Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Kanatlı bir at Paticik forumlarına mesaj atabiliyosa (bkz.Üstteki mesaj-->Pegasus) Doğaüstü varlıklar vardır anasını satiyim[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 birde insanlar beynin %12 sini deil dünyada en fazla beynini kullanabilen %3 tü en fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ya doğa üstü varlık yoktur mesela uzaylı vardır ama doğaüstü varlık değildir bu arada Tanrı ya da doğanın parçası diyen arkadaşın mantığını kutluyorum kendi yarattığı bir şeyin parçası olmak size mantıklı geliyor mu?[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ulan olan benim nickime oldu burda sıradışı nicki olan tek kişi benmiyim töbe töbe yersin çiftemi şimdi:Pp (not:herzaman pegasusların fln gerçek olmasını isterdim/e doğal olarakta bi tane pegasusum olmasını isterdim) aslında ben direkt olarak böle elflerin dwarfların orcların yaşadığı envai çeşit mitolojik ve hayal ürünü yaratıkların bulunduğu bi dünyada yaşamak isterdim.sabah kalk giy zırhı al yayı oku git orcları oktan geçir dragon avına git kahraman olarak dön... *hayal dünyasında öööyle uçar gider*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Dinin girdii hiçbir konuda uzlaşma sağlanamıyo o yüzden düşüncelerinizi boşuna tanrı-doğa ilişkileriyle açıklamaya çalışmayın[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: karpuz, 06 January 2004 21:12 tarihinde demiş ki:Peki niye dünyaya hiç gelmediler? biz onların dünyasına gittik mi? :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau *kopar*[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bu konuya katılıorum yani uzaylıların gelmemesi konusuna. uzaylılar herzaman şöyle hayal edilmiştir: ellerinde lazer silahları,altlarında son model bi UFO,yeşil bi surat,sümüklüböcek anteni gibi antenler....... süperzeka,teknoloji manyağı yaratıklar yane.... ya uzaylılar dünyalılardan sonra oluştularsa?ya teknolojileri bizden daha gerideyse...ya uzaylılar şimdi dinazorlar arasında unga munga huyahuya diye dolaşan mağara adamlarıysa... bunu hiç düşündünüzmü peki yaa :) belki onlar mikroskobik boyutlarda yaratıklarsa vede dünyada çoktan bi koloni kurup dünyayı ele geçirme planları yapıolarsa(mikroskobik canlı dünyanın nesini ele geçircek bea saçmalamaya başladım) (iğrenç esprik notu:saç malanmaz taranır) ama cidden biz onlara gittikmide onlar bize gelsinler.hele bi gelsinler biz iade-i ziyaret yaparıs demi:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Insan dogası savasmaya yonelıktır hıc ıyı gormuyorum boyle bır bulusmayı...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Grom_Hellscream, 06 January 2004 22:40 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 06 January 2004 22:09 tarihinde demiş ki: bu arada büyüymüş, paganmış, cin çağırmakmış, üfürükmüş, hutbeymiş, biyoenerjiymiş tümü yalan, hepsi birbirinden boş![hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau yani bu zamanda böyle adamlar çıkıyor ülkemizden ama hepsi yalan gerçektende inanmayın ama şunu bilin DOĞA ÜSTÜ GÜÇ diye birşey kesinlikle vardır sadece bunu kontrol etmek için yeterli konstre lazım buda imkansız gibi şimdi biraz Din olayına gireceğim ama başka yerden örnek gelmiyor düşünün bakalım bi peygamberimiz vardı Hz. Musa denizi ortadan ikiye ayırıyordu asasıyla bu Tanrı'nın ona verdiği doğa üstü güç değilde nedir peki? Bu mesajdan sonrasını okumadım ama şuna bi cevap vermek isterim. Senin bu dediğinde islam'a bağlı sonuçta. Ben inanmıyorum mesela. Sen Musa'yı denizi ayırırken gördün mü? Bunun bir kanıtı var mı? veya Nuh. Nuh hayvanları gemiye almış kıyamet falan olmuş. Nerden biliyon? Kim söledi? Kanıt nerde? Hepsi birer inançtan ibaret hiç bir gerçeklik ispatlayıcı şey yok ortada.[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 uzaylıların varolması (en azından bizim gibi filan) aşaa yukarı imkansız. çünkü biz varız. ve bu çok düşük bi olasılığı iki kat daha zor yapıyo. detaylı açıklama için richard dawkins.[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 inanılabilir,yada inanılmayabilir bu tamamen inanç meselesi.benim de şüphelerim var tabi inanmak zor gelio.denizi nası ayırmış denizi ayırınca içindeki balıklar ne olmuş firavun enayimiymişte hz. musa nın ayırdığı,dolayısıylada birleştirebileceği denizin yolundan gitmiş vs vs... hz. nuh bu haberi nasıl almış nasıl o kadar büyük bi gemi yapmış diğer hayvanlar tamamda nasıl aslanları kaplanları vs vahşi yaratıkları gemiye sokmuş ve orda millete saldırmamalarını sağlamış,tahtadan bi gemi o kadar fili,gergedanı,öküzü mandayı nasıl çekmiş,o fırtınada gemi o kadar yükle nası batmamış vs vs... ben din işine girmicem diorum siz inatla bu konuda yazdırıosunuz...ne diim artık:)) bu konular tamamen allah inancına girer.bende bu konuda yorum yapamayacak kadar az bilgiliyim.diyanetin sitesine girin bakın işte:))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 pegasusma pegasustukça sıra sana gelecek.[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Ben, 09 January 2004 20:22 tarihinde demişim ki: 1-)uzaylılar: a)uzaylı, uzayda yaşayan varlık anlamına gelio(yani bizde uzaylıyız ve evrende bulunan herbişi uzaylı dağlar,kuşlar,böcekler ,şuan yazı yazdığım klavye bile uzaylı.uzaylı yerine "dünyadışı varlıklar" olarak adlandırmak gerekirse... b)dünyadışı varlıklar(canlılar):şimdi dünya oluşmuş canlı oluşumu için uygun bir gezegen.böyle bir gezegenin oluşumu ihtimali % kaç olur?katrilyonda 1 mi dir daha bile az olsa evren sonsuz.vede sonsuzun içinde sonsuz tane katrilyonda bir vardır(biliyorum çok anlaşılmaz oldu:)) -yani evrenin diğer ucunda bile olsalar dünya dışı varlıklar kesinlikle var diyorum. [hline] evrenin içinde canlı yaşamına uygun bir ortam oluşma ihtimali katrilyonda bir mi çok daha az desek 1/1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 işte uzayıp gider. evren sonsuz.sonsuzun içinde bu sayıdan sonsuz tane vardır.sonu olmayan birşeyin sınırı yoktur gibi saçma bi cümle kurmak istiorum.bence kesin var.sadece evrenin çoooooook uzak köşelerinde olabilir ama bence var.inanıyorum. bigün sizi ufo larıyla kaçırıp beyninizi çıkarırlarsa görürsünüz yaaa:P (cıvıma modu:ON)[signature][hline] [Bu mesaj Pegasus tarafından 11 January 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 evren sonludur. yani öbür mantıkta düşünecek olursak bi yerlerde elflerin dwarfların ne biliyim bivriplerin efenime söliyim george bushun aynısının filan da olması lazım. sonsuz bu değil. istatistik de yalan ayrıca. :)[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Uzaylılar heyoo . Uzaylı amca bana sizin oradan cikolata getir. sizin oranın kızları güzelmi? Kaç cocugun var? [hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 11 January 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: karpuz, 06 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: uzaylı olmak zorunda çünkü evren çok büyük...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Evren çok büyük değil evrenin bir sonu yok onun için bence başka galaksilerle başka yaratıkların veya başka gezenlerin olabileceğine inanıyorum[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 evrenin sonu yok değil var hesaplandı geçen sene haberiniz olsun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 *!topici anlayamamıştır. ve kendine şaşmıştır nası anlayamadı diye. Belki bir topicinde cıvıttılar diye kızdığındandır diye düşünmektedir*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben ona buna suna inanıoyrum! neyi deiştirirki? sadece inanıoruz yada inanmıoruz. BEnce asıl mevzu hiçbişi bilmedigimizdir.SAdece bilmeye anlamaya çalışmamızdır.Hİçbirşey kanıtlayamayız arkadaşlar. HErşey bir ruya da olabilir gerçekte olabilir. Sadece Yaratanın var olduguna inanıyorum nedenmi? orası bende kalsın.allahla kul arasına girilmez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 BEn doğaüstü varlıklarada , uzaylılarada inanıyorum . ancak uzaylılar doğaüstü değil doğanın bir parçasıdır ( eğer var iseler ) . doğa üstü varlıklar yetenekli canlılar olabilir . bunlar bir ağaç , böcek , hayvan , balık yada insan olabilir . bunların doğadaki bazı şeyleri istekleriyle değiştirme güçleri vardır . Benim inancıma göre her varlıkta bu yetenekler bulunur . Sadece bunları keşfetmesi gerekir . Aslında bu yetenekler kayada bile vardır ama bunları keşfedemeyeceği için kullanamaz . Ben buna inanırım[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: karpuz, 06 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki: yok ne tövbe diyim ya... insanlara düzene sokmak amaçlı söylenmiş şeyler bence onlar... herneyse ya konudan sapar ama yani ben hiçbir melek, allah, şeytan, cin, hayalet, peri, mucize vs inanmıyorum... tövbe de demiycem :) Sevgili arkadaşlar Konuyu sonuna kadar okuyamadım neden mi? çünkü bu yazıyı görünce okumama gerek kalmadı, ama tabiki herkezin görüşü, düşüncesi kendine ona kendisi karar verir, birde bu lafı söyleyen arkadaşıma sormak istiyorum kanıtlamak istediği birşey mi var acaba ben o kanıa vardIm.. eğer ki varsa bunu hele bu tür konuları her ortamda açmamasını tavsiye ederim, ama burada söylediklerim yanlış anlaşılmasın dediğim gibi herkezin düşüncesi, inancı kendisinedir, amacım tartışma ortamı yaratmak değil, çünkü bu konularda kesinlikle ama kesinlikle tartışmam sadece ben kendi görüşümü ortaya koydum ama felaket sinirlendim neyse o arkadaşımada hayatında başarıLar diliyorum ve mümkünse dediğim gibi konuyu sonuna kadar okuyamadım eğer soracağım soruyu daha önce cevaplamış ise lütfen belirtirseniz sevinirim, inşallah bu bir şakadır. neyse bu tür bir düşünceye nereden varıyor onu soracaktım....[signature][hline]I Fcuk To Pain Of The Such A Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Zuzaylılara inanmam , inananlarada 6 ayrı dilde seri şekilde kayarım :)[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Aferin[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Kalhiae, 12 January 2004 11:19 tarihinde demiş ki: Zuzaylılara inanmam , inananlarada 6 ayrı dilde seri şekilde kayarım :) zuzaylılara bende inanmam ama uzaylılara inanırım[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Loramis, 12 January 2004 00:27 tarihinde demiş ki: ben ona buna suna inanıoyrum! neyi deiştirirki? sadece inanıoruz yada inanmıoruz. BEnce asıl mevzu hiçbişi bilmedigimizdir.SAdece bilmeye anlamaya çalışmamızdır.Hİçbirşey kanıtlayamayız arkadaşlar. HErşey bir ruya da olabilir gerçekte olabilir. ne diim WELCOME TO MATRİX hadi ortaya matrix felsefesini atıom dalın millet.belkide, şuanda ensemizde, sırtımızda kollarımızda ,münasip başka yerlerimizde soketlerle içi iğrenç bir sıvıyla dolu bir yerdeyiz ve de makinelere pil görevi görüyoruz.belki de neo gerçekten var ve ajan simitle dövüşüyo...belki siz seçilmiş kişinin ta kendisisiniz.belki bilgisayar başında uyukladığınız bir gün bilgisayarınızda kendiliğinden oluşacak bir mesaj hayatınızı değiştirecek.kim bilebilir... (kabul ediyorum abarttım.ah ne vuruyosunuz be.şaka yaptım.imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat) hadi millet matrix felsefesini yorumlayın bakem.inanmadığım ama keşke olsa dediğim şeylerden biri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar