toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet sadece yazı olarak indiriyor. hala anlayamadıysan bunu wowu sil bilgisayarından, sonra git knight online'a basla. duyduguma gore orda programsız da olsa lag yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dostum toggie senin paladinini kesmeden ölmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ölmeyeceksin o zaman çünkü paladinim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bukadar paladin ruhlu bir insanın paladini olmaması ne acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eskiden 500 den 300 e inmeye çalışırdı herkes şimdi millet 200 den 100 e düşmeye çalışıo doyumsuzsunuz ne diyim(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ya bu programın ayarlarnı her pcyi yeniden açtıktan sonra tekrar mı yapmamız gerek? sanki eski haline dönmüş ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bazen cıkıyo yine ping. tekrar yapılması gerekmiyo diye biliyorum. bi de 200'den 100'e dusmek varken neden dusmeyelim ki? bunun doyumsuzlukla alakası ne yani? sorun yasadıgımız surece daha az olmasını isteriz tabi ki pingin. ne zaman oyunu oynamamıza engel olmazsa orda kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 programı mı kullanalım manuel mi yapalım nedir yorumlar?(uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmaya çalışan türk gencinin hali...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 farketmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Farketmiyor, manuel ayarları ben girerim diyorsan manuel yap, uğraşmam yada anlamam dersen programı kullan. "verdiğim 2 linkte aynı program, 2. verdiğim link benim premium accountumdan limitsiz indirilebilir, ilk link limitliymiş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Argue said: http://rapidshare.com/files/159201063/FasterPing-v01beta.zip Premium accounttan upload yaptım, sınırsız indirilebilir. arkadaslar bu programi yukleyip kurdum, vista ultimate kullanicisiyim. kurduktan sonra oyuna girdim gercekten cok iyi sonuc verdi ancak 3-4 dakika oynadiktan sonra baglantim koptu ve gelmedi, hala da yok. nasil geri alabilirim bu ayari ben? internet cafeden yaziyorum su an ve cevap alip eve gidip uygulamam gerek. biraz acil bir durum anlayacaginiz, tesekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sistemi geri yuklemeyi denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 denemedim zira geri donus noktasi olusturmamistim sanirim. sistem geri yukleme tek care olmamali ya. google'da arama yaptim ama bir sonuc yok. uninstall edilemiyor mu bu program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ilginc baska kimsede oyle bi tepki vermeyip sende oyle bi tepki vermesi.. bence de sistem geri yuklemesi 1 gun onceye cok bir kayba sebep olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tamam arkadaslar sorun gecmis, eve geldim su an baglanabiliyorum. sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Baalzebub said: tamam arkadaslar sorun gecmis, eve geldim su an baglanabiliyorum. sagolun. Bilgisayarında birşey değiştiremediğine göre, problem senin bağlantıdaymış. Arada internet gerçekten kullanılmaz hale geliyor, hiçbir site açmıyor, msn'e girmiyor oyunda 5k ms falan, bunlar TTnet^ten kaynaklanan sorunlar. 2 regedit dosyası değiştirerek bu problemi çözemeyiz. Bu yüzden gereksiz yere başkalarını yanlış etkilemeyi doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Argue said: Baalzebub said: tamam arkadaslar sorun gecmis, eve geldim su an baglanabiliyorum. sagolun. Bilgisayarında birşey değiştiremediğine göre, problem senin bağlantıdaymış. Arada internet gerçekten kullanılmaz hale geliyor, hiçbir site açmıyor, msn'e girmiyor oyunda 5k ms falan, bunlar TTnet^ten kaynaklanan sorunlar. 2 regedit dosyası değiştirerek bu problemi çözemeyiz. Bu yüzden gereksiz yere başkalarını yanlış etkilemeyi doğru bulmuyorum. iyi de ben turkiye'de yasamiyorum ki? baglantimda da hic sorun yok, o programi kurduktan sonra kesilme yasanmisti eve geldim, internet vardi bilgisayar basina oturdum 2 dakika sonra tekrar gitti. vista kendiliginden olusturmus geri donusum noktasi, sistemi geri yukledim ve oyle duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Baya öncelerden manuel olarak bende uygulamıstım bu ayarları Xp pro sistemime latency göstergesinde bariz bir düsüs var. Bazen ben de psikolojik bir fayda oldugunu dusundum.Yani 150 civarı gösterirken takılmalar oluyordu.Raidlerde kasım kasım kaldıgım da olmustu fps diplerdeydi ama bundan dolayıdır da diyemiyorum cünki fps ile bunun bi baglantısını bulamadım bglerde spike yedigimde oldu ama nadir zamanlarda onuda telekoma baglıyorum. Kısaca zararı yok faydası gorsel olarak var ama özünde nedir kuskulu. Zararı yok denemeye deger.Psikolojik misikolojik yesil bar iyi motive ediyor insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Sadece Türkiyede bu problem yok, senin ISP 'ın da benzer problemler yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 1mbit adsl kullanıyorum. Dün geceye kadar bir problem yoktu ama 25man naxx yaparken crash yedim, bir map hatası verdi repairle çözdükten sonra oyuna bağlandım ama geceden beri ms 1k nın altına düşmüyor. Bağlantıyı benden başka kullanan yok normal download hızı 105 kb/sn civarında değişiyor yani bir problem yok ama wowda sürekli lag var. Interfaceleri, wtf klasörünü sildim burdaki programı kullanmayı denedim ama hep aynı. Sorun neden kaynaklanabilir bir fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dün problem hepimizde wardı. YF, fasterping, lowerping hiçbiri fayda etmiyordu. Ayrıca high population serverlarda aşırı derecede instance içi lag oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ben bu regedit i değiştirmenin wow dışında normal surf de ve upload downloadda sıkıntıya sebep oldugunu yavaşlattıgını okumuştum ya bu topicde ya da benzer başka bi topicde. doğrumudur? bu kadar süre denendikten sonra bi cvp alabilirsem teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Rapidden 100kb+ dl yapabiliorum 1mbit ile, pek yawaşlatıyor gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yavaslatabilir diyolar, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 o zaman madem muallak gogo freedom+freecap come to me fransa server :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar