BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Filmde banyo iPod speakerları,iPod araç kiti,iMac monitörler,Apple notebooklar derken artık Apple egemenliği heryerde de demedim değil =]. iLegend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bence şu hayatta kalma hikayesini her filmde çok kısa kesiyorlar yani adamın dünyada yanlızken günlerini nasıl geçirdiğine biraz daha inmeleri lazım her filmde kısa oluyor bu bölüm ben mi yanılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kitapla alakasız değilmiş aslında film ( kitabı okumadım tam bilmyiorum ) ancak. filmin çekiliş süreci 10 seneyi buluyor. caste karar verme, yönetmene karar verme, çıkış tarihine karar verme derken, tüm prodüksiyon değişiyor haliyle ve kitaptan uzak bir film ortaya çıkıyor. holivud yapmış yine yapacağını. ticari kaygı güdülmeden çekilseymiş bundan en az 10 kat daha iyi bir film çıkarmış kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 vampir olmalarını tercih ederdim ben en azından akıllı falan olurlardı bide sıpoylır birkaç kurşunla ölen mutantlar jipe kurşungeçirmez cama kafagöz girip haraslıyorlar bana saçma geldi vampi olsa kaldırır vurur yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Herşeye rağmen Will Smith çok güzel oynamış, tebrik edesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi,ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 imax geyigi nedir gazetelerde imax salonlarında yazıo 3d fln degil herhalde dmi? ya da harry potter gbi gostermelik bsi mi yapmıslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 son sahnenin daha uzun sürmesini beklerdim ben aksiyon azdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Madcat said: son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi,ötesi yok. oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 is it another "post-apocalypse zombie movie"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 filmi begenmedim, kitabini okumamistim gerci ama ne bilim, sanki bole yarim yamalak bitti gibi geldi bana.. ama will smith cok guzel oynamis.. son olarak da fragmani gercekten harika filmin.. hatta filmden daha guzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Madcat said: son zamanlarda izlediğim en kötü filmdi,ötesi yok. Haklıdır. Hak veriyorum. Tüm filmide zaten Will Smith in oyunculuğunu değerlendirmek için izledim. Yeni filmimde oynatabilirimde. Düşünmüyor değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 nuwanda said: imax geyigi nedir gazetelerde imax salonlarında yazıo 3d fln degil herhalde dmi? ya da harry potter gbi gostermelik bsi mi yapmıslar? yok normal 2d gösterim ama normal sinemadan çok daha kalite goruntu oluyo imaxte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 mulgear6 said: is it another "post-apocalypse zombie movie"? yes, tho one of the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bob Marley müzikleri dışında berbat bir film, ayrıca B. M. seven bir insan bu kadar iç kapayıcı bir film yapar mı yaw? Bob amcam da beğenmezdi bence filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Adam New York'da tek yaşıyor,ben bazen evde tek kalsam bunalıyorum.Bence iç karartıcı olması pek anormal olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 süründüğü sahnede nasıl gerildim anlatamam.salona baktım yanımdak i arkadaşımdan yiyişken çiftlere kadar bi gerilim bi nefes tutma, koş ulan koş kalk koş tepkileri gırla.aman diyim gayet başarılı bir sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İzlenir ama şahane değil. Zombie filmi işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ben gerçekten çok sevdim,sinemayı beklediğime değer mi? Bence değer :) SAM Sam'e acaip üzüldüm bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Film Hakkında Will Smith abimizin tuzak kurduğu ve kendisine tuzak kurulduğu kısım film için filmin dönüm noktasıydı bence. Sonrasında ya sıradanlaşacaktı, kötüleşecekti ya da seyirciyi ekrana kitleyecekti. Pek başaramadı. En azından benim için. Hem bilim-kurgu hem de gerilim/korku açısından bir üstünlük yoktu, pek oldu bittiye geldi sanki. Rezil bir film de değildi yalnız. Sadece sıradandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 @di ULAN SPOİLER BEAAA!!!!! Yeni olduğun için açıklayayım, bu tür filmin gidişatını ortaya çıkaran yorumlarda bu kısımları spoiler'a forumda koyuyoruz ki, izlemeyenler için film babalara gelmesin. Bu topicte 50 kere oldu bu olay bu film çoğu kişi için yalan oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Biliyorum ne olduğunu ne işe yaradığını da o kadar da spoiler'lık bir durum yoktu mesajımda. Koymadım o yüzden. Tüm topik biriktirmişsin geldin yeniyim diye bana patladın. Gücün mü yetmedi ötekilere nedir. Ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ahahah alakası yok, ben çoktan izlemiştim zaten neyse ki... baya da bi spoiler var, mod nerde ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
~connie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 güzel bi film..izlemeyenlere şiddetle öneririm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bu topice yorum yaptımmı hatırlamıyorum ama 1 ay once falan izledim.çok zombili viruslu film izledim ama bence en iyisi buydu.öyle cok action yok ama yeterince gerilimi var.biraz daha uzun olsaydı güzel olurdu doyamadık filme ama 2. film olsun isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar