Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am Legend

eregorn

Öne çıkan mesajlar

kitapla alakasız değilmiş aslında film ( kitabı okumadım tam bilmyiorum ) ancak. filmin çekiliş süreci 10 seneyi buluyor. caste karar verme, yönetmene karar verme, çıkış tarihine karar verme derken, tüm prodüksiyon değişiyor haliyle ve kitaptan uzak bir film ortaya çıkıyor. holivud yapmış yine yapacağını. ticari kaygı güdülmeden çekilseymiş bundan en az 10 kat daha iyi bir film çıkarmış kanaatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Film Hakkında

Will Smith abimizin tuzak kurduğu ve kendisine tuzak kurulduğu kısım film için filmin dönüm noktasıydı bence. Sonrasında ya sıradanlaşacaktı, kötüleşecekti ya da seyirciyi ekrana kitleyecekti. Pek başaramadı. En azından benim için. Hem bilim-kurgu hem de gerilim/korku açısından bir üstünlük yoktu, pek oldu bittiye geldi sanki.

Rezil bir film de değildi yalnız. Sadece sıradandı.
Sosyal ağlarda paylaş

@di

ULAN SPOİLER BEAAA!!!!!

Yeni olduğun için açıklayayım, bu tür filmin gidişatını ortaya çıkaran yorumlarda bu kısımları spoiler'a forumda koyuyoruz ki, izlemeyenler için film babalara gelmesin. Bu topicte 50 kere oldu bu olay bu film çoğu kişi için yalan oldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

bu topice yorum yaptımmı hatırlamıyorum ama 1 ay once falan izledim.çok zombili viruslu film izledim ama bence en iyisi buydu.öyle cok action yok ama yeterince gerilimi var.biraz daha uzun olsaydı güzel olurdu doyamadık filme ama 2. film olsun isterim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...