Garadia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 bilmiorum izliyeniniz varmı ama benim baya hosuma gitti.. özellikle esas olanın etrafı süzmesi ayrı bi hos olmus. yorumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 hehe ben o reklamı 2 yıldır görüyorum mükemmel bi reklam :)[hline]Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Pepsi reklamları her zaman hoşuma gitmiştir. Bu da flaşlar arasında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 süper reklam...Sinemalarda önceden yayınlanıyordu...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 bu arada aklıma geldi baska konu acmadan soruyım bari.. aranızdan birileri Gag'a reklam gönderdimi? yada hic böle bi projeleri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 İlk başlarda hoş geliyordu da sinemalarda herhalde bir yıldır her film öncesi izlemek sıktı. Hemen her hafta bir filme gittiğim düşünülecek olursa cidden baydım ben o reklamdan.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Bi ara baydırana kadar vermişlerdi her film oncesi :)[hline]Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde.... n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Ben denedim harbidende öle bi şekil çıkıo bayağı güzel... Aslında reklamcıya gidip çıkartmasını yaptıracaktım o şeklin arabaya yapıştırmak için sonra vazgeçtim...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Valla hala veriyorlar, yani en azından bu hafta verdiler :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Ehehe güzel reklam... Pepsi reklamları gerçekten güzel oluyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 güzel ve ilginç yapmışlar. ilk başta alla alla yanlış filme mi geldim dedim. o derecec kaliteli.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 nasıl birşey reklam tarif eder misiniz ya da indirmek için bi link falan var mı[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: XaeroFarb, 22 Ocak 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Ben denedim harbidende öle bi şekil çıkıo bayağı güzel...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] HÖBÜZEA ? :-o[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar