Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razienz niye Yörünge dışı?yada userlarin tavrı.

newdonis

Öne çıkan mesajlar

öm'den değil de forumun ortasında hakaret üstüne hakaret eden, zegna'nın o başlıkta dediği gibi bunu tekrarlayan kimseden mod yapılırken; ünlem düzgün çalışmadığından öm ile uğraşıp ancak mesajını editletebilirken; konu modu da "benim yetkim yok genel yöneticiye başvur" derken, genel yönetici de kanıt isteyince alan modunun editlediği mesajı gösteremezken; sonuçta yaptırım uygulanmazken ve yapanın yanına kar kalırken yaptığı, herkesle anladığı dilden konuşmak lazım diye bir düşünceye varasım geliyor.

razien'in öm olaylarını bilemem ama evet, forumda bir "saldırıp sonra guardın yanına kaçma" olayı belirdi. bu olay da böyle birşeyse şayet şaşırmam doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
newdonis said:
ve bu hakaretlere karşı razien,onurlu ve gururlu bir insan gibi bu arkadaşları sahalara davet etmiş

peki senin bu onurlu ve gururlu razien banlandiginda neden yeni bir accountla siteye mesaj atmaya devam etti

çünkü burası bir internet forumu,arkadaşlık ortamı degil.
istenmeyen kişinin gurur yapıp bir daha donmemesi arkadaşlık ortamında olur,benim şahsi fikrim onu banlıyanların yanına kar kalmasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Yazdığım mesajı istediğin gibi algılayabilirsin, umrumda değil açıkçası.
Neden sonuç ilişkileri kuramayan bir insan gelip kurallara aykırı bir konsept içinde 30 satır ayar vermeye çalışırsa o adamın aklından şüphe ederim ben.
Razien in "tahrik" edilmesinin sebebi burda 2. sınıf misyonerlik yapmaya çalışmasıydı kaşının üstündeki sürme değil. Razien o kedi resmi yüzünden veya benim "prezervatif reklamı" hakaretim yüzünden tahrik olup banlenmedi, banlendikten sonra gelip yaptığı yanlışları es geçip olayları çarpıtarak açmaması gereken bir topici açtığı için tahrik edildi. Hayat böyle malesef, sen kedine çeki düzen veremezsen toplum verir.
said:

o çeki düzeni forumda sanal hayatta veremezsin buna kafan basmıyormu?sen delikanlı ve sözlerinin arkasında olan bir insansan o adam seni davet ediyorsa gider yüzüne edersin o büyük hakaretlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...