Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisi Cikislari

Adiemus

Öne çıkan mesajlar

telekomun bu komünikasyon işlerini bırakıp mandıra falan açması lazım artık. süt satsın, yoğurt satsın, ne bileyim tereyağ satsın ama şu komünikasyon işlerini altından kalkabilecek birilerine bıraksın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom devlete yatırım yapsın asıl. Neriye gidiyo o paralar.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

devlet telekomun kazandığı bütün paraya el koyuyor zaten o yüzden yatırım olarak harcanacak para kalmıyor yoksa telekomun bir yıllık hemde net karı ne kadar biliyormusun tam 1.5 milyar dolar devlette zorda ne yapıyor bakıyor telekom var sövüşlemeye devam ediyor onu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 14 January 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
telekomun bu komünikasyon işlerini bırakıp mandıra falan açması lazım artık. süt satsın, yoğurt satsın, ne bileyim tereyağ satsın ama şu komünikasyon işlerini altından kalkabilecek birilerine bıraksın.

Kesinlikle +1[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Issizligin bu kadar cok oldugu, nufusu kalabali kve bu nufusun cogunun aclik sinirinda yasadigi bir ulkede internete yatirim beklememek lazim. Internetten önce ilgilenilmesi, düzeltilmesi gereken tonla konu var. Bu kadar bencil olmayin.
Ayrica interneti kullanabilen yada daha genis tutalim sayiyi bilgisayar kullanabilen insan sayisinin bu kadar az oldugu bir ülkede, bilgisayar hala ulke nufusunun cogu tarafidnan luks olarak goruluyorken fiyatlar da ucuzlayamaz hatt a belki bu fiyatlara ucuz bile diyebiliriz. Hersey tozpembe degil, bencil dusunmemek lazim.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

tabi, o yuzden turk telekom her yil dunyanin en cok kar eden firmalari arasinda degil mi ? e$ek yukuyle para kazaniyo adamlar bizim sirtimizdan.
valla ondan sonra cikip "daha onemli meseleler var" diye savunan insanlari anlayamiyorum ben...[signature][hline]I look inside myself and
see my heart is black

Sosyal ağlarda paylaş

Adiemus bişey bilmediğin belli oluyo. Öyle gelip burda Hede hödö yapmakla olmuyo. Yanlış anlama sinirim sana değil. Ama burda gelipde Ülkenin bazı standartlarından bahsederek Türk Telekom gibi yılda tonla para kazanan ve işini adam akıllı yapamayan bi kurumu koruman saçma.

Söke söke paramızı alıyorlar, Söke söke hizmetimizi vericekler. Okadar.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

telekom, bize paramız karşılığı hizmet veren (vermesi gereken) bir şirket. devlet elinde olması, devletin başka daha büyük sorunları olması bizim hizmet almamızı etkileyemez. parasını ödüyoruz, karşılığını almak zorundayız.[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben avrupa standartlarında hizmet istiyorum hehe nede olsa adamarın 2mbit bağlantısına verdiği paradan daha fazla para verip 64/16 alıyoruz lol be..Hala bide iyimse olup savunmaya çalışanlar var, hakediyorsunuz ozaman ne diyim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Adiemus sana ttnetlen ilgili açılmış her topici okumanı öneriyorum doğruyu kendin bulacaksın zaten.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Anarchy-Online anasayfası ve launcherı çalışmıyor dün akşamdan beri. Diğer tüm Amerika kaynaklı siteler çalışıyor. Acaba problem sitedemi diye işyerinde denedim Buradaan uydu çıkışımız var Fransa üzerinden burada problem yok.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 January 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
Bugün internette bi gariplik var mı sizde de?

hergün varda :)
Bugün kazaada 20 kb la download ediyordum???

ne iş anlamadım lol :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

9 tane 300+ ardından 1 tane 500+... İki gğn önce 9 tane 300+ ardından 1 tane loss oluyordu. Gelişme var hehe..

Tabi iki ay önce aynı yere 100+ civarı ping atıyorduk...

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...