Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 İlk stüdyo albümleri geçen yıl çıktı. Aşağıda ki linkte albümden üç şarkı var. İlginç bir müzikleri var. Wikipedia'da ''...a unique amalgamation of completely different styles of music, including black metal, death metal, metalcore, progressive metal, melodic heavy metal, European Classical music, opera, medieval music, gypsy music, electro, ambient, noise, circus music, and jazz.'' diyor ve ben de katılıyorum. Aaron Funk'ın cinsindenler. Kanada'dan. Basçı dokuz telli ilginç bir alet kullanıyor, kendisi yapmış. Her türlüsünden vokal var içinde, brutal olanlarla kadın vokalin harmonisini çok sevdim ben. Albümü ilk bu sabah dinledim ben de, bir sevindirik etti beni ya... Gülümseyip durdum baştan sona. Resimler: Grup Basçı MyspaceHome Page [edit: grubun adi yanlis olmus baslikta onu duzelttim //hh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 In a Flesh Aquarium - Samples.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ne varsa tarz varsa hepsini toplayan gruplardan biri heralde :D.Cok merak ediyorum o 9 telli aleti ne kadar iyi kullanabiliyor basscilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Radyoda çalıyorum, bir kulak verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 inanılmaz grupmuş. çok sağol GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Adamlar experimental takılmışlar galiba eheh. Bakayım nasıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Radyoda çalayim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Desert Urbania'ya baktım, gerçekten çok güzel olmuş adamların yaptığı, cümbüş yapmışlar ama dillere destan cümbüş olmuş bence, gerçekten kaliteli olmuş. Yalnız radyoya giremeyeceğim şu an malesef, 2 saat sonra falan geleceğim pc başına yine. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Babalar karman çorman yapmışlar ama her şey anlaşılır olmuş, kafa karıştırmıyorlar yani güzel güzel. Bateri hoyratçana ama arkaya almışlar biraz, sertleştirmemiş o kadar o yüzden. 9 telli basın henüz bir olayını göremedim ama =) bi de 7 tellisi varmış, bu adama para toplayıp chop stick alalım yahu eheh. Güzel ama sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Desert Urbania klip: http://www.youtube.com/watch?v=jAi-JBkebiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 çirkin geldi bana nedense, hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 remedylane'de albüm paylaşım topikinde vardı bunların bi albümü geç kalmıştım indirmek için expire olmuştu. unutmuştum sonra. iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Danny Elfman metal yapsa böyle birşey olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Tremour77 said: Cok merak ediyorum o 9 telli aleti ne kadar iyi kullanabiliyor basscilari. okadar güzel kullanıoki demekki adam kendine güvenerek 9telli kullanıo + adam isim yapmış bir grupta çalıo......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 + eklemek isterim bir basçı olarak imrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Dinlemekteyim sevdim sanırım ama , fazla experimental alışıldık değil kulağım alışamadı halen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 O kadar tel ekleyeceğine gidip kanun çalsın yahu :) Şaka bir yana ben de bir dinleyeyim, bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sample linklerinden Megaupload ve Badongo çalışıuor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 GERGE said: Basçı dokuz telli ilginç bir alet kullanıyor, kendisi yapmış. Onu kendisi yapmamış, sanırım Bee Basses yapımı bir 9 telli o. O tarz extended range sahibi bas gitarlar yapan bir firma kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bunu beğenenler Lykathea Aflame de beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Lykathea Aflame mükemmeldir de buna fazla ısınamadım nedense. Ama deneyeceğim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 hiç beğenmedım bende heralde dinlemeye alışık olmadığım bir müzik türü olduğundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gürültü geldi resmen ya.tabi ilk dinlemede yapılan yorum ne kadar sağlıklıdır tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hiç bişey anlaşılmıyo ki öylesine vurulup çalınıyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar