Lethious Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yav said: Köpek en iyi yardımcı oyuncu oscarını almalı bence :P Ne yakışıklı bir köpekti öyle yavrum ya teytey bencede. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bence 28 gun sonra nin, daha cok para harcanmis versiyonu. Will Smith rolune uygun bir secim. Bir noktadan sonra gene bende tavana duvara bakma istegi dogurdu. Sonu havada kaldi gerci, haydi koloni kurduk kurtulduk artik gelselerde bisi olmaz. 588milyon zombi+zombi kopeklerinden bahsediyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Filmin HD'si gece çıkınca hemen çekip izledim. Öncelikle film gerçekten huzursuz edici. Acaip tırstım, böyle bir olay olsa ne bok yeriz diyede düşündüm yine tırstım. Filmin yönetmenliği MUAZZAMDI. İnanılmaz iyi kamera kullanımı vardı. Görsel şölendi benim için. Film ve kitap arasında ki farklara gelirsek... Önceki sayfalarda kitabın sonunu ve kitabın genel seyrini yazmışsınız. Evet kitap ile birebir gitseydi film diğer popüler zombie filmlerinden ayrılırdı. Daha iyide olabilirdi AMA bence bu haliylede güzel olmuş. Şunu belirteyim ki ben 28 Days Later'ı ve devam filmini izlemedim. O yüzden karşılaştıramıyorum. Ama film bu haliyle güzeldi. Filmin sonu hakkında: Filmin sonu Filmin sonu ise Signs'a benzetilmeye çalışılmış. Filmin sonunda ilahi gücün oraya buraya serpiştirdiği işaretler birden ortaya çıkıyor ve karakterimiz dinsizken "doğru yolu" buluyor. Signs'da bu başarılı işlenmiş ama bu filmde işlenememiş. O işaretleri filme iyi yedirememişler. Will Smith'in kızının "look at the butterflies" demesi işaret vermekten çok çocuğu piskopatlaştırmış. Ulen sağda solda zombie'ler var hala "butterflies!". İşaret yerleştirelim diye zorlamışlar. Kadında sakin ve mantıklı görünürken birden din olaylarına girdi, oda piskopatlaştırdı. Hepsi Signs gibi beklenmedik ilahi son'a hazırlık olsun diye ama akıllıca uygulanamamış. Genel olarak bir görsel şölen, sürükleyici, sıkmayan, zevkli bir filmdi. Sadece konuyu bağladıkları yer farklı olsaydı daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Red said: filmde zaten 2 kişi var biri de kopek.sen kopek öldü diyosun hey allam sanki kafasını koparıoar kopegin Ahahahahaha ben bu mesajı görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ha ayrıca yönetmen ve yapımcı bariz adamın bomboş bir New York'ta yalnız canlı kalma savaşı fikrine tav olmuş. Amaçları görsellik. Ve: ...... muhtemelen kitapta ki konuşan akıllı zombie'ler fikri hoşuna gitmemiş, kafasında canlandıramamış. Daha vahşi bir zombie portresi çizmeye karar vermiş. Şimdi kitaba göre bir senaryo oluşturdumda kafamda, çok çılgın bir iş çıkabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitaptakiler akıllı zombi değil vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitabı okumadım ama film görsel olarak baya doyurucuydu. Makyajlar falan çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 geçen bu filmle ilgili çok garip bir rüya gördüm Virüs yayıldıktan sonraki zamanda geçiyordu rüyam.Siyahi bir kadındım rüyada,onra başka bir kadınla karşılaştım karşılaşmadan sonra shemale olduğumu öğrendim öbür siyahi kıza tecavüz ettim. kısaltmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Filmin alternatif sonu nete düştü. Sürekli siliniyor tabi ama buda silinmeden girin bakın. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/184699.html Bu sonda Will Smith yaşıyor ama Vampirlere/Zombie'lere daha çok insani yön eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Süper kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 omega man ne ya ne kötü isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Dandik olmuş ya alternatif son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Quel-Thul said: omega man ne ya ne kötü isim incil muhabbeti o ya. alpha - omega falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bu sonla bitseydi devamı gelir derdim öyle bitmiş çünkü ama normal son daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 noluyo alt. ending'de biri spoilerda anlatabilirmi? izleyemiyorum işteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bu bizim karaoğlanın kaçırdığı yaratık vardı ya işte onu geri istiyo o yaratıkların başı kafasıyla camı kırarken falan onun sevgilisi çıkıyo kaçırıdığı yaratık onu alıyolar gidiyolar bunlarda sonra arabayla uzaklaşıyo bizim kara oğlanın sürekli verdiği radyo mesajını hatun okurken bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 KARAOĞLAN iyiymiş hahahahaah bu arada omega man eski filmin adı, izlemeyin baya kötü yani bir önceki i am legend uyarlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ahanda Alternatif Son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 iyiki değiştirmişler bu kadar kötü sonda olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 iki son da birbirinde kötü. oturup düşünsem bu kadar güzel katledemem bi kitabı.helal olsun hölivuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kitapta ne oluyor ki sonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bildiğim kadarıyla kitap sonu o sonradan gelen kadınla cocuk aslında akıllı vampirler ve bizim elemanı öldürüyolar ama kitapdaki eleman asker değil 18 yaşında ergen bi genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ya kitapla farkı sonunda değil sadece, toptan farklı...o yüzden şimdi direk kitabın sonu söylense bile çok bişey ifade etmeyebilir. arkadaş hacıladığı için bakamıyorum da şu an :P ama o "i am legend" lafının geldiği yer tamamen farklı mesela.adamı dumur ediyo orası biraz kitapta. adamınbiri said: bildiğim kadarıyla kitap sonu o sonradan gelen kadınla cocuk aslında akıllı vampirler ve bizim elemanı öldürüyolar ama kitapdaki eleman asker değil 18 yaşında ergen bi genç ne ergen genci ya?sonuda öyle değil kitapta tam olarak... kitabın sonunu anşlatmanın pek bi anlamı yok gerçi.çok farklı olduğu için kitabı olduğu gibi anlatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kitap baya bi felsefik bitiyor aslen, böyle vurdu kırdılı bariz bi sonu yok. ha tabi bi sonu değil heryeri farklı. kitap sonu adamımız ergen bi genç değil- evli çocuklu bi birey. gelen kadının yanında velet de yok. kadının özelliği vampir olması ,ama güneşe çıkamayıp kafayı yiyenlerden değil. tabi başta bunlar da güneşe çıkamıyor ama beyinleri çalışıyor az çok. bunlar bi casus yolluyolar adamımıza-ki bu o kadın oluyor. sonra bi zamanda da adamın evi basıp götürüyolar kendi üslerine. ki kitabın en harika bir bölümü de burada geçiyor ve olay oldukça felsefik bir boyut kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sinemaya yeni bir fransız filmi gelmiş, iym löjand.. alternatif akımın temsilcilerinden bir yapım. nihilizmi şehir yaşamı ile öpüştürmüşler ve ortaya ıssız şehirde bir yaz akşamı portresi çıkmış adeta.. başrollerde amerikan asıllı fransız siyahi aktör lövilli smitty gibi geyiklerini yaptığımız filmdir kendisi. tabii i am lejand. yolunu kaybetmiş ruhlarla tanrıyı dinleyip kendisini bir aracı, bir yol gösterme aracı olarak gören zencinin filmi. alternatif son ise berbat. bi kere öyle efsane olunmaz. kimse de ona efsane falan demez. filmin adı da i'm legend olmaz. olsa olsa i'm monsterlover falan olur. anca.. bir de millet şehirin ıssızlığından etkilenmişken ben sadece yaratıkların olmasından gerildim biraz. boş şehirden güzel bişi var mı yahu? keşke bi çekip gitseniz istanbuldan da bana bıraksanız şehri. en azından bi sene falan? hıı.. ne dersiniz. antalya'ya falan inin işte, bodrum'da küçük bi balıkçı köyünde yaşayın. ne biliim.. gidin, kaybolun be! cennet gibi bir ortama sahip filmdi vallahi (yaratıkları saymazsak tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar