Garadia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 bilmiorum izliyeniniz varmı ama benim baya hosuma gitti.. özellikle esas olanın etrafı süzmesi ayrı bi hos olmus. yorumlar?
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 hehe ben o reklamı 2 yıldır görüyorum mükemmel bi reklam :)[hline]Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Pepsi reklamları her zaman hoşuma gitmiştir. Bu da flaşlar arasında bence.
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 süper reklam...Sinemalarda önceden yayınlanıyordu...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 bu arada aklıma geldi baska konu acmadan soruyım bari.. aranızdan birileri Gag'a reklam gönderdimi? yada hic böle bi projeleri varmı?
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 İlk başlarda hoş geliyordu da sinemalarda herhalde bir yıldır her film öncesi izlemek sıktı. Hemen her hafta bir filme gittiğim düşünülecek olursa cidden baydım ben o reklamdan.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Bi ara baydırana kadar vermişlerdi her film oncesi :)[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Ben denedim harbidende öle bi şekil çıkıo bayağı güzel... Aslında reklamcıya gidip çıkartmasını yaptıracaktım o şeklin arabaya yapıştırmak için sonra vazgeçtim...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Valla hala veriyorlar, yani en azından bu hafta verdiler :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Ehehe güzel reklam... Pepsi reklamları gerçekten güzel oluyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 güzel ve ilginç yapmışlar. ilk başta alla alla yanlış filme mi geldim dedim. o derecec kaliteli.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 nasıl birşey reklam tarif eder misiniz ya da indirmek için bi link falan var mı[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: XaeroFarb, 22 Ocak 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Ben denedim harbidende öle bi şekil çıkıo bayağı güzel...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] HÖBÜZEA ? :-o[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Öne çıkan mesajlar