Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 g00gledan copy paste yapınca plagiarism oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Savunmasını ben yazdırdım, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 geçmiş olsun babsi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ee gelişme var mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 6 ay uzaklaştırma verdiler bizim bi elemana. çok feci -.-' çocuk böle az serseri bişiydi acımadılar. ama mesela bizim sınıfta neşe erberkte mankenlik yapan bi arkadşımız var (ciddi manken meslek olarak yani). o etek altı bacaklarına kağıt koymak suretiyle kopya çekmişti. yakalandı. ceza almadı. almadıı gibi o sınavdan 60 aldı. ben ise aynı sınavdan 90 beklerken 15 aldım İSYAN LANNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kısaca özet geçeyim, yazılı savunmayı verirken birkaç soru falan da sordular tutanağa geçmesi için. alttan aldım onu yaptım bunu yaptım falan; bölüm başkanı baya bi iyi şeyler söyledi benim için "çok severim iyi öğrencidir, tutanağa geçsin" şeklinde. şimdi komisyon (2 kişi zaten) rapor yazacak, dekanlığa gönderecek. orada dekanlık toplantısında konuşulup rapordaki tavsiyelere göre ceza verecekler. bölüm başkanıyla karşılaştım bi de dün; "oldukça hafifletici sebepleriniz var, bir ceza verilmesi gerekiyor ama sanırım en hafif cezalardan biri olur" dedi. benim elimden çıktı sanırım iş artık, bekleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 İnş. olabilecek en küçük cezayla atlatırsın kenk. Ne kadar sevmesem de seni, içim el vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 mastırını falan etkilemez işallah aldığiın ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 en ufak ceza diyolarsa ya uyari veririler yad adonem basina atilmis uzaklastirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ufak mufak alcağın ceza bursu kesiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 uzaklaştırma olmaz da kınama olur, siciline işlemeyebilirler artı olarak ki süper atlatmış olursun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ZaugnaKhaldun said: 5 puanlık kopya çektim; teslim ettiğim kağıtta rahat 90 puan var, ama okumadı bile ÖRTMENİM 1 PUANI NERDEN KIRDINIZ YEAAAAAAAAAAAA diyen tiplerden lan bu zuaaaaaaaaaaa. 90 puanı var adamın ama yetmiyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 90'lık kağıdın varsa, neden kopya çekme ihtiyaci duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ara gazı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Çok güzel. Sonucu da yazarsın dimi buraya? Çekecekler açısından diyorum. Başkaları yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Zugna böyle zor durumdasın üzülüyosun falan diye hiç söylemek istemedim ama sen aslında sağlam bi dayağı hak ediyosun bu yüzden, biliyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 tabi olm, akıllı bir insanın yapacağı iş değil benim yaptığım bir de tabi kopyayla nasıl yakalandığım mevzusu var, anlatacağım kızılcık sopası varsa elinizin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sen anlat, ben sopayı alıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya şöyle ki, sınavı aldım ben (4 sayfa mı ne), bütün sorular tanıdık gelio zaten, çok ii çalışmışım. başladım yapıyorum, 3. sayfada soruyla karşılaştım, 17 puanlık soru, 10 puanlık bölümünü yaptım kalanı için kopya kağıdını çıkarttım. buraya kadar sorun yok; ama sınav kağıdındaki bütün sorular aklımda oldugu ve hemen yapmak istediğim için kopyayı kaldırmayıp sınav kağıdının altına koydum (hayvanlık 1) sayfanın sonuna geldim sınav kağıdında, sıra başında hoca var bizim sıraya bakıyor. "ben sayfayı da çeviririm, kopya da gözükmez" dedim, sayfayı çevirdim hoca kağıdın altındaki kopyayı gördü (hayvanlık 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 "kopya camiası için bir felaket" - ny times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 "Din dersinde kopya çekerken yakalanan çocuktan beri böyle bir rezalet görülmemişti" - Clark Kent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 kızılcık sopası ne ki, kırk katır ya da kırk satır falan lazım, ya yeminle torunlarına anlatacağın türde ibret verici bir salaklık. olayın başından beri söylüyorum, gereken yerde herkes üstüne gelmişken bi kere daha vurgulamak istedim agsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 "Çancıların Kralı" Bir Yiğit Arda Filmi 15 Ocakta Sinemalarda Baş rolde, Yiğit Arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Haybeye mi çektin bi de kopyayı? Bari hak yolunda çekseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar