Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'nın Sallama Kralı !

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Hıncal Uluç un 50 senelik gazetecilik hayatına laf atıyorsunuz ya helal olsun.
Hıncal Uluç gazeteci değil size gazeteci Selçuk Yula lazım.Doğru dürüst tarafsız.

Türkiye de bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar spor yazarı var bunlardan biride Hıncal Uluç.
Tekel medyaya karşı çok iyi savaşıyor.Feneri eleştirmiş mi? Hayır.
Gazetesini eleştiriyor.Kim yapabilir bunu bu devirde?
Haklıda
Sabah Gazetesi Kutsal ittifak medyasının en önemli olanı.

Kalkıpta kıskançlık falan demeyin.
Tebrikler fener başardı etti helal olsun.Fakat

Fenerbahçe Galatasaray ı yenince "Her sene böyle" gibi holiganca manşetler atıyorsa
"Gs en son feneri 99da yendi o zamandan beri değişen şeyler" gibi abuk subuk bi haberle yarım sayfa kaplıyorsa
orada gazetecilikten söz edilemez.
Spor Sayfası kesinlikle rezil bir gazete.
Sosyal ağlarda paylaş

neden zamanında az mı atılmadı fb yenilince gs ve bjk lehine başlıklar... herkes yapıyor bunu. her takımın bir faşisti var, sen selçuk yula dersen ben de osman tanburacı derim, ya da durduk yerde fenerbahçe tarihini kendi çapında yeniden yazan tuğrul yenidoğan derim.

neyse... yani yarın öbürgün bir yerde atıyorum "Hıncal Uluç gazetecinin kralı" diye bir haber çıksa ben de bunu yalanlayıp "hayır ne alakası var kimmiş o ne yapmış ki de iyi gazeteci oluyor" diyerek, o haberi yapan kuruma nefretimi kussam, Hıncal Uluç'a hakaret etmiş olmuyorum yani...

bütün bu olaylardan sonra da, artık şu saatten sonra da ben 1 tane bile galatasaraylının fenerbahçenin gruptan çıkmasına sevindiğine inanmıyorum. artık demesinler ben fenerbahçeyi sonuna kadar alkışladım. külahıma anlatmasınlar. komik oluyorlar sonra bu tip olaylarla deşifre edilince.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenere hakaret yok.
Aziz yıldırım a yok.

Fakat siz kalkıp Hıncal Uluç un 50 yıllık gazeteciliğini görmezden gelerek gazeteci değil diyebiliyorsunuz.

Beşiktaşlıyım.Ne kazım kanat ne tuğrul yenidoğan hiçbiri adam değil.Okurum geçerim
Haşmet Babaoğlu ve Sanlı Kaptan dan daha iyi Beşiktaş yorumu yapan kimse yok.
Keza Rıdvan Dilmen
ve Hıncal Uluç

Ama siz bir Ercan Saatçiyi Selçuk Yula yı üstün görebiliyorsunuz.

Medya Fenerin tekelinde.
Merkez Yayın grubu her nekadar büyük patron beşiktaşlı olsada editörler fenerli.
Fotospor fotomaç sabah atılan başlıklar rezalet.
Tiraj meselesi.
Fener 3-4 sene önce şampiyon olunca Sabah gazetesi logosunu sarı-lacivert yapmıştı.Bir önceki sene Beşiktaş oldu.Sürmanşetten vermişti haberi.
Hıncal yine yazmıştı bu son olsun diye içinizdeki sevinci döktünüz diye.Yok ama hala devam.
Ligde sivas doludizgin gidiyor.Fakat sivas maçını 3. sayfadan okuyoruz.Onun yerine ilk sayfaya
Fenerbahçe en son Kadıköyde yenildiğinden beri Türkiye de neler olmuşu okuyoruz.
Cem yılmaz askere gitmemiş
Bülent ecevit ölmemişmiş.

Böyle bi haberin varlığına inanabiliyor musunuz yahu?Spor un ilk sayfasında yarım sayfa.
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:

bütün bu olaylardan sonra da, artık şu saatten sonra da ben 1 tane bile galatasaraylının fenerbahçenin gruptan çıkmasına sevindiğine inanmıyorum. artık demesinler ben fenerbahçeyi sonuna kadar alkışladım. külahıma anlatmasınlar. komik oluyorlar sonra bu tip olaylarla deşifre edilince.

Ya niye alkışlasınlar? 9 Senede Türkiye de ki futbol anlayışın geldiği noktaya bakın?
Ben futbol aşığı bi insanım ya.Fener alişenle şampiyon oldu gittim kutlamalara katıldım.Fener maçınada gittim gs maçınada.Burdaki fenerliyim diye geçinenlerden daha çok gitmişimdir fener maçına.
Ama aziz yıldırım fenerbahçesini sevmiyorum.
Başarılıyız kıskanıyorlar ayakları değil.

Galatasarayda başarılıydı kıskanılıyordu.Ama Türkiye de müthiş bir sempati vardı takıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:
ama adam doğru yazıyor mu yazıyor
şu yazıda yanlış birşey var mı yok yazıyı kimin yazdığını bırakıp içeriğe odaklansak daha güzel olur

ahhaha. bir gs liden başka bir gs liye destek.
adamın yazdığı doğru ya da yanlış olması değil mesele, kayda değer bir gazeteci, ki değil, böyle bu kadar belli etmez çekememezliğin ezikliğini : ) geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

okuyalım öğrenelim
ne demiş yukarda biri
hıncal kdr gsı eleştiren başka biri yok
çoğu gsli de sevmez adamı ki ben seviorum sevmiorum da dememişim ne demişim içeriğe odaklanalım!
sen ztn adamın isminden kurtulup içeriğe geçememişin
adam fenere veya başarısına laf etmio ki
nese aklı başında fenerliyim diye geçinen adam böle diyosa ztn başka söze gerek kalmıo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu, şimdi Fener'i Avrupa Kralı yapıyorsa, son sekize kalırsa ne olacak?..
Avrupa İmparatoru.. Yarı finale yükselirse, Galatasaray'ın 20 sene önce yaptığı gibi, son dörde kalırsa.. Laf bitti.. İmparatordan ötesi yok.. Son ikiye kalırsa.. Ya bir de Şampiyon olursa.. Sabah lafı bitirdi, boş çıkacak demek o gün..
"Avrupa Kralı" başlığını en acemi, en yeni, en çaylak editör bile atmaz.. Atmamalı..
Çünkü bu başlık hem Sabah'ı küçültür, hem de Fenerbahçe'nin başarısını..
Okuyan ve mesela bizi bilmeyen bir yabancı, "Vah zavallılar, bugüne kadar Avrupa'da tek başarıları olmamış ki, şimdi bu maçı kazanmış olmayı Krallık sanıyorlar" der.

Hıncal Uluç objektif bence. Ayrıca Tek spor yazarı diyebilirim bu ülkede.

Vaktin de milli takımın dünya üçüncülüğünü eleştirip , "niye birinci olmadılar?" dediğinde de kıskananlar çatlasın denmişti Hıncal'a.. Şimdi de FBliler çamur atıyo derler, şaşırmam.
Merak eden olursa diye: BJKlıyım.

said:
kayda değer bir gazeteci, ki değil, böyle bu kadar belli etmez çekememezliğin ezikliğini : ) geçiniz.

Ciddi olamazsın? Adam FB'yi büyütüyor yahu, "daha çeyrek finale yarı finale kalıcaklar hatta şampiyon olucaklar, başlığı o amana saklayın" diyor? FBli yazarlardan şampiynolar ligi şampiyonluğunu telaffuz eden birisi var mı? Allah aşkına. Hayır öyle edebiyat falan da yapmamış ki anlamak zor olsun, gayet açık yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Takmayın böyle küçük şeylere gereksiz ufak polemikler bunlar sayılı günlerini yaşıyor her insan sonuçta şimdi sabah böyle bir manşet attı, fener kupayı aldı veya almadı, aldı diyelim sabah aynı manşeti attı ne olacak yani.. Dünya üzerinde o kadar gerekli iş var ki bunlara kafa yormak yaşadığın hayata ihanettir. Böyle konular çıkar tartışılır 2 gün sonra herkez yoluna bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...