ARKADAŞ Richard Gere'in Türkiye distribütörü bu adam tamamdır abi dedim. O nasıl edebi bir biçimde yazılmış bir posttur. Taktir ettim. kendimi aşk adamı bilirdim ama yok yok daa 40 fırın ekmek needed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oyy ne kdr faydasız oldugunu biliorm ama uuzuldum be..umarım cabuk geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Uyuma. Rüya görme riskin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hem de büyük ihtimalle onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 çok emo olacak ama bunları yaşamak da güzel. ^_^. Bunlarla gerçekten yaşadığının farkına variosun. Zor da olsa geçicektir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ouff mortis napptın yauvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Aslında zevkli bile olabilir lan. Valla bak. Aşağıda yazacaklarım tamamen benim kişisel görüşümdür. "Bitti." kelimesini söyledikten sonrası aslında o kadar kolaydırki. Önemli olan onu söyleyebilmek diye düşünürsün bazen. Ama çoğu zaman korkarsın. Tabi burada ayrılırken olan evreyi konuşmuyorum. Olay bittikten sonra kendi kendine bu durumu kabullendirebilme mevzusu hakkında konuşuyorum. Ben derim ki, sen madem o kelimeyi rahatça söyleyebilmişken unut gitsin. Her şeyi unut. Hani yapabilirmisin bunu bilmiyorum ama gerekirse umursama. Değmediğini anlıyorsun çünkü üzüntünün. Üzülüyorsun da eline ne geçiyor? Kendini harap edince ya da? Ne kazanıyorsun? Boşver gitsin. Sen geri kalan hayatını mutlu yaşa. Onun için çabala. Gerisi boş gerçekten. İnsan hayatı çok kısa. Ve bir daha gelmiyorsun hayata. O yüzden son nefesini verirken şöyle bir geçmişini, yaşadıklarını düşündüğünde "Güzeldi lan" gibi bir tepki verebilmelisin bence. Kimisine göre çok zor bu, kimisine göre de aşırı kolay. Hangi tarafta olmak istediğini sen seçeceksin elbette. Yolun sonuna geldiğinde o büyük oluşuma adım atarken son kez arkana baktığında "Güzeldi lan." mı demek istersin? Yoksa "Bu muydu?" mu demek istersin? Takma hiçbir şeyi kafana. Umursamaz ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar