Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 öm'den değil de forumun ortasında hakaret üstüne hakaret eden, zegna'nın o başlıkta dediği gibi bunu tekrarlayan kimseden mod yapılırken; ünlem düzgün çalışmadığından öm ile uğraşıp ancak mesajını editletebilirken; konu modu da "benim yetkim yok genel yöneticiye başvur" derken, genel yönetici de kanıt isteyince alan modunun editlediği mesajı gösteremezken; sonuçta yaptırım uygulanmazken ve yapanın yanına kar kalırken yaptığı, herkesle anladığı dilden konuşmak lazım diye bir düşünceye varasım geliyor. razien'in öm olaylarını bilemem ama evet, forumda bir "saldırıp sonra guardın yanına kaçma" olayı belirdi. bu olay da böyle birşeyse şayet şaşırmam doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 mADmaXimus said: newdonis said: ve bu hakaretlere karşı razien,onurlu ve gururlu bir insan gibi bu arkadaşları sahalara davet etmiş peki senin bu onurlu ve gururlu razien banlandiginda neden yeni bir accountla siteye mesaj atmaya devam etti çünkü burası bir internet forumu,arkadaşlık ortamı degil. istenmeyen kişinin gurur yapıp bir daha donmemesi arkadaşlık ortamında olur,benim şahsi fikrim onu banlıyanların yanına kar kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi adam banlanmış işte neyi konuşuyosunuz daha burda kimse birbiriyle aynı düşünmüyo nerdeyse sinirlerine hakim olcaksın sonuçta olamıyosan banlanırsın bidaha acc alırsın bidaha banlanırsın neden IP ban yapılmıyo zaten onuda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ekmek said: Yazdığım mesajı istediğin gibi algılayabilirsin, umrumda değil açıkçası. Neden sonuç ilişkileri kuramayan bir insan gelip kurallara aykırı bir konsept içinde 30 satır ayar vermeye çalışırsa o adamın aklından şüphe ederim ben. Razien in "tahrik" edilmesinin sebebi burda 2. sınıf misyonerlik yapmaya çalışmasıydı kaşının üstündeki sürme değil. Razien o kedi resmi yüzünden veya benim "prezervatif reklamı" hakaretim yüzünden tahrik olup banlenmedi, banlendikten sonra gelip yaptığı yanlışları es geçip olayları çarpıtarak açmaması gereken bir topici açtığı için tahrik edildi. Hayat böyle malesef, sen kedine çeki düzen veremezsen toplum verir. said: o çeki düzeni forumda sanal hayatta veremezsin buna kafan basmıyormu?sen delikanlı ve sözlerinin arkasında olan bir insansan o adam seni davet ediyorsa gider yüzüne edersin o büyük hakaretlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 adamınbiri said: abi adam banlanmış işte neyi konuşuyosunuz daha burda kimse birbiriyle aynı düşünmüyo nerdeyse sinirlerine hakim olcaksın sonuçta olamıyosan banlanırsın bidaha acc alırsın bidaha banlanırsın neden IP ban yapılmıyo zaten onuda bilmiyorum IP degistirirsin, girersin yine ne anlami var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sanal ortamda da görüldüğü gibi çeki düzen veriliyor. Neden banlandı bilgim yok ama ban yetkisi olan arkadaşlara özel mesaj ile sormanızı tavsiye ederim. Burası kişisel hak arama bölümü değil, herşeyin bir adabı yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 adamınbiri said: abi adam banlanmış işte neyi konuşuyosunuz daha burda kimse birbiriyle aynı düşünmüyo nerdeyse sinirlerine hakim olcaksın sonuçta olamıyosan banlanırsın bidaha acc alırsın bidaha banlanırsın neden IP ban yapılmıyo zaten onuda bilmiyorum IP degistirirsin, girersin yine ne anlami var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sanal ortamda da görüldüğü gibi çeki düzen veriliyor. Neden banlandı bilgim yok ama ban yetkisi olan arkadaşlara özel mesaj ile sormanızı tavsiye ederim. Burası kişisel hak arama bölümü değil, herşeyin bir adabı yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar