eregorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yuh diom baska bisi demiom... : WoW PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bi kutu wow esyasi+karakterinin minyatur biblosuyla geliyo bu ayrica, vardi bi yerde konusu videolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Çok ucuzmuş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 açılmıştı böyle bir başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Notburka verilmez o kadar yazıktır, günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 notbukun ne kötülüğü varmış hehehe. elektrik kesildiğinde pat diye bilgisayar kapanmıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 alakasız ama wow pc diyince aklıma benim pcdeki sorun geldi wow y tam ekran oynadıgımda sorun yok faket bazen alt+tab yada exit yaptıgımda makine restart atıyor lakin windowed modeda hic sorun yasamadım nedeni nedir bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Kaç tane sattıklarını öğrenmek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Elektrik kesintilerinde 60+$ alacağımız bir UPS ile masaüstü bilgisayarın da en az 15 dakika (monitör ve güç kaynağına göre değişir) açık kalmasını sağlayabiliriz. Ayrıca ani voltaj değişimlerinde de bir hayli iş görüyor. Şahsen kullanıyorum ve mutluyum. ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?43,2999126 açılmıştı be dayı. keşke bi aratsaydın adını xps diye. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Çok güzelmiş bea, sistemi de çok iyi 2 gb ram, 512lik süper bi ekran kartı takmışlar. Da yine de 4.500 dolar ne demek ya, oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 savurucak param olsa alırdım şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aramil said: Elektrik kesintilerinde 60+$ alacağımız bir UPS ile masaüstü bilgisayarın da en az 15 dakika (monitör ve güç kaynağına göre değişir) açık kalmasını sağlayabiliriz. Ayrıca ani voltaj değişimlerinde de bir hayli iş görüyor. Şahsen kullanıyorum ve mutluyum. ahanda her ups, her elektrik kesintisi koşulunda işe yarayacak diye bir nokta yok. kıbrıs'ta benim işime yaramamıştı. ups'ye rağmen psu patlamıştı bir de. ayrısa sen diyorsun "15 dakika", ben diyorum "en az 1 saat". raidlerde felan bile can kurtarıcı oluyor. ha elbette laptoplara karşı bir önyargı var o kaçınılmaz, ama pilleri olması gerçekten bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sizin orda modemler buharla mı çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 laptop übermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Cons said: sizin orda modemler buharla mı çalışıyo usb ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar