Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Austria Wien / 19.12.2007

toggie

Öne çıkan mesajlar

FromTheHell said:
hatta arkadaşımın bi lafı var lincoln için;
"LAN BEN DAHA ÇOK GİYDİM LİNKOLN FORMAMI LİNKOLNDEN"
lol iyiymiş. yalnız galatasaray yönetimi olaya bi müdahale etmeli. bu ne ruhsuzluk, ne stratejisiz futbol oynamaktır böyle. tebrikler gs ye tabi, tamamen balla da olsa çıktı mı çıktı.. başarılar soraki turda.
Sosyal ağlarda paylaş

işi yine terbiyesizlikten terbiyesizliğe koşturmuş bazılarınız.

2 kişiyi yaktım aranızdan haberiniz olsun.

10 senedir de bi maçın yarısında uyuyup sabaha şok olmuyordum. bordo 3-2 kazanmış vay be. gs de wien'e 1 gol bile atamamış helal olsun. yalnız pan-bor maçında yunan ekibinin ikinci golü jeneriklik. ne vurmuş amcam.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bir de bala mala çıktı eyvallah da, takım toparlanır iyi oynamaya falan başlar yürür giderler belki belli olmaz ki? izleyip görmek lazım. şans yardımıyla çıktılar orası kabul ama bundan sonra olacakları bilemeyiz. çok aşırı über takımlar yok uefada b.m hariç
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen Mumu'ya katılıyorum; mucizevi bir çıkış oldu ama bir sonraki turda Hakan Balta oynayabilecek, sakatlar düzelecek, belki yeni transfer yapılır, belki takım form tutar. Ve o zaman turu geçersek gruptan şansımızla çıkmış olmamız hiç bir anlam ifade etmeyecek, anımsanmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
yahu bir de bala mala çıktı eyvallah da, takım toparlanır iyi oynamaya falan başlar yürür giderler belki belli olmaz ki? izleyip görmek lazım. şans yardımıyla çıktılar orası kabul ama bundan sonra olacakları bilemeyiz. çok aşırı über takımlar yok uefada b.m hariç

şans+tff ile ligde birinci.
Sosyal ağlarda paylaş

leverkusen geldı onu elersek hamburg - zurih maçının galıbı gelicek büyük olasılık hamburg yener orayı, leverkusen formda baya turu geçiğ geçmeme tahmini yapmak çok zor çünkü maça 2 buçuk ay var ve bir sürü sakat iyileşecek form tutucak olanlar var formdan düşücek olanlar var belki transferler gelebilir. İzleyip görücez..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...