Revenant Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Vampire tabanli browser oyunu henuz daha yeni sayilir ama cok zevkli yapilan eventler cok hos ve baya bi oyuncu kitlesi olustu simdiden. Oyunun adresi assagidadir. Rogue Vampires Bu vericegimde benim oyuncu linkimdir eger burdan uye olursaniz bi kac puan kazanmis olacagim tercih sizin. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aynı tabanda oynanan bir oyun resimler ve isimler farklıydı sadece :D sana puan olsun diye kayıt oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 böyle bitefight gibi, kings of chaos gibi browser oyunlarının "mmorpg" veya "mmo" olarak adlandırılması kötü. eskiden yoktu bu, mmo denmezdi, direk olarak browser oyunu denildi. şimdi ise yanlış bir kanıyla bu oyunlara mmo denmeye başlandı ve öyle de kaldı. bu tip browser oyunları sux. bunlara mmo denilmesi daha da sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bir zamanlar nedir ne değildir diye wiki de ogame okuyordum Genre kısmında MMO yazıyordu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 iyide ogame ciddi ciddi stratejisi olan bir yun gemilerin birbirine bonusu atak gcleri bina yapmaca felan baya ciddi yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar