quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 edit : cift msj yalnıslıkla [Bu mesaj quamor tarafından 14 January 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 telekomun bu komünikasyon işlerini bırakıp mandıra falan açması lazım artık. süt satsın, yoğurt satsın, ne bileyim tereyağ satsın ama şu komünikasyon işlerini altından kalkabilecek birilerine bıraksın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 mezbaha da açabilir. o işi de iyi becerebilir bak...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 telekomun bu işte suçu ne şunu düşünün birde acaba bu devlet telekoma son 5 yıldır hiç yatırım yapıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Telekom devlete yatırım yapsın asıl. Neriye gidiyo o paralar.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 devlet telekomun kazandığı bütün paraya el koyuyor zaten o yüzden yatırım olarak harcanacak para kalmıyor yoksa telekomun bir yıllık hemde net karı ne kadar biliyormusun tam 1.5 milyar dolar devlette zorda ne yapıyor bakıyor telekom var sövüşlemeye devam ediyor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Sufi, 14 January 2004 17:09 tarihinde demiş ki: telekomun bu komünikasyon işlerini bırakıp mandıra falan açması lazım artık. süt satsın, yoğurt satsın, ne bileyim tereyağ satsın ama şu komünikasyon işlerini altından kalkabilecek birilerine bıraksın. Kesinlikle +1[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kokoreç satsın telekom en guzeli. lol[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Issizligin bu kadar cok oldugu, nufusu kalabali kve bu nufusun cogunun aclik sinirinda yasadigi bir ulkede internete yatirim beklememek lazim. Internetten önce ilgilenilmesi, düzeltilmesi gereken tonla konu var. Bu kadar bencil olmayin. Ayrica interneti kullanabilen yada daha genis tutalim sayiyi bilgisayar kullanabilen insan sayisinin bu kadar az oldugu bir ülkede, bilgisayar hala ulke nufusunun cogu tarafidnan luks olarak goruluyorken fiyatlar da ucuzlayamaz hatt a belki bu fiyatlara ucuz bile diyebiliriz. Hersey tozpembe degil, bencil dusunmemek lazim.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 tabi, o yuzden turk telekom her yil dunyanin en cok kar eden firmalari arasinda degil mi ? e$ek yukuyle para kazaniyo adamlar bizim sirtimizdan. valla ondan sonra cikip "daha onemli meseleler var" diye savunan insanlari anlayamiyorum ben...[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bencillikle alakası yok o bakış açısıyla yaklaşırsak hiç kalkınamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Adiemus bişey bilmediğin belli oluyo. Öyle gelip burda Hede hödö yapmakla olmuyo. Yanlış anlama sinirim sana değil. Ama burda gelipde Ülkenin bazı standartlarından bahsederek Türk Telekom gibi yılda tonla para kazanan ve işini adam akıllı yapamayan bi kurumu koruman saçma. Söke söke paramızı alıyorlar, Söke söke hizmetimizi vericekler. Okadar.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 telekom, bize paramız karşılığı hizmet veren (vermesi gereken) bir şirket. devlet elinde olması, devletin başka daha büyük sorunları olması bizim hizmet almamızı etkileyemez. parasını ödüyoruz, karşılığını almak zorundayız.[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+ Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU Dogan lvl50 The Bard RR3+ Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ben avrupa standartlarında hizmet istiyorum hehe nede olsa adamarın 2mbit bağlantısına verdiği paradan daha fazla para verip 64/16 alıyoruz lol be..Hala bide iyimse olup savunmaya çalışanlar var, hakediyorsunuz ozaman ne diyim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Adiemus sana ttnetlen ilgili açılmış her topici okumanı öneriyorum doğruyu kendin bulacaksın zaten.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 telekom a.k.a altın yumurtlayan tavuk. ![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bugün internette bi gariplik var mı sizde de?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Anarchy-Online anasayfası ve launcherı çalışmıyor dün akşamdan beri. Diğer tüm Amerika kaynaklı siteler çalışıyor. Acaba problem sitedemi diye işyerinde denedim Buradaan uydu çıkışımız var Fransa üzerinden burada problem yok.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Absolut, 15 January 2004 12:20 tarihinde demiş ki: Bugün internette bi gariplik var mı sizde de? hergün varda :) Bugün kazaada 20 kb la download ediyordum??? ne iş anlamadım lol :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 çok dalgalanıyo bugün pingler, bi 200 alıyorum bi 600, çok oynak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ne zaman adam gibi cali$ti ki...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 türkiyede internet öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: lord_gorthaur, 15 January 2004 19:34 tarihinde demiş ki: türkiyede internet öldü oraya haber geç geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 9 tane 300+ ardından 1 tane 500+... İki gğn önce 9 tane 300+ ardından 1 tane loss oluyordu. Gelişme var hehe.. Tabi iki ay önce aynı yere 100+ civarı ping atıyorduk... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 google pingliyorum 150-170 falan çıkıor oldukça iyi diyebilirim.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar