Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya o ye

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

6 ay uzaklaştırma verdiler bizim bi elemana. çok feci -.-' çocuk böle az serseri bişiydi acımadılar.

ama mesela bizim sınıfta neşe erberkte mankenlik yapan bi arkadşımız var (ciddi manken meslek olarak yani). o etek altı bacaklarına kağıt koymak suretiyle kopya çekmişti. yakalandı. ceza almadı. almadıı gibi o sınavdan 60 aldı. ben ise aynı sınavdan 90 beklerken 15 aldım İSYAN LANNNNNNNNN
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca özet geçeyim,

yazılı savunmayı verirken birkaç soru falan da sordular tutanağa geçmesi için. alttan aldım onu yaptım bunu yaptım falan; bölüm başkanı baya bi iyi şeyler söyledi benim için "çok severim iyi öğrencidir, tutanağa geçsin" şeklinde.

şimdi komisyon (2 kişi zaten) rapor yazacak, dekanlığa gönderecek. orada dekanlık toplantısında konuşulup rapordaki tavsiyelere göre ceza verecekler.

bölüm başkanıyla karşılaştım bi de dün; "oldukça hafifletici sebepleriniz var, bir ceza verilmesi gerekiyor ama sanırım en hafif cezalardan biri olur" dedi.

benim elimden çıktı sanırım iş artık, bekleyeceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle ki,

sınavı aldım ben (4 sayfa mı ne), bütün sorular tanıdık gelio zaten, çok ii çalışmışım.

başladım yapıyorum, 3. sayfada soruyla karşılaştım, 17 puanlık soru, 10 puanlık bölümünü yaptım kalanı için kopya kağıdını çıkarttım.

buraya kadar sorun yok; ama sınav kağıdındaki bütün sorular aklımda oldugu ve hemen yapmak istediğim için kopyayı kaldırmayıp sınav kağıdının altına koydum (hayvanlık 1)

sayfanın sonuna geldim sınav kağıdında, sıra başında hoca var bizim sıraya bakıyor. "ben sayfayı da çeviririm, kopya da gözükmez" dedim, sayfayı çevirdim hoca kağıdın altındaki kopyayı gördü (hayvanlık 2)
Sosyal ağlarda paylaş

kızılcık sopası ne ki, kırk katır ya da kırk satır falan lazım, ya yeminle torunlarına anlatacağın türde ibret verici bir salaklık. olayın başından beri söylüyorum, gereken yerde herkes üstüne gelmişken bi kere daha vurgulamak istedim agsfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...